Penicillium fermentation solids with solubles liquid (IFN 5-06-172) is the stabilized product resulting from a fermentation conducted for the production of penicillin.
Solides de fermentation de Penicillium avec liquide de solubles (NIA 5-06-172) — produit stabilisé résultant de la fermentation effectuée pour la production de pénicilline.
Penicillium fermentation solubles extracted dehydrated (IFN 5-06-166) is the dried product resulting from drying the liquid after separation of suspended solids from a fermentation conducted for the production of penicillin.
Extraits solubles de fermentation de Penicillium déshydratés (NIA 5-06-166) — produit séché résultant de l’évaporation du liquide après séparation des solides en suspension, suivant un procédé de fermentation servant à la production de pénicilline.
Penicillium fermentation solubles meal extracted (IFN 5-06-169) is the dried product resulting from drying both solid and liquid materials from a fermentation conducted for the production of penicillin.
Farine d’extraits solubles de fermentation de Penicillium (NIA 5-06-169) — produit séché résultant de l’évaporation de matières solides et liquides suivant un procédé de fermentation servant à la production de pénicilline.
Penicillium fermentation solubles extracted dehydrated (IFN 5-06-166) is the dried product resulting from drying the liquid after separation of suspended solids from a fermentation conducted for the production of penicillin.
Extraits solubles de fermentation de Penicillium déshydratés (NIA 5-06-166) — produit séché résultant de l’évaporation du liquide après séparation des solides en suspension, suivant un procédé de fermentation servant à la production de pénicilline.
They just had to scrape it off. Penicillium and aspergillus are two types of moulds that grow in our community, and they are associated with problems elsewhere.
Le penicillium et l'aspergillus sont des types de moisissure qui prospèrent dans notre communauté, et elles sont aussi associées à des problèmes dans d'autres régions.
The characteristic taste of Jihočeská Zlatá Niva is imparted by cultured Penicillium roqueforti mould (see Section 4.2) which has been used for decades (the culture stock is generally available for use in the food industry).
Le goût caractéristique du «Jihočeská Zlatá Niva» lui est conféré par des moisissures cultivées de Penicillium roqueforti (voir le point 4.2), qui sont utilisées depuis des décennies (le stock de culture est généralement disponible auprès de l'industrie alimentaire).
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