Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Breast-related
Buttock flap breast reconstruction
Buttock flap mammary reconstruction
Buttock flap reconstruction
Deferred breast reconstruction
Deferred mammary reconstruction
Deferred reconstruction
Delayed breast reconstruction
Delayed mammary reconstruction
Delayed reconstruction
Excision of internal mammary nodes
Gluteal flap breast reconstruction
Gluteal flap mammary reconstruction
Gluteal flap reconstruction
Gynecomastia
Gynecomastism
Gynecomasty
Gynecomazia
Internal mammary artery
Internal mammary node excision
Internal thoracic artery
Mammary
Mammary confrontation
Mammary fat
Mammary feminism
Mammary gland

Vertaling van "mammary " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
internal mammary node excision [ excision of internal mammary nodes ]

évidement mammaire interne










mammary | breast-related

mammaire | qui se rapporte au sein


delayed breast reconstruction [ deferred breast reconstruction | delayed mammary reconstruction | deferred mammary reconstruction | delayed reconstruction | deferred reconstruction ]

reconstruction mammaire différée [ reconstruction du sein différée | reconstruction différée | reconstruction mammaire secondaire | reconstruction du sein secondaire | reconstruction secondaire ]


gluteal flap breast reconstruction [ buttock flap breast reconstruction | gluteal flap mammary reconstruction | buttock flap mammary reconstruction | gluteal flap reconstruction | buttock flap reconstruction ]

reconstruction mammaire par lambeau de grand fessier [ reconstruction du sein par lambeau de grand fessier | reconstruction par lambeau de grand fessier ]


gynecomastia | gynecomastism | gynecomasty | gynecomazia | mammary feminism

gynécomastie


internal thoracic artery | internal mammary artery

artère thoracique interne | artère mammaire interne
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
However, the definitions of raw milk and dairy products set out in Annex I to Regulation (EC) No 853/2004 broadens the scope of milk hygiene rules to all mammalian species and defines raw milk as milk produced by the secretion of the mammary gland of farmed animals that has not been heated to more than 40 °C or undergone any treatment that has an equivalent effect.

Toutefois, la définition du lait cru et des produits laitiers établie à l’annexe I du règlement (CE) no 853/2004 élargit le champ d’application des règles concernant l’hygiène du lait à toutes les espèces de mammifères et définit le lait cru comme le lait produit par la sécrétion de la glande mammaire d'animaux d'élevage et non chauffé à plus de 40 °C ni soumis à un traitement d'effet équivalent.


“Colostrum” means the fluid secreted by the mammary glands of milk-producing animals up to three to five days post parturition that is rich in antibodies and minerals, and precedes the production of raw milk.

Le mot “colostrum” désigne le fluide riche en anticorps et minéraux sécrété par les glandes mammaires des animaux producteurs de lait jusqu'à trois à cinq jours après la parturition et qui précède la production de lait cru.


without the sexual organs and the attached muscles and without the udder or the mammary fat;

sans les organes sexuels avec les muscles attenants, sans la mamelle et la graisse mammaire;


“Colostrum” means the fluid secreted by the mammary glands of milk-producing animals up to three to five days post parturition that is rich in antibodies and minerals, and precedes the production of raw milk.

Le mot “colostrum” désigne le fluide riche en anticorps et minéraux sécrété par les glandes mammaires des animaux producteurs de lait jusqu'à trois à cinq jours après la parturition et qui précède la production de lait cru.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
‘Colostrum’ means the fluid secreted by the mammary glands of milk-producing animals up to three to five days post parturition that is rich in antibodies and minerals, and precedes the production of raw milk.

1)Le mot «colostrum» désigne le fluide riche en anticorps et minéraux sécrété par les glandes mammaires des animaux producteurs de lait jusqu'à trois à cinq jours après la parturition et qui précède la production de lait cru.


‘Raw milk’ means milk produced by the secretion of the mammary gland of farmed animals that has not been heated to more than 40 °C or undergone any treatment that has an equivalent effect.

«lait cru»: le lait produit par la sécrétion de la glande mammaire d'animaux d'élevage et non chauffé à plus de 40 °C, ni soumis à un traitement d'effet équivalent.


4.1. ‘Raw milk’ means milk produced by the secretion of the mammary gland of farmed animals that has not been heated to more than 40 °C or undergone any treatment that has an equivalent effect.

4.1. «lait cru»: le lait produit par la sécrétion de la glande mammaire d'animaux d'élevage et non chauffé à plus de 40 °C, ni soumis à un traitement d'effet équivalent.


4.1. ‘Raw milk’ means milk produced by the secretion of the mammary gland of farmed animals that has not been heated to more than 40 °C or undergone any treatment that has an equivalent effect.

4.1. «lait cru»: le lait produit par la sécrétion de la glande mammaire d'animaux d'élevage et non chauffé à plus de 40 °C, ni soumis à un traitement d'effet équivalent;


1'. raw milk': milk produced by secretion of the mammary glands of one or more cows, ewes, goats or buffaloes, which has not been heated beyond 40 oC or undergone any treatment that has an equivalent effect;

1) «lait cru»: le lait produit par la sécrétion de la glande mammaire d'une ou de plusieurs vaches, brebis, chèvres ou bufflonnes et non chauffé au-delà de 40 oC, ni soumis à un traitement d'effet équivalent;


(p) 'carcase' means the whole body of a slaughtered animal after bleeding, evisceration, removal of the limbs at the carpus and tarsus, removal of the head, tail and mammary gland and in addition, in the case of bovine animals, sheep, goats and solipeds, after skinning;

p) Carcasses : le corps entier d'un animal de boucherie après saignée, éviscération, ablation des extrémités des membres au niveau du carpe et du tarse, de la tête, de la queue et de la glande mammaire et en outre pour les bovins, ovins, caprins et les solipèdes, après dépouillement;


w