Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
FRUCOM
Fruit of the rose preserve
Rose hip preserve
Rose hip preserves
Rosehip preserve
Rosehip preserves

Traduction de «fruit the rose preserve » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
rose hip preserve [ rose hip preserves | rosehip preserves | rosehip preserve | fruit of the rose preserve ]

confiture d'églantier [ confiture de rose | confiture de roses ]


European Federation of the Trade in Dried Fruit, Edible Nuts, Preserves Food, Spices, Honey and Similar Foodstuffs [ European Federation of Importers of Dried Fruits, Preserves, Spices and Honey ]

Fédération européenne du commerce en fruits secs, conserves, épices et miel [ FRUCOM | Fédération européenne des importateurs de fruits secs, conserves, épices et miel ]


European Federation of the Trade in Dried Fruit, Edible Nuts, Preserved Food, Spices, Honey and Similar Foodstuffs | FRUCOM [Abbr.]

Fédération européenne du commerce en fruits secs, conserves, épices et miel | FRUCOM [Abbr.]


European Organization of the Industries of Jam and Fruit Preserves

Organisation européenne des industries des confitures et conserves de fruits
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Note: A fruit, nut or vegetable preparation of Chapter 20 that has been prepared or preserved merely by freezing, by packing (including canning) in water, brine or natural juices, or by roasting, either dry or in oil (including processing incidental to freezing, packing, or roasting), shall be treated as an originating good only if the value of fresh goods that are wholly produced or obtained entirely in the territory of any of the CIFTA countries constitutes at least 90 per cent of the value of all fresh goods used in the production of the fruit, nut or ...[+++]

Note : Les légumes, noix et fruits du chapitre 20 qui ont été préparés ou conservés uniquement par congélation, par empaquetage (y compris la mise en conserve) dans de l’eau, de la saumure ou des jus naturels, ou par grillage, à sec ou dans l’huile (y compris le traitement afférent à la congélation, à l’empaquetage ou au grillage), ne seront traités comme des produits originaires que si la valeur des produits frais qui ont été entièrement produits ou obtenus sur le territoire d’un ou plusieurs ...[+++]


[S] (Naming the fruit) Preserve (Conserve) shall be the food made by processing fruit other than apple or rhubarb with a sweetening ingredient and shall contain not less than

[N]. Les conserves (nom du fruit) doivent être le produit alimentaire fabriqué en traitant des fruits autres que les pommes ou la rhubarbe avec un ingrédient édulcorant, et doivent renfermer au moins


6 (Naming the Fruit) Preserve or Conserve shall be the product made by processing fruit other than apple or rhubarb with water and sugar, invert sugar or dextrose, in dry or liquid form, and shall contain not less than

6. La conserve de (nom du fruit) est le produit préparé en transformant des fruits autres que des pommes ou de la rhubarbe avec de l’eau et du sucre, du sucre inverti ou du dextrose à l’état sec ou liquide, et elle doit contenir au moins


[5] Norway reserves the right to use end user criteria: fruit and vegetable preserving industry.

[5] La Norvège se réserve le droit d’utiliser le critère de l’utilisateur final: industrie de conservation des fruits et légumes.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The proceeding was initiated as a result of a complaint lodged on 6 September 2007 by the Spanish National Federation of Associations of Processed Fruit and Vegetables (FNACV) (‘the complainant’) on behalf of producers representing 100 % of the total Community production of certain prepared or preserved citrus fruits (namely mandarins etc.).

La procédure a été ouverte à la suite d’une plainte déposée le 6 septembre 2007 par la Fédération nationale espagnole des associations de l’industrie des conserves végétales (FNACV) (ci-après dénommée «le plaignant») au nom de producteurs représentant 100 % de la production communautaire totale de certains agrumes préparés ou conservés (mandarines, etc.).


The complaint was lodged on 6 September 2007 by the Spanish National Federation of Associations of Processed Fruit and Vegetables (FNACV) (‘the complainant’) on behalf of producers representing 100 % of the Community production of certain prepared or preserved citrus fruits (namely mandarins, etc.).

La plainte a été déposée le 6 septembre 2007 par la FNACV, la fédération nationale espagnole des associations de l'industrie des conserves végétales (ci-après «le plaignant»), au nom de producteurs représentant 100 % de la production communautaire de certains agrumes préparés ou conservés (mandarines, etc.).


The significant increase in EU sugar imports from the Western Balkans – they rose from virtually zero in 1999 to over 270 000 tonnes in 2003 - raises questions about the economic sustainability of such trade flows. In order to provide a sustainable framework for the sugar sector of the Western Balkans that is consistent with their long-term orientation towards the EU, the Commission today proposes the introduction of tariff rate quotas at levels that preserve export flows to the EU and an economically sustainable balance between their ...[+++]

Pour fournir un cadre durable au secteur du sucre de la partie occidentale des Balkans qui soit compatible avec leur orientation à long terme vers l'UE, la Commission propose aujourd'hui l'introduction de contingents tarifaires à des niveaux préservant les flux d'exportation vers l'UE et un équilibre économiquement durable entre leur production et leur consommation.


(14) Council Directive 67/427/EEC of 27 June 1967 on the use of certain preservatives for the surface treatment of citrus fruit and on the control measures to be used for the qualitative and quantitative analysis of preservatives in and on citrus fruit(10) lays down the control measures on preservatives in and on citrus fruits.

(14) La directive 67/427/CEE du Conseil du 27 juin 1967 relative à l'emploi de certains agents conservateurs pour le traitement en surface des agrumes ainsi qu'aux mesures de contrôle pour la recherche et le dosage des agents conservateurs dans et sur les agrumes(10) définit les mesures de contrôle des agents conservateurs dans et sur les agrumes.


Rosehips are the fruit of the rose, the little buds that are left after the flower has fallen off.

L'églantier est le fruit de la rose, la baie qui reste une fois que la fleur est tombée.


Standards EN 23,1, edition 2 (May 1978) and EN 76, edition 1 (December 1978) shall apply except where the products and capacity ranges laid down therein differ from those listed in this Annex. 1. PRESERVES AND SEMI-PRESERVES IN TINS AND GLASS CONTAINERS : VEGETABLE PRODUCTS (FRUIT, VEGETABLES, TOMATOES, POTATOES, WITH THE EXCEPTION OF ASPARAGUS, SOUPS, FRUIT OR VEGETABLE JUICES AND FRUIT NECTARS) FOR HUMAN CONSUMPTION 1.1.

Les normes EN 23,1, édition 2 (mai 1978) et EN 76, édition 1 (décembre 1978) sont d'application à l'exception des cas où les produits et les gammes de capacités prévus par ces normes diffèrent de celles reprises à la présente annexe. 1. CONSERVES ET SEMI-CONSERVES LOGÉES DANS DES BOÎTES MÉTALLIQUES ET DANS DES EMBALLAGES EN VERRE : PRODUITS VÉGÉTAUX (FRUITS, LÉGUMES, TOMATES, POMMES DE TERRE, À L'EXCEPTION DES ASPERGES, SOUPES, JUS DE FRUITS OU DE LÉGUMES ET NECTARS DE FRUITS) DESTINÉS À L'ALIMENTATION HUMAINE 1.1.




D'autres ont cherché : frucom     fruit of the rose preserve     rose hip preserve     rose hip preserves     rosehip preserve     rosehip preserves     fruit the rose preserve     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'fruit the rose preserve' ->

Date index: 2024-08-26
w