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Airline food kitchen worker
Airline food preparer
Airline food service worker
Boot and Shoe Workers Union
EUROFEDAL
Employees
Fast food worker
Food production operative
Food production operator
Food production worker
Food worker
IUF
IUF North America
International Federation of Tobacco Workers
International Union of Food and
International Union of Food and Agricultural Workers
Kitchen assistant
Labour force
Manpower
Meat Cutters and Butcher Workers of North America
Quick service crew member
Quick service restaurant crew member
Retail Clerks International Association
Retail Clerks International Union
Snack maker
Structure of the labour force
UFCW
United Food and Commercial Workers International Union
United Packinghouse Food and Allied Workers
United Packinghouse Workers of America
WFAFW
Worker
World Federation of Agricultural Workers
World Federation of Agriculture and Food Workers

Vertaling van "food worker " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
fast food worker | quick service crew member | quick service restaurant crew member | snack maker

équipier dans un fast-food | équipière de restauration rapide | équipier polyvalent de restauration rapide/équipière polyvalente de restauration rapide | équipière polyvalente de restauration rapide


food production operative | food production worker | food production operator | food worker

opérateur de production alimentaire | technicienne de production alimentaire | opérateur de fabrication de produits alimentaires | opérateur de fabrication de produits alimentaires/opératrice de fabrication de produits alimentaires


World Federation of Agriculture and Food Workers [ WFAFW | World Federation of Agricultural Workers | World Federation of Workers in Food, Tobacco and Hotel Industries-WCL | International Federation of Christian Agricultural Workers' Union ]

Fédération mondiale des travailleurs de l'agriculture et de l'alimentation [ FEMTAA | Fédération mondiale de travailleurs agricoles | Fédération mondiale de travailleurs des industries alimentaires, du tabac et hôtelière (CMT) | Fédération internationale des syndicats chrétiens d'ouvriers agricoles ]


World Federation of Agriculture and Food Workers | WFAFW(WCL) [Abbr.]

Fédération mondiale des travailleurs de l'agriculture et de l'alimentation | FEMTAA(CMT) [Abbr.]


International Union of Food and Agricultural Workers | International Union of Food and Allied Workers' Associations | International Union of Food, Agricultural, Hotel, Restaurant, Catering, Tobacco and Allied Workers' Associations | IUF [Abbr.]

Union internationale des travailleurs de l’alimentation, de l’agriculture, de l’hôtellerie-restauration, du tabac et des branches connexes | Union internationale des travailleurs de l'alimentation et des branches connexes | UITA [Abbr.]


airline food kitchen worker | airline food preparer | airline food service worker | kitchen assistant

agente d'assistance «service commissariat» | agente de catering | agent d'assistance «service commissariat»/agente d'assistance «service commissariat» | agent de catering


United Food and Commercial Workers International Union [ UFCW | Retail Clerks International Union | Retail Clerks International Association | Boot and Shoe Workers Union | Meat Cutters and Butcher Workers of North America | United Packinghouse Food and Allied Workers | United Packinghouse Workers of America ]

Union internationale des travailleurs et travailleuses unis de l'alimentation et du commerce [ TUAC | Retail Clerks International Union | Retail International Association | Boot and Shoe Workers Union | Meat Cutters and Butcher Workers of North America | United Packinghouse Food and Allied Workers | United Packinghouse Workers of America ]


International Union of Food, Agricultural, Hotel, Restaurant, Catering, Tobacco and Allied Workers' Associations [ IUF North America | International Union of Food and Allied Workers Associations | International Union of Hotel Restaurant and Bar Workers | International Federation of Tobacco Workers | International Secretariats of Bakery, Brewery and Meat Workers | International Union of Food and ]

Union internationale des travailleurs de l'alimentation, de l'agriculture, de l'hôtellerie-restauration, du tabac et des branches connexes [ Union internationale des travailleurs de l'alimentation et des branches connexes | Union internationale des travailleurs d'hôtels, restaurants, cafés | Fédération internationale des travailleurs du tabac | Secrétariats internationaux des travailleurs de la boul ]


labour force [ manpower | structure of the labour force | worker | employees(UNBIS) ]

main-d'œuvre [ main-d'oeuvre | structure de la main-d'oeuvre | structure de la main-d'œuvre | travailleur ]


European Federation of Workers in the Food and Connected Industries | EUROFEDAL [Abbr.]

Fédération européenne des travailleurs de l'alimentation et industries connexes | EUROFEDAL [Abbr.]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
personal hygiene and training of food workers

l’hygiène personnelle et la formation des travailleurs du secteur alimentaire.


personal hygiene and training of food workers

l’hygiène personnelle et la formation des travailleurs du secteur alimentaire.


personal hygiene and training of food workers

l’hygiène personnelle et la formation des travailleurs du secteur alimentaire;


For those additives which are authorised as food additives or approved as components for foodstuffs in the European Union without any restriction, studies concerning the safety for the consumer and the workers are generally not necessary.

Pour les additifs qui sont autorisés comme additifs alimentaires ou approuvés comme composants pour denrées alimentaires dans l'Union européenne, sans aucune restriction, les études concernant la sécurité pour les consommateurs et les travailleurs ne sont en général pas nécessaires.


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Community-level work includes scientific risk assessment, preparedness and response to epidemics and bioterrorism, strategies to tackle risks from specific diseases and conditions, action on accidents and injuries, improving workers' safety, and actions on food safety and consumer protection.

L’action au niveau communautaire englobe l’évaluation scientifique des risques, la préparation et la réaction face aux épidémies et au bioterrorisme, les stratégies face aux risques associés à des maladies et situations particulières, l’action sur les accidents et les blessures, l’amélioration de la sécurité des travailleurs et les actions en matière de sécurité des denrées alimentaires et de protection des consommateurs.


the definition of ‘ionising radiation’ is that given in Council Directive 96/29/Euratom of 13 May 1996 laying down basic safety standards for the protection of the health of workers and the general public against the dangers arising from ionising radiation and as restricted by Article 1(2) of Directive 1999/2/EC of the European Parliament and of the Council of 22 February 1999 on the approximation of the laws of the Member States concerning foods and food ingredients treated with ionising radiation

«rayonnement ionisant», un rayonnement au sens de la directive 96/29/Euratom du Conseil du 13 mai 1996 fixant les normes de base relatives à la protection sanitaire de la population et des travailleurs contre les dangers résultant des rayonnements ionisants et dans les limites prévues par l'article 1er, paragraphe 2, de la directive 1999/2/CE du Parlement européen et du Conseil du 22 février 1999 relative au rapprochement des législations des États membres sur les denrées et ingrédients alimentaires traités par ionisation


the definition of ‘ionising radiation’ is that given in Council Directive 96/29/Euratom of 13 May 1996 laying down basic safety standards for the protection of the health of workers and the general public against the dangers arising from ionising radiation (11) and as restricted by Article 1(2) of Directive 1999/2/EC of the European Parliament and of the Council of 22 February 1999 on the approximation of the laws of the Member States concerning foods and food ingredients treated with ionising radiation (12).

«rayonnement ionisant», un rayonnement au sens de la directive 96/29/Euratom du Conseil du 13 mai 1996 fixant les normes de base relatives à la protection sanitaire de la population et des travailleurs contre les dangers résultant des rayonnements ionisants (11) et dans les limites prévues par l'article 1er, paragraphe 2, de la directive 1999/2/CE du Parlement européen et du Conseil du 22 février 1999 relative au rapprochement des législations des États membres sur les denrées et ingrédients alimentaires traités par ionisation (12);


the following measures: early retirement of farmers and farm workers, agri-environment and animal welfare, meeting standards support to farmers, food quality support to farmers, afforestation of agricultural land, support for semi-subsistence farms and support for setting up producer groups;

aux mesures concernant la retraite anticipée des agriculteurs et des travailleurs agricoles, l’action agroenvironnementale et le bien-être animal, le soutien visant à aider les agriculteurs à respecter les normes, le soutien destiné aux agriculteurs en matière de qualité alimentaire, le boisement des terres agricoles, l’aide aux exploitations agricoles de semi-subsistance et l’aide à la constitution de groupements de producteurs;


Since some products authorised under food law such as pesticides or additives in animal feed may involve risks to the environment or to the safety of workers, some environmental and worker protection aspects should also be assessed by the Authority in accordance with the relevant legislation.

Du fait que certains produits autorisés dans le cadre de la législation alimentaire comme les pesticides ou les additifs pour l'alimentation animale peuvent comporter des risques pour l'environnement ou pour la sécurité des travailleurs, certains aspects environnementaux et de protection des travailleurs devraient aussi être évalués par l'Autorité conformément à la législation applicable.


(37) Since some products authorised under food law such as pesticides or additives in animal feed may involve risks to the environment or to the safety of workers, some environmental and worker protection aspects should also be assessed by the Authority in accordance with the relevant legislation.

(37) Du fait que certains produits autorisés dans le cadre de la législation alimentaire comme les pesticides ou les additifs pour l'alimentation animale peuvent comporter des risques pour l'environnement ou pour la sécurité des travailleurs, certains aspects environnementaux et de protection des travailleurs devraient aussi être évalués par l'Autorité conformément à la législation applicable.


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