2. Council Directive 89/384/EEC of 20 June 1989 establishing the detailed procedures for carrying o
ut checks to ensure that the freezing point of untreated milk laid down in Annex A of Directive 85/397/EEC (18) is complied with, Commission Directive 89/362/EEC of 26 May 1989 on general conditions of hygiene in milk production holdings (19) and Commission Decision 91/180/EEC of 14 February 1991 laying down certain meth
ods of analysis and testing of raw milk and heat-trea
ted milk (20) shall continue ...[+++] to apply for the purposes of the present Directive.2. La directive 89/384/CEE du Conseil, du 20 juin 1989, fixant les modalités de contrôle du respect du point de congélation du lait cru, prévu à l'annexe A de la directive 85/397/CEE (18), la directive 89/362/CEE de la Commission, du 26 mai 1
989, concernant les conditions générales d'hygiène des exploitations de production de lait (19) et la décision 91/180/CEE de la Commission, du 14 février 1991, arrêtant certaines métho
des d'analyse et de test du lait cru et du lait traité thermiquement (20) demeurent applicabl
...[+++]es pour les besoins de la présente directive.