1.2.3 // // // // Description and quality as defined in the Annex to Regulation 136/66/EEC (the degree of acidity represents the free fatty acid content, expressed as grams of oleic acid/1
00 grams of oil) // Price increase // Price reduction // // // // Virgin olive oil, extra // 17,29 // - // Virgin olive oil, fine // 12,09 // - // Virgin olive oil, semi-fine // - // - // Virgin olive oil, lampante 1° // // 8,14 // Other virgin olive oils, lampante: - more than 1°, up to and including 8° acidity // // Reduction increased by 0,32 ECU for each additional tenth of a degree of acidity // - more than
...[+++] 8° acidity // // Reduction increased by 0,35 ECU for each additional tenth of a degree of acidity // Olive oil from olive residues, up to and including 5° acidity // // 123,00 // Other olive oils from olive residues: - more than 5°, up to and including 8° acidity // // Reduction increased by 0,17 ECU for each additional tenth of a degree of acidity // - more than 8° acidity // // Reduction increased by 0,20 ECU for each additional tenth of a degree of acidity1.2.3 // // // // Dénomination et qualité au sens de l'annexe du règlement no 136/66/CEE (le degré d'acidité représente la teneur en acides gras libres, exprimée en grammes d'acid
e oléique par 100 g d'huile) // Bonification // Réfaction // // // // Huile vierge extra // 17,29 // - // Huile vierge fine // 12,09 // - // Huile vierge semi-fine // - // - // Huile vierge lampante 1° // // 8,14 // Autres huiles vierges lampantes: - plus de 1° d'acidité jusqu'à 8° // // Augmentation de 0,32 Écu de la réfaction pour chaque dixième de degré d'acidité en plus // - plus de 8° d'acidité // // Augmentation de 0,35 Écu de la réfaction pour chaque dixi
...[+++]ème de degré d'acidité en plus // Huile de grignons d'olive jusqu'à 5° d'acidité // // 123,00 // Autres huiles de grignons: - plus de 5° d'acidité jusqu'à 8° // // Augmentation de 0,17 Écu de la réfaction pour chaque dixième de degré d'acidité en plus // - plus de 8° d'acidité // // Augmentation de 0,20 Écu de la réfaction pour chaque dixième de degré d'acidité en plus // // //