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Beef cubes
Beef on the bone
Beef performance
Beef-on-the-bone
Beefing performance
Bone in beef
Bone-in beef
Boneless diced beef
Chopped beef
Cruelty-free hamburger
Cultured beef burger
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Diced beef
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Frankenstein burger
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Fresh beef sausage
Fresh boneless beef
Fresh food
Fresh ground beef
Fresh product
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Freshly-mixed concrete cast-in-place
Freshly-mixed concrete cast-in-situ
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Ground beef
Hamburg
In vitro beef burger
Lab-grown hamburger
Laboratory-grown beef burger
Laboratory-grown hamburger
Meat performance
Minced beef
Regular ground beef
Stem-cell beef burger
Stew beef
Stewing beef
Synthetic hamburger
Test-tube beef burger

Vertaling van "for fresh beef " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


ground beef | fresh ground beef | hamburg | minced beef | chopped beef | regular ground beef

bœuf haché


fresh table beef

boeuf frais destiné à la consommation immédiate




fresh product [ fresh food ]

produit frais [ aliment frais ]


laboratory-grown beef burger [ laboratory-grown hamburger | lab-grown hamburger | cultured beef burger | cultured beef patty | in vitro beef burger | test-tube beef burger | stem-cell beef burger | Frankenburger | Frankenstein burger | Frankenstein's burger | cruelty-free hamburger | synthetic hamburger ]

hamburger in vitro [ hamburger éprouvette | hamburger à base de cellules souches | hamburger cultivé en laboratoire | burger in vitro | burger éprouvette | burger de cellules souches | steak haché in vitro | steak de hamburger à base de cellules souches | steak in vitro | steak cultivé en labo ]


stewing beef | diced beef | diced stewing beef | stew beef | beef cubes | boneless diced beef

bœuf en cubes


beef on the bone | beef-on-the-bone | bone in beef | bone-in beef

bœuf non désossé


freshly-mixed concrete cast-in-place | freshly-mixed concrete cast-in-situ | freshly-mixed concrete poured-in-place

béton coulé en place


beef performance | beefing performance | meat performance

aptitude bouchère
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
purchasing of live cattle for slaughter in Ireland by ABP and Slaney Foods JV; purchasing of live sheep and lambs for slaughter in an area encompassing Ireland and Northern Ireland by ABP, Slaney Foods JV and Fane Valley; sale of fresh beef, lamb and mutton in Ireland, including to industrial processors; sale of fresh lamb and mutton meat in Belgium, including to supermarkets by ABP and Slaney Foods JV; collection of animal by-products, generated by the slaughtering activities, in Ireland by ABP and Slaney Foods JV.

achat de bovins vivants destinés à l'abattage en Irlande par ABP et Slaney Foods JV; achat de moutons et d'agneaux vivants destinés à l'abattage dans une zone englobant l'Irlande et l'Irlande du Nord par ABP, Slaney Foods JV et Fane Valley; vente de viande fraîche de bœuf, d'agneau et de mouton en Irlande, y compris à des transformateurs industriels; vente de viande fraîche d'agneau et de mouton en Belgique, y compris à des supermarchés, par ABP et Slaney Foods JV; collecte des sous-produits animaux, générés par les opérations d'abattage, en Irlande par ABP et Slaney Foods JV.


Their activities cover also the marketing of fresh beef, lamb and mutton to meat retailers (including supermarkets) and industrial meat processors.

Leurs activités portent également sur la commercialisation de viande fraîche de bœuf, d'agneau et de mouton auprès des détaillants de viande (dont les supermarchés) et des transformateurs industriels de viande.


ABP Food Group (Ireland) has a number of meat processing plants in Ireland, UK and continental Europe and is an international supplier of fresh beef to the European and global markets.

ABP Food Group (Irlande) possède plusieurs usines de transformation de viande en Irlande, au Royaume-Uni et en Europe continentale et est un fournisseur international de viande fraîche de bœuf sur les marchés européens et mondiaux.


The Commission may require the presentation of export licences for products in the sectors pertaining to cereals, rice, sugar, olive oil and table olives, fresh and processed fruits and vegetables, wine, beef and veal, pigmeat, sheepmeat and goatmeat, poultry, milk and milk products, eggs and agricultural ethyl alcohol.

La Commission peut exiger la présentation de certificats d'exportation aux produits des secteurs des céréales, du riz, du sucre, de l'huile d'olive et des olives de table, des fruits et légumes frais et transformés, du vin de la viande bovine, de la viande porcine, des viandes ovine et caprine, de la viande de volaille, du lait et produits laitiers, des œufs et de l'alcool éthylique d'origine agricole.


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81/91/EEC: Commission Decision of 30 January 1981 on the list of establishments in the Argentine Republic approved for the purposes of the importation of fresh beef and veal, sheep meat and meat of domestic solipeds into the Community (OJ L 58, 5.3.1981, p. 39)

81/91/CEE: Décision de la Commission du 30 janvier 1981 relative à la liste des établissements de la République argentine agréés pour l’importation dans la Communauté de viandes fraîches bovine et ovine ainsi que de solipèdes domestiques (JO L 58 du 5.3.1981, p. 39).


81/92/EEC: Commission Decision of 30 January 1981 on the list of establishments in the Republic of Uruguay approved for the purposes of the importation of fresh beef and veal, sheep meat and meat of domestic solipeds into the Community (OJ L 58, 5.3.1981, p. 43)

81/92/CEE: Décision de la Commission du 30 janvier 1981 relative à la liste des établissements de la République de l’Uruguay agréés pour l’importation dans la Communauté de viandes fraîches bovine et ovine ainsi que de solipèdes domestiques (JO L 58 du 5.3.1981, p. 43).


81/713/EEC: Commission Decision of 28 July 1981 on the list of establishments in the Federative Republic of Brazil approved for the purpose of importing fresh beef and veal and meat of domestic solipeds into the Community (OJ L 257, 10.9.1981, p. 28)

81/713/CEE: Décision de la Commission du 28 juillet 1981 relative à la liste des établissements de la République fédérative du Brésil agréés pour l’importation dans la Communauté de viandes fraîches bovines et de viandes de solipèdes domestiques (JO L 257 du 10.9.1981, p. 28).


The SCVPH identified the following food categories where VTEC represents a hazard to public health: raw or undercooked beef and possibly meat from other ruminants, minced meat and fermented beef and products thereof, raw milk and raw milk products, fresh produce, in particular sprouted seeds, and unpasteurised fruit and vegetable juices.

Le comité a identifié les catégories de denrées alimentaires dans lesquelles VTEC présente un risque pour la santé publique. Il s'agit des viandes crues ou peu cuites de bœuf et éventuellement d'autres ruminants, des viandes hachées, de la viande de bœuf fermentée et des produits à base de viande de bœuf fermentée, du lait cru et des produits au lait cru, des produits frais, notamment les graines germées et les jus de fruits et de légumes non pasteurisés.


Having regard to Commission Regulation (EC) No 936/97 of 27 May 1997 opening and providing for the administration of tariff quotas for high-quality fresh, chilled and frozen beef and for frozen buffalo meat (2),

vu le règlement (CE) no 936/97 de la Commission du 27 mai 1997 portant ouverture et mode de gestion des contingents tarifaires pour les viandes bovines de haute qualité, fraîches, réfrigérées ou congelées et pour la viande de buffle congelée (2),


Whereas, as far as fresh beef and veal is concerned, the risk of spreading disease is undeniably less than is involved in trade in live animals ; whereas, in addition, the conditions governing trade in meat under existing Directives are such that further special guarantees are unneccessary;

considérant que, en ce qui concerne les viandes fraîches de l'espèce bovine, les risques de propagation de maladies sont incontestablement moindres que ceux entraînés par les échanges d'animaux vivants ; que par ailleurs, les conditions auxquelles les directives existantes soumettent la circulation des viandes sont telles qu'il est inutile de prévoir d'autres garanties spéciales;


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