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AMF
Anhydrous milk fat
Anhydrous milkfat
Ask to produce single malt beverages
Butterfat
Butterfat content
Butyric fat
Consult produce single malt beverages
Consult to produce single malt beverages
Discuss to produce single malt beverages
Fat content
Fat content of butter
M.F.
Marketable produce
Merchantable produce
Milk fat
Milkfat
Milkfat content
Minimum milkfat content
PMA
Produce Marketing Association
Produce Packaging Association
Produce Packaging and Marketing Association
Produce Prepackaging Association
Sellable produce

Vertaling van "milkfat produced " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
anhydrous milk fat [ AMF | anhydrous milkfat ]

matière grasse laitière anhydre




milkfat | M.F. | milk fat | butterfat

matière grasse du lait | M. G.


minimum milkfat content

teneur minimale en matière grasse du lait


butterfat | butyric fat | milk fat | milkfat

graisse butyrique | matière grasse butyrique


anhydrous milkfat | AMF [Abbr.]

matière grasse du lait anhydre | matière grasse laitière anhydre | MGLA [Abbr.]


butterfat content | fat content | fat content of butter | milkfat content

teneur en matières grasses


Produce Marketing Association [ PMA | Produce Prepackaging Association | Produce Packaging Association | Produce Packaging and Marketing Association ]

Produce Marketing Association [ PMA | Produce Prepackaging Association | Produce Packaging Association | Produce Packaging and Marketing Association ]


ask to produce single malt beverages | consult produce single malt beverages | consult to produce single malt beverages | discuss to produce single malt beverages

mener des consultations pour la production de boissons pur malt


marketable produce | merchantable produce | sellable produce

denrées marchandes
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
produced from cream obtained directly and exclusively from cow's milk of a minimum milkfat content, by weight, of 80 %, a maximum milk solids-non-fat content, by weight, of 2 % and a maximum water content, by weight, of 16 %;

produit à partir de la crème obtenue directement et exclusivement à partir de lait de vache d'une teneur minimale en poids de matières grasses laitières de 80 %, d'une teneur maximale en poids de matières sèches non grasses laitières de 2 % et d'une teneur maximale en poids d'eau de 16 %;


4. Milkfat produced beforehand in an establishment approved in accordance with Article 13 and intended for use in the manufacture of concentrated butter as referred to in point (b) of the first subparagraph of Article 5(1) shall be put up in sealed packaging weighing not less than 10 kilograms net bearing, in clearly visible and legible letters:

4. La MGL produite antérieurement dans un établissement agréé conformément à l'article 13 et destinée à la fabrication de beurre concentré visé à l'article 5, paragraphe 1, premier alinéa, point b), est conditionnée en emballages fermés d'un poids net de 10 kilogrammes au minimum portant, en caractères clairement visibles et lisibles:


2. In order for concentrated butter referred to in point (b) of the first subparagraph of paragraph 1 to qualify for aid, the concentrated butter and, where applicable, the milkfat used in its manufacture must have been produced in an establishment approved in accordance with Article 13 and must meet the requirements set out in Annex III. The milkfat must have been produced not more than six months before its use in the manufacture of concentrated butter under this Regulation.

2. Pour que le beurre concentré visé au paragraphe 1, premier alinéa, point b), puisse bénéficier de l'aide, le beurre concentré et, le cas échéant, la MGL utilisée pour le beurre concentré sont produits dans un établissement agréé conformément à l'article 13 et répondent aux exigences figurant à l'annexe III. La MGL est produite pendant une période de maximum six mois avant son utilisation pour la fabrication de beurre concentré dans le cadre du présent règlement.


It should also be accepted that concentrated butter may be obtained, in an approved establishment, from cream, butter or milkfat falling within CN code ex 0405 90 10 produced within a limited maximum period before its use in the manufacture of concentrated butter.

Il convient également d'admettre que le beurre concentré puisse être obtenu dans un établissement agréé à partir de crème, de beurre ou de matière grasse laitière relevant du code NC ex 0405 90 10, ci-après dénommée «MGL», produits pendant une période d'une durée maximale limitée avant leur utilisation pour la production de beurre concentré.




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Date index: 2025-01-03
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