Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Butter fat
Butterfat
Butyric fat
Committee of the Protocol Regarding Milk Fat
Emulsion of water in milk fat
FCM
Fat component of milk
Fat component of milk
Fat controlled milk
Fat corrected milk
Milk fat
Milk fat
Milk fat fraction
Milkfat
Protein component of milk
Protein fraction of milk
Protein proportion of milk
Standardized milk
Water in milk fat emulsion

Vertaling van "milk fat fraction " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE




fat corrected milk [ FCM | standardized milk | fat controlled milk ]

lait standardisé [ lait standard | lait normalisé ]


fat component of milk | milk fat

matière grasse du lait | matière grasse lactique | matière grasse laitière


fat component of milk (1) | milk fat (2)

matière grasse du lait (1) | matière grasse lactique (2) | graisse de lait (3) | graisse lactique (4)


water in milk fat emulsion (1) | emulsion of water in milk fat (2)

émulsion de type eau dans matière grasse lactique


butter fat | butterfat | butyric fat | milk fat | milkfat

matière grasse du lait | matière grasse laitière


protein component of milk | protein fraction of milk | protein proportion of milk

fraction protéique du lait | matière azotée du lait | partie protéique du lait




Committee of the Protocol Regarding Milk Fat

Comité du Protocole concernant les matières grasses laitières
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
1517.90.98 | Edible mixtures or preparations of animal or vegetable fats or oils or of fractions of different fats or oils of Chapter 15, other than edible fats or oils or their fractions of heading 15.16, other than edible liquid mixture of vegetable oils, other than edible liquid mixtures of animal and vegetable oils consisting essentially of vegetable oils, other than edible mixtures or preparations of a kind used as mould release preparation, other than those containing more than 10 % by weight of ...[+++]

1517.90.98 | Mélanges ou préparations alimentaires de graisses ou d’huiles animales ou végétales ou de fractions de différentes graisses ou huiles du chapitre 15, autres que les graisses et huiles alimentaires et leurs fractions du no 1516, autres que les mélanges alimentaires liquides d’huiles végétales, autres que les mélanges alimentaires liquides d’huiles animales et végétales consistant essentiellement en huiles végétales, autres que les mélanges ou préparations alimentaires utilisées pour le démoulage, autres que celles d’une teneur en poids de matières grasses provenant du lait ...[+++]


Due to the large variation in C4 in the approximate percentage mass fraction range 3,1 % and 3,8 %, however, it is difficult to provide qualitative and quantitative information for foreign fat to pure milk fat mass fractions of up to 20 % [1].

Toutefois, en raison de la grande variation de C4 (fraction massique comprise entre environ 3,1 et 3,8 %), il est difficile de fournir des informations qualitatives et quantitatives concernant la présence de matières grasses étrangères dans les matières grasses lactiques pour des fractions massiques allant jusqu’à 20 % [1].


By inserting the mass fraction, expressed as a percentage, of fat molecules of different sizes (C24 to C54, using even C numbers only) into suitable TG equations, S-values are calculated. If the S-values exceed the limits established with pure milk fat, the presence of foreign fat is detected.

En insérant la fraction massique, exprimée en pourcentage, des molécules de matières grasses de différentes tailles (C24 à C54, avec des nombres de carbone exclusivement pairs) dans la formule des TG, on peut calculer les valeurs S. Un dépassement des valeurs S définies pour les matières grasses lactiques pures, indique la présence de matières grasses étrangères.


Milk fat fractionation may, however, be detected using other procedures e.g. Differential-Scanning-Calorimetry.

Cependant, le fractionnement des matières grasses lactiques peut être détecté par d'autres procédés, par exemple par analyse calorimétrique différentielle.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Only with fractionated milk fats with unusual milk fat composition, as it is, e.g., the case with a hard fraction, obtained with fractionation by physical methods at high temperatures of approximately 30 °C with low yields of a few percent or with fractionation with overcritical CO2, the formulae indicate a modification.

Ce n'est qu'avec des matières grasses lactiques fractionnées ayant une composition en matières grasses lactiques inhabituelle, comme c'est le cas, par exemple, avec une fraction dure, obtenue avec fractionnement par des méthodes physiques à des températures élevées d'environ 30 °C avec de faibles rendements de quelques points de pourcentage ou avec fractionnement à CO2 supercritique, que les formules indiquent une modification.




Anderen hebben gezocht naar : butter fat     butterfat     butyric fat     fat component of milk     fat controlled milk     fat corrected milk     milk fat     milk fat fraction     milkfat     protein component of milk     protein fraction of milk     protein proportion of milk     standardized milk     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'milk fat fraction' ->

Date index: 2023-06-19
w