WHEREAS , FOR POWDERS WITH A FAT CONTENT OF OVER 1 * 5 % , THE LEVY , OR IN THE CASE OF COMPOUND PRODUCTS OR PRODUCTS IN SMALL PACKAGES THE MILK COMPONENT OF THE LEVY , SHOULD BE CALCULATED ON THE BASIS OF THE FAT CONTENT OF THE PILOT PRODUCT UNLESS THE FAT CONTENT OF THOSE VARIOUS PRODUCTS IS GREATER THAN THAT OF THE PILOT PRODUCT ; WHEREAS , IN THE LATTER CASE , THE LEVY OR THE MILK COMPONENT OF THE LEVY MUST BE CALCULATED ON THE BASIS OF A STANDARD FAT CONTENT CORRESPONDING TO THAT OF THE PRODUCTS ON THE MARKET ;
CONSIDERANT QU'EN CE QUI CONCERNE LES POUDRES D'UNE TENEUR EN MATIERES GRASSES SUPERIEURE A 1,5 % , IL CONVIENT DE CALCULER LE PRELEVEMENT OU , S'IL S'AGIT DE PRODUITS COMPOSES OU DE PRODUITS EN PETITS EMBALLAGES , L'ELEMENT LAITIER DU PRELEVEMENT , SUR LA BASE DE LA TENEUR EN MATIERES GRASSES DU PRODUIT PILOTE , A MOINS QUE LA TENEUR EN MATIERE GRASSE DE CES DIVERS PRODUITS NE SOIT SUPERIEURE A CELLE DU PRODUIT PILOTE ; QU'IL S'EST AVERE NECESSAIRE , DANS CE DERNIER CAS , DE CALCULER LE PRELEVEMENT OU L'ELEMENT LAITIER DU PRELEVEMENT A PARTIR D'UNE TENEUR FORFAITAIRE CORRESPONDANT A CELLE DES PRODUITS COMMERCIALISES ;