Decision 2005/432/EC, as amended by Commission Decision 200
6/801/EC (4), takes into account the health requirements and definitions laid down in Regulation (EC) No 852/2004 of the European Parliament and of the Council of 2
9 April 2004 on the hygiene of foodstuffs (5), Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 laying do
wn specific hygiene rules for food of ...[+++]animal origin (6) and Regulation (EC) No 854/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 laying down specific rules for the organisation of official controls on products o
f animal origin intended for human consumption (7).
La décision 2005/432/CE, modifiée par la décision 2006/801/CE de la Commission (4), tient compte des conditions sanitaires et des définitions établies par le règlement (CE) no 852/2004 du Parlement européen et du Conseil du 29 avr
il 2004 relatif à l’hygiène des denrées alimentaires (5), par le règlement (CE) no 853/2004 du Parlement européen et du Conseil du 29 avril 2004 fixant des règles spécifiques d’hygiène applicables aux denrées ali
mentaires d’origine animale (6) et par le règlement (CE) no 854/2004 du Parlement européen et du C
...[+++]onseil du 29 avril 2004 fixant les règles spécifiques d’organisation des contrôles officiels concernant les produits d’origine animale destinés à la consommation humaine (7).