Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Area where fresh meat is being handled
Establishment handling fresh meat
Fresh meat which has not undergone any handling

Vertaling van "establishment handling fresh meat " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
establishment handling fresh meat

établissement traitant des viandes fraîches


area where fresh meat is being handled

local de manutention des viandes fraîches


fresh meat which has not undergone any handling

les viandes fraîches qui n'ont été soumises à aucune manipulation
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
57.1 (1) Every operator shall ensure that all personnel at the registered establishment who are involved in the examination, handling and slaughter of food animals, the examination, processing and handling of meat products, including inedible meat products, ingredients, packaging and labelling materials, the maintenance of equipment, the handling of chemical products and the cleaning and disinfecting of equipment and the premises, the development, implementation, maintenan ...[+++]

57.1 (1) L’exploitant veille à ce que tous les membres du personnel de l’établissement agréé qui examinent les animaux pour alimentation humaine ou qui les manutentionnent ou les abattent, tous ceux qui examinent, transforment ou manutentionnent les produits de viande, y compris les produits de viande non comestibles, les ingrédients ou le matériel d’emballage et d’étiquetage, tous ceux qui entretiennent l’équipement, tous ceux qui manutentionnent les produits chimiques ou nettoient et assainissent l’équipement et les lieux, et tous ceux qui participent à l’élaboration, à l’application, au maintien ou à la supervision des programmes préa ...[+++]


(6) Subject to subsections (7) to (9), the meat products shall not be handled or stored in a room of a registered establishment in which meat products derived from a food animal are present.

(6) Sous réserve des paragraphes (7) à (9), les produits de viande ne peuvent être manutentionnés ou entreposés dans une pièce d’un établissement agréé où il y a des produits de viande provenant d’un animal pour alimentation humaine.


36. The temperature in a room or area of a registered establishment where a meat product is processed, packaged, labelled or handled shall be appropriate to ensure the preservation of a meat product.

36. La température de l’aire ou de la pièce de l’établissement agréé où le produit de viande est transformé, emballé, étiqueté ou manutentionné doit être adéquate pour assurer la conservation du produit de viande.


36. The temperature in a room or area of a registered establishment where a meat product is processed, packaged, labelled or handled shall be appropriate to ensure the preservation of a meat product.

36. La température de l’aire ou de la pièce de l’établissement agréé où le produit de viande est transformé, emballé, étiqueté ou manutentionné doit être adéquate pour assurer la conservation du produit de viande.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(6) Subject to subsections (7) to (9), the meat products shall not be handled or stored in a room of a registered establishment in which meat products derived from a food animal are present.

(6) Sous réserve des paragraphes (7) à (9), les produits de viande ne peuvent être manutentionnés ou entreposés dans une pièce d’un établissement agréé où il y a des produits de viande provenant d’un animal pour alimentation humaine.


Official controls of establishments processing fresh meat

Contrôles officiels des entreprises de transformation de viande fraîche


(1) The official veterinarian shall carry out inspection tasks in slaughterhouses, game handling establishments and cutting plants placing fresh meat on the market in accordance with the general requirements of Section I, Chapter II, of Annex I, and with the specific requirements of Section IV, in particular as regards:

1) Le vétérinaire officiel exécute des tâches d'inspection dans les abattoirs, les établissements de traitement du gibier et les ateliers de découpe qui commercialisent de la viande fraîche, conformément aux exigences générales prévues à l'annexe I, chapitre II, section I, et aux exigences spécifiques de la section IV, notamment en ce qui concerne:


7. In the case of slaughterhouses, game handling establishments and cutting plants placing fresh meat on the market, an official veterinarian shall carry out the auditing tasks referred to in paragraphs 3 and 4.

7. En ce qui concerne les abattoirs, les établissements de manipulation du gibier et les ateliers de découpe qui commercialisent de la viande fraîche, un vétérinaire officiel exécute les tâches d'audit visées aux paragraphes 3 et 4.


In addition, fresh meat, minced meat, meat preparations, meat products and mechanically separated meat (MSM) may be imported into the Community only if they have been manufactured from meat obtained in slaughterhouses and cutting plants appearing on lists drawn up and updated in accordance with this Article or in approved Community establishments.

En outre, les viandes fraîches, les viandes hachées, les préparations de viandes, les produits à base de viande et les viandes séparées mécaniquement (VSM) ne peuvent être importés dans la Communauté que s'ils ont été produits à partir de viandes obtenues dans des abattoirs et des ateliers de découpe figurant sur les listes établies et mises à jour conformément au présent article ou dans des établissements communautaires agréés.


in the case of fresh meat, minced meat, meat preparations, meat products and MSM, the product was manufactured from meat obtained in slaughterhouses and cutting plants appearing on lists drawn up and updated in accordance with Article 12 of Regulation (EC) No [ ]/2004 or in approved Community establishments, and

dans le cas de viandes fraîches, de viandes hachées, de préparations de viandes, de produits à base de viande et de viandes séparées mécaniquement, le produit a été fabriqué à partir de viandes obtenues dans des abattoirs et des ateliers de découpe figurant sur des listes établies et mises à jour conformément à l'article 12 du règlement (CE) n° [.* ]/2004 ou dans des établissements communautaires agréés, et




Anderen hebben gezocht naar : establishment handling fresh meat     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'establishment handling fresh meat' ->

Date index: 2023-09-16
w