Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Deep-frozen meat
Fresh and frozen lobster meat
Frozen lobster meat
Frozen meat
New lobster meat
Quick-frozen meat

Traduction de «frozen lobster meat » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




New lobster meat (cephalothorax) recovery system

Nouveau système de récupération de la chair des céphalothorax de homard


frozen meat | quick-frozen meat

viande congelée | viande surgelée




TRADUCTIONS EN CONTEXTE
55 (1) Unfrozen lobster meat and frozen lobster meat to which pickle or brine has been added shall be packed in containers having the dimensions set out in an item of Column I of the table to this section, which containers shall be marked or labelled with a statement of the net weight of the lobster meat.

55 (1) La chair de homard, congelée ou non, additionnée de saumure, doit être emballée dans des récipients dont le format est établi à l’un des articles de la colonne I du tableau ci-après, et le poids net de la chair de homard doit être marqué sur chaque récipient ou sur chaque étiquette.


54. Unfrozen lobster meat and frozen lobster meat shall be free from the stomach, intestinal tract, gills, cartilage, shell particles, liver, roe and any other part that is not lobster flesh.

54. La chair de homard, congelée ou non, doit exclure l’estomac, l’appareil intestinal, les branchies, le foie, les oeufs ou tout fragment de cartilage et de carapace et toute autre partie qui n’est pas de la chair de homard.


58. Containers of frozen lobster meat shall be marked or labelled with the words “Frozen Lobster Meat”.

58. Les récipients contenant de la chair de homard congelée doivent être marqués ou étiquetés « chair de homard congelée ».


60. Where cooked lobster meat is processed for sale as frozen lobster meat, it shall be frozen immediately after it has been packed and shall be stored at a temperature of -26°C or lower.

60. Lorsque la chair de homard cuite est traitée en vue d’être vendue à titre de chair de homard congelée, elle doit, immédiatement après emballage, être congelée immédiatement et gardée à une température de -26 °C ou à une température plus basse.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(3) Each container of frozen lobster meat to which pickle or brine has been added, having the dimensions set out in an item of Column I of the table to this section, shall contain not less than 95 per cent of the net weight set out in Column II of the table opposite that item.

(3) Chaque récipient contenant de la chair de homard congelée et additionnée de saumure, et dont le format est établi à l’un des articles de la colonne I du tableau ci-après ne doit pas contenir moins de 95 pour cent du poids net établi à la colonne II du tableau, en regard dudit article.


In addition, Saint Pierre et Miquelon already benefits from a origin derogation applicable until March 2013 for the following products: 250 tonnes of locally processed scallops; 105 tonnes of frozen lobster tails, claws and legs; 1,290 tonnes of fillets of hake, haddock, pollock, plaice, flounder, sole, codfish, red fish, bream, frozen turbot and Atlantic turbot; frozen meat or stuffed haddock, pollock, hake, codfish; salted cod fillets and whole salted codfish.

En outre, Saint-Pierre-et-Miquelon bénéficie déjà d’une dérogation aux règles d’origine valable jusqu’en mars 2013 pour les produits suivants: 250 tonnes de coquilles Saint-Jacques transformées, 105 tonnes de queues, pattes et pinces de homard congelées, 1 290 tonnes de filets de merlus, d’églefin, de colin, de plie ou carrelet, de flet, de sole, de morue, de rascasse, de brème, de turbot congelé et de turbot de l’Atlantique; de viande ou de colin, de plie ou carrelet, de merlus et de morue farcis; de filets de cabillaud et de toutes les morues salées.


In addition, Saint Pierre et Miquelon already benefits from a origin derogation applicable until March 2013 for the following products: 250 tonnes of locally processed scallops; 105 tonnes of frozen lobster tails, claws and legs; 1,290 tonnes of fillets of hake, haddock, pollock, plaice, flounder, sole, codfish, red fish, bream, frozen turbot and Atlantic turbot; frozen meat or stuffed haddock, pollock, hake, codfish; salted cod fillets and whole salted codfish.

En outre, Saint-Pierre-et-Miquelon bénéficie déjà d’une dérogation aux règles d’origine valable jusqu’en mars 2013 pour les produits suivants: 250 tonnes de coquilles Saint-Jacques transformées, 105 tonnes de queues, pattes et pinces de homard congelées, 1 290 tonnes de filets de merlus, d’églefin, de colin, de plie ou carrelet, de flet, de sole, de morue, de rascasse, de brème, de turbot congelé et de turbot de l’Atlantique; de viande ou de colin, de plie ou carrelet, de merlus et de morue farcis; de filets de cabillaud et de toutes les morues salées.




D'autres ont cherché : deep-frozen meat     fresh and frozen lobster meat     frozen lobster meat     frozen meat     quick-frozen meat     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'frozen lobster meat' ->

Date index: 2024-11-07
w