The use of Saccharomyces cerevisiae NCYC Sc 47 belonging to the additive category ‘zootechnical additives’ and to the functional group ‘gut flora stabilisers’ was authori
sed for 10 years by Commission Regulation (EC) No 232/2009 (2) for dairy buffa
loes, by Commission Regulation (EC) No 1447/2006 (3) for lambs for fattening, by Commission Regulation (EC) No 188/2007 (4) for dairy goats and dairy sheep, by Commission Regulation (EC)
No 186/2007 (5) for horses, and by C ...[+++]ommission Regulation (EC) No 209/2008 (6) for pigs for fattening.
L’usage de Saccharomyces cerevisiae NCYC Sc 47, appartenant à la catégorie des «additifs zootechniques» et au groupe fonctionnel des «stabilisateurs de la flore intestinale», a été autorisé pour dix ans par le règlement (CE) no 232/2009 de la Commission (2) pour les bufflonnes laitières, par le règlement (CE) no 1447/2006 de la Commission (3) pour les agneaux à l’engrais, par le règlement (CE) no 188/2007 de la Commission (4) pour les chèvres laitières et les brebis laitières, par le règlement (CE) no 186/2007 de la Commission (5) pour les chevaux et par le règlement (CE) no 209/2008 de la Commission (6) pour les porcs à l’engrais.