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Aged beef
Air-dried beef
Atrophic AMD
Atrophic ARMD
Atrophic age-related macular degeneration
Cured beef
Dried beef
Dry AMD
Dry ARMD
Dry age-related macular degeneration
Dry aged beef
Steer beef naturally aged

Vertaling van "dry aged beef " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
dry aged beef

bœuf vieilli à sec | viande mûrie à sec


dried beef | air-dried beef | cured beef

bœuf séché | viande des Grisons | viande séchée des Grisons | bœuf de salaison | filet d'Anvers


dry age-related macular degeneration | dry ARMD | dry AMD | atrophic age-related macular degeneration | atrophic ARMD | atrophic AMD

dégénérescence maculaire atrophique liée à l'âge | dégénérescence maculaire sèche liée à l'âge | DMLA atrophique | DMLA sèche | DMA atrophique | DMA sèche


aged beef

viande de boeuf maturée [ viande de boeuf attendrie ]


steer beef naturally aged

jeune boeuf vieilli naturellement
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Beef cuts are obtained from carcasses of heifers and steers (1) less than 30 months of age which have only been fed a diet, for at least the last 100 days before slaughter, containing not less than 62 % of concentrates and/or feed grain co-products on a dietary dry matter basis, that meets or exceeds a metabolisable energy content greater than 12,26 mega joules per one kilogram of dry matter.

Les découpes de viande bovine proviennent de carcasses de génisses et bœufs (1) âgés de moins de 30 mois qui, au cours des 100 derniers jours précédant l’abattage, ont reçu exclusivement des rations alimentaires contenant au moins 62 % de concentrés et/ou de coproduits issus de céréales fourragères (matière sèche), qui atteignent ou dépassent une teneur en énergie métabolisable supérieure à 12,26 mégajoules par kilogramme de matière sèche.


Beef cuts are obtained from carcasses of heifers and steers (1) less than 30 months of age which have only been fed a diet, for at least the last 100 days before slaughter, containing not less than 62 % of concentrates and/or feed grain co-products on a dietary dry matter basis, that meets or exceeds a metabolisable energy content greater than 12,26 megajoules per one kilogram of dry matter.

Les découpes de viande bovine proviennent de carcasses de génisses et bœufs (1) âgés de moins de 30 mois qui, au cours des 100 derniers jours précédant l’abattage, ont reçu exclusivement des rations alimentaires contenant au moins 62 % de concentrés et/ou de coproduits issus de céréales fourragères (matière sèche), qui atteignent ou dépassent une teneur en énergie métabolisable supérieure à 12,26 mégajoules par kilogramme de matière sèche.


Beef cuts are obtained from carcasses of heifers and steers less than 30 months of age which have only been fed a diet, for at least the last 100 days before slaughter, containing not less than 62 % of concentrates and/or feed grain co-products on a dietary dry matter basis that meet or exceed a metabolisable energy content greater than 12,26 mega joules per one kilogram of dry matter.

Les découpes de viande bovine proviennent de carcasses de génisses et bœufs âgés de moins de 30 mois qui, au cours des cent derniers jours précédant l’abattage, ont reçu exclusivement des rations alimentaires contenant au moins 62 % de concentrés et/ou de coproduits issus de céréales fourragères (matière sèche), qui atteignent ou dépassent une teneur en énergie métabolisable supérieure à 12,26 mégajoules par kilogramme de matière sèche.




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Date index: 2021-06-20
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