Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Cold pack
Flexible cold pack
Flexible ice pack
Ice pack
Meat packed with salt
Meat packer
Meat packers
Meat packing
Meat packing company
Meat packing industry
Meat packing plant
Meat pre-packing facility
Meat processing and packing establishment
Meat processing company
Meat processing plant
Meat processor
Meat-packing
Meat-packing business
Meat-packing establishment
Meat-packing industry
Meat-packing industry machinery
Meat-packing machinery
Meat-packing plant
Packing plant
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Traduction de «meat packing » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
meat packing industry | meat-packing industry | meat-packing | meat-packing business

industrie de la viande




meat packer [ meat-packing establishment | meat packing plant | meat-packing plant ]

industriel de la viande [ exploitant d'abattoir | abatteur | abattoir ]


meat packers [ meat packing company | packing plant | meat processor | meat processing company | meat processing plant ]

usine de transformation de la viande


meat-packing industry machinery [ meat-packing machinery ]

matériel d'abattage et de conditionnement de la viande




meat processing and packing establishment

établissement de conditionnement de viandes | établissement de transformation et d'emballage de viandes


meat pre-packing facility

service de préemballage de la viande


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande


flexible ice pack | flexible cold pack | ice pack | cold pack

sachet réfrigérant | ice pack
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
That is why, in this pilot project which we have undertaken with the provinces, we wanted to specifically have a pilot project to find out what the differences are on the ground, in the meat packing plants, and to make sure that safety standards in provincial slaughterhouses could meet the federal standard, and thus allow meat packing plants and other such establishments to engage interprovincial trade, if they wish to do so.

C'est pour cela que dans le projet-pilote conduit avec les provinces, on voulait mettre un projet-pilote en place pour s'assurer de voir les différences sur le terrain, dans les abattoirs et s'assurer que les normes de salubrité dans les abattoirs provinciaux et le standard fédéral puissent se rencontrer et permettre aux abattoirs, aux établissement qui veulent faire le commerce interprovincial de pouvoir le faire.


Upon the act's proclamation in 1983, Mr. Rubin and a Kitchener-Waterloo Record reporter fought for five years, all the way to the Federal Court of Appeal in 1989, for the right to obtain Agriculture Canada's meat inspection reports reviewing how safe various meat packing establishments were.

Quand la loi a été proclamée, en 1983, M. Rubin et un journaliste du Kitchener-Waterloo Record ont livré un combat de cinq ans, aboutissant en 1989 à la Cour d'appel fédérale, pour obtenir le droit d'accès aux rapports d'Agriculture Canada sur l'inspection des viandes et la sécurité des différentes usines d'empaquetage des viandes.


We have also recently requested that the Government of Canada and they have agreed start to review, to repeal, what's called “meat inspection regulation 92”, which requires all the meat-packing and labelling materials that come into contact with meat to be registered.

Nous avons également demandé récemment au gouvernement du Canada — et il a accepté — d'entreprendre l'examen, l'abrogation de ce qu'on appelle le « règlement 92 sur l'inspection des viandes », qui exige que tout matériel utilisé pour l'emballage et l'étiquetage qui entre en contact avec la viande soit enregistré.


K. whereas point (3)(h) of the Annex to the draft Commission Directive provides for the inclusion of bovine and/or porcine thrombin in the list of permitted food additives under Annex IV to Directive 95/2/EC in pre-packed meat preparations and pre-packed meat products for the final consumer to a maximum of 1mg/kg, to be used together with fibrinogen and under the condition that the food shall bear the information ‘combined meat parts’ in the proximity of its sales name,

K. considérant que le point 3h) de l'annexe du projet de directive de la Commission prévoit d'inclure, dans la liste des additifs alimentaires autorisés en vertu de l'annexe IV de la directive 95/2/CE, la thrombine d'origine bovine et/ou porcine à raison d'un maximum de 1 mg/kg dans les préparations de viande préemballées et produits à base de viande préemballés destinés au consommateur final, à utiliser avec le fibrinogène, et sous réserve que la denrée alimentaire porte la mention «morceaux de viande reconstitués» à proximité de sa dénomination commerciale,


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
K. whereas point (3)(h) of the Annex to the draft Commission Directive provides for the inclusion of bovine and/or porcine thrombin in the list of permitted food additives under Annex IV to Directive 95/2/EC in pre-packed meat preparations and pre-packed meat products for the final consumer to a maximum of 1mg/kg, to be used together with fibrinogen and under the condition that the food shall bear the information “combined meat parts” in the proximity of its sales name,

K. considérant que le point 3h) de l'annexe du projet de directive de la Commission prévoit d'inclure, dans la liste des additifs alimentaires autorisés en vertu de l'annexe IV de la directive 95/2/CE, la thrombine d'origine bovine et/ou porcine à raison d'un maximum de 1 mg/kg dans les préparations de viande préemballées et produits à base de viande préemballés destinés au consommateur final, à utiliser avec le fibrinogène, et sous réserve que la denrée alimentaire porte la mention "morceaux de viande reconstitués" à proximité de sa dénomination commerciale,


K. whereas point (3)(h) of the Annex to the draft Commission Directive provides for the inclusion of bovine and/or porcine thrombin in the list of permitted food additives under Annex IV to Directive 95/2/EC in pre-packed meat preparations and pre-packed meat products for the final consumer to a maximum of 1mg/kg, to be used together with fibrinogen and under the condition that the food shall bear the information ‘combined meat parts’ in the proximity of its sales name,

K. considérant que le point 3h) de l'annexe du projet de directive de la Commission prévoit d'inclure, dans la liste des additifs alimentaires autorisés en vertu de l'annexe IV de la directive 95/2/CE, la thrombine d'origine bovine et/ou porcine à raison d'un maximum de 1 mg/kg dans les préparations de viande préemballées et produits à base de viande préemballés destinés au consommateur final, à utiliser avec le fibrinogène, et sous réserve que la denrée alimentaire porte la mention «morceaux de viande reconstitués» à proximité de sa dénomination commerciale,


I come from Brooks, Alberta, and we have a number of doctors there who work as meat cutters on meat packing plant floors, so I appreciate your position.

Je viens de Brooks, en Alberta, où il y a un certain nombre de médecins qui travaillent à couper de la viande dans des abattoirs; je comprends donc votre point de vue.


For the purposes of this Regulation, "meat" means all carcases, meat on the bone or boned, and offal, whether or not cut, intended for human consumption, obtained from bovine animals aged twelve months or less, presented fresh, frozen or deep-frozen, whether or not wrapped or packed.

Aux fins du présent règlement, on entend par "viandes" l'ensemble des carcasses, viandes avec ou sans os et abats découpés ou non destinés à la consommation humaine, issus de bovins âgés de douze mois au plus, présentés à l'état frais, congelé ou surgelé, qu'ils aient été ou non conditionnés ou emballés.


For the purposes of this Regulation, "meat" means all carcases, meat on the bone or boned, and offal, whether or not cut, obtained from bovine animals aged twelve months or less, presented fresh, frozen or deep-frozen, whether or not wrapped or packed.

Aux fins du présent règlement, on entend par "viandes" l'ensemble des carcasses, viandes avec ou sans os et abats découpés ou non issus de bovins âgés de douze mois au plus, présentés à l'état frais, congelé ou surgelé, qu'ils aient été ou non conditionnés ou emballés.


Senator Milne: Did you say, Mr. Sockett, that not all meat-packing plants are inspected; that only those exporting meat between provinces and internationally are inspected?

Le sénateur Milne : Avez-vous dit, monsieur Sockett, que ce ne sont pas toutes les usines de transformation de la viande qui font l'objet d'inspections, et que seules celles qui exportent de la viande dans d'autres provinces ou dans d'autres pays font l'objet d'inspections?




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'meat packing' ->

Date index: 2023-12-28
w