The guide prices proposed for 1988 A. The proposal for fresh products (Annex 1) is: - to lower the guide price for herring by 10%, for mackerel by 5%, for dogfish by 2%, and for Atlantic sardines by 1% (after harmonization of prices); - to maintain in 1988 the 1987 guide prices for shrimp, megrim, Ray's bream, monkfish, edible crab, nephrops, Mediterranean sardine and hake; - to increase the guide price for redfish, cod, saithe, ling, haddock, whiting and plaice by 1%.
Les prix d'orientation proposés pour 1988: A. En ce qui concerne les produits frais (Annexe I): - de baisser le prix d'orientation du hareng de 10%, du maquereau de 5%, de la roussette de 2% et de la sardine de l'Atlantique de 1% (après rapprochement des prix); - de reconduire en 1988 pour les crevettes, les cardines, les castagnoles, les baudroies, les crabes tourteau, les langoustines, les sardines méditerranéennes, et les merlus les prix d'orientation valables en 1987; ./.