Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Look for new food ingredients
Research new food ingredients
Research of new food ingredients
Researching new food ingredients

Vertaling van "research new food ingredients " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
look for new food ingredients | researching new food ingredients | research new food ingredients | research of new food ingredients

étudier de nouveaux ingrédients alimentaires
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
13. Welcomes the provisions in the new Food Information to Consumers Law which provides for mandatory place of origin labelling for beef, pigmeat, poultrymeat and sheepmeat; calls on the Commission to put forward, as soon as possible, legislative proposals to improve traceability in the food chain by introducing mandatory labelling for those meat products specifying place of birth, place of rearing and place of slaughter where those places are different; calls, in addition, for legislative proposals on mandatory place of origin labelling for milk and milk products, unprocessed foods, meat used as an ingredient, single-ingredient prod ...[+++]

13. se félicite des dispositions de la nouvelle législation sur l'information des consommateurs concernant les denrées alimentaires, qui prévoit l'étiquetage obligatoire du lieu d'origine pour la viande de bœuf, de porc, de volaille et de mouton; invite la Commission à présenter dès que possible des propositions législatives pour améliorer la traçabilité dans la chaîne alimentaire en rendant obligatoire, pour ces produits à base de viande, l'étiquetage des lieux d'origine, d'élevage et d'abattage s'ils sont différents; plaide en outre en faveur de propositions législatives sur l'étiquetage obligatoire du lieu d'origine pour le lait et les produits laitiers, les aliments non transformés, la viande utilisée comme ingrédient, les produits à ...[+++]


new foods and new food ingredients

nouveaux aliments et nouveaux ingrédients alimentaires


1. Where a Member State, as a result of new information or a reassessment of existing information, has detailed grounds for considering that the use of a food or a food ingredient complying with this Regulation endangers human health or the environment, that Member State may either temporarily restrict or suspend the trade in and use of the food or food ingredient in question in its territory.

1. Si, à la suite de nouvelles informations ou d'une réévaluation des informations existantes, un État membre a des raisons précises d'estimer que l'usage d'un aliment ou d'un ingrédient alimentaire conforme au présent règlement présente des risques pour la santé humaine ou pour l'environnement, cet État membre peut restreindre provisoirement ou suspendre la commercialisation et l'utilisation sur son territoire de l'aliment ou de l'ingrédient alimentaire en cause.


I therefore welcome the compromise in the new Regulation on flavourings and certain food ingredients with flavouring properties for use in and on foods.

Je salue par conséquent le compromis relatif au nouveau règlement sur les arômes et certains ingrédients alimentaires possédant des propriétés aromatisantes utilisés dans et sur les aliments.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
In this context, the new legislation lays down maximum levels for certain substances in flavourings and food ingredients with flavouring properties that are potentially toxic and of risk to human health, taking the European Food Safety Authority’s scientific opinions into consideration.

Dans ce contexte, la nouvelle législation fixe les niveaux maxima de certaines substances présentes dans les arômes et les ingrédients alimentaires possédant des propriétés aromatisantes potentiellement toxiques et à risque pour la santé humaine, en tenant compte des avis scientifiques émis par l'Autorité européenne de sécurité des aliments.


The second really does not belong in a separate Directive because releases of genetically modified organisms onto the European market must be handled in a uniform and comprehensive way, which is what happens within the framework of the provisions governing the voluntary spread of genetically modified organisms in the environment and in the regulation concerning new foods and new food ingredients.

La seconde n'a en fait pas sa place dans une directive spécifique, puisque l'arrivée des organismes génétiquement modifiés sur le marché européen doit être traitée d'une façon globale et homogène, comme cela se fait dans le cadre des dispositions sur la diffusion volontaire des organismes génétiquement modifiés dans l'environnement, ou de la directive sur les nouveaux produits et ingrédients alimentaires.


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - l21119 - EN - New (novel) foods and food ingredients

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - l21119 - EN - Nouveaux aliments et ingrédients alimentaires


foods and food ingredients which present a new or modified primary molecular structure.

les aliments et ingrédients alimentaires qui présentent une structure moléculaire primaire nouvelle ou modifiée.


foods and food ingredients which present a new or modified primary molecular structure.

les aliments et ingrédients alimentaires qui présentent une structure moléculaire primaire nouvelle ou modifiée.


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - l21119 - EN - New (novel) foods and food ingredients

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - l21119 - EN - Nouveaux aliments et ingrédients alimentaires




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'research new food ingredients' ->

Date index: 2022-06-12
w