WHEREAS PROVISION MUST BE MADE TO ENSURE UNIFORM APPLICATION OF THE NOMENCLATURE OF THE COMMON CUSTOMS TARIFF WITH A VIEW TO THE CLASSIFICATION OF PREPARATIONS TO BE ADDED TO FLOUR OR DOUGH USED FOR MAKING ORDINARY BAKERS' OR FINE BAKERS' WARES AND CONSISTING , ON THE ONE HAND , OF MORE THAN 50 % ( BY WEIGHT OF THE DRY MATTER ) OF FOODSTUFFS SUCH AS SUCROSE , FATS , CEREAL FLOUR AND MILK POWDER AND , ON THE OTHER HAND , OF AN EMULSIFIER AND , POSSIBLY , OF VARIOUS OTHER INGREDIENTS ;
CONSIDERANT QUE DES DISPOSITIONS SONT NECESSAIRES POUR ASSURER L'APPLICATION UNIFORME DE LA NOMENCLATURE DU TARIF DOUANIER COMMUN EN VUE DE LA CLASSIFICATION DE PREPARATIONS DESTINEES A ETRE AJOUTEES A LA FARINE OU A LA PATE UTILISEE POUR LA FABRICATION DE PRODUITS DE LA BOULANGERIE OU DE LA PATISSERIE ET COMPOSEES , D'UNE PART , DE PLUS DE 50 % ( CALCULES EN POIDS DE LA MATIERE SECHE ) DE PRODUITS ALIMENTAIRES TELS QUE SACCHAROSE , GRAISSES , FARINE DE CEREALES ET POUDRE DE LAIT ET , D'AUTRE PART , D'UN EMULSIFIANT ET , EVENTUELLEMENT , DE DIVERS AUTRES INGREDIENTS ;