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Business Process Re-engineering
CEP engine
Complex event processing engine
Event processing engine
Food engineering
Food processing
Maintain all process engineering activities
Manage all process engineering activities
Materials and process engineering
Oversee all process engineering activities
Process engineer
Process engineering
Supervise all process engineering activities

Vertaling van "process engineer aleksandras " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
complex event processing engine [ CEP engine ]

moteur de traitement d'événements complexes


materials and process engineering

génie des procédés et des matériaux d'essai [ technique des matériaux et procédés de fabrication ]


event processing engine

moteur de traitement d'événements




process engineering

ingénierie de procédés | ingénierie de procédé | ingénierie des procédés | ingénierie des procédés industriels | mécanique de procédé




process engineer

ingénieur des procédés de fabrication | ingénieur des méthodes de fabrication


oversee all process engineering activities | supervise all process engineering activities | maintain all process engineering activities | manage all process engineering activities

gérer toutes les activités d’ingénierie des procédés


Business Process Re-engineering (BPR)

remise à plat des processus


food processing (1) | food engineering (2)

transformation des aliments
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Mead became a kind of legend, and attempts were made to revive it back at the beginning of the 20th century, but it was only after the Second World War that the process engineer Aleksandras Sinkevičius, of Stakliškės meadery, set out to recreate the recipe for a mead which had, in the past (from the 15th to the 18th century), been made from wild honey and various herbs and spices, and to revive the production of a traditional, natural, non-spirit mead that was, at that time, no longer produced either in Lithuania or in neighbouring countries.

L'hydromel devint en quelque sorte une légende, et l'on tenta de le ressusciter à la fin du 20e siècle, mais c'est seulement après la Seconde Guerre mondiale que l'ingénieur Aleksandras Sinkevičius, de la fabrique d'hydromel de Stakliškės, entreprit de recréer la recette d'un hydromel qui, dans le passé (du 15e au 18e siècle), était fabriqué à partir de miel sauvage et de différentes herbes et épices, et de relancer la production d'un hydromel traditionnel, naturel, non alcoolisé qui, à l'époque, n'était plus produit ni en Lituanie, ni dans les pays voisins.


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