Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
DFD
DFD meat
Dark cutter
Dark cutting meat
Dark firm dry
Dark firm dry meat

Vertaling van "dark firm dry meat " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
dark cutting meat [ dark firm dry meat | DFD meat ]

viande à coupe sombre [ viande sombre | viande noire | viande DFD ]


dark cutter | dark firm dry | DFD [Abbr.]

viande à coupe sombre | viande acide | viande Dark-Firm-Dry | viande DFD | viande sombre,ferme et sèche


dark, firm, dry | DFD [Abbr.]

viande à coupe sombre | viande DFD


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The geographical area of ‘Saucisson de Lacaune’/‘Saucisse de Lacaune’ is characterised by geographical and climatic conditions that traditionally favoured drying. The area has seen the development of an extensive network of meat curing businesses that possess the know-how of numerous generations. Today, traditional production methods still use matured meats. The minimum proportion of lean meat is 80 % in the manufacture of the salami and 70 % for the sausage. This gives the lean meat of ‘Saucisson de Lacaune’/‘Saucisse de Lacaune’ its characterist ...[+++]

L’aire géographique des «Saucisson de Lacaune»/«Saucisse de Lacaune», caractérisée par des conditions géographiques et climatiques traditionnellement favorables au séchage, a vu se développer en son sein un vaste tissu d’entreprises de salaisons qui détiennent un savoir-faire depuis de nombreuses générations.Les usages anciens de production impliquent encore aujourd’hui la mise en œuvre de viandes mûres et d’une proportion de maigre de 80 % minimum pour la fabrication du saucisson et de 70 % minimum pour la fabrication de la saucisse conférant au produit une couleur du maigre de rouge à rouge foncé caractéristique des «Saucisson de Lacaune»/«Saucisse de Laca ...[+++]


‘Zgornjesavinjski želodec’ (plural: ‘želodci’) is an air-dried/matured meat product made from high-quality pork meat (thigh, shoulder) and firm back fat.

Le «Zgornjesavinjski želodec» est un produit carné séché/affiné à l’air libre, fabriqué à partir de viande de porc de qualité (cuisse, épaule) et de lard dur du dos.


Its distinguishing organoleptic features include mild and balanced aromatic intensity which does not overwhelm the natural flavour of the dried and matured meat. The texture, both to touch and in the mouth, is supple to firm and cohesive.

Ils se distinguent sur le plan organoleptique par une intensité aromatique modérée et équilibrée, ne supplantant pas le goût naturel de viande séchée affinée ainsi qu’une texture au toucher et en bouche souple à ferme et bien liée.


The colour of the meat obtained from these carcasses varies from pale pink in veal to dark red in beef; it has a firm consistency and is slightly moist.

La viande Marinhoa obtenue après découpe de ces carcasses va du rose pâle chez le veau au rouge foncé chez les bêtes adultes.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
‘Zgornjesavinjski’ želodec (plural: ‘želodci’) is an air-dried/matured meat product made from high-quality pork meat (thigh, shoulder) and firm back bacon.

Le «Zgornjesavinjski želodec» est un produit carné séché/affiné à l'air libre, à base de viande de porc de qualité (cuisse, épaule) et de lard dur du dos.




Anderen hebben gezocht naar : dfd meat     dark cutter     dark cutting meat     dark firm dry     dark firm dry meat     dark firm dry     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'dark firm dry meat' ->

Date index: 2024-04-15
w