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Administer the logistics of medicinal products
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Preserve creative process documentation
Preserve documentation about creative process
Preserve documentation during creative process
Preserved food
Preserved product
Semi-finished goods
Semi-finished manufactures
Semi-finished product
Semi-finished products
Semi-manufactured goods
Semi-manufactured products
Semi-manufactures
Semi-preserve
Semi-preserved fish products
Semi-preserved food industry
Semi-preserved product
Semi-preserves
Semi-preserves of fish
Tinned food

Traduction de «semi-preserved product » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
semi-preserved product | semi-preserves

produit semi-conservé | semi-conserves


semi-preserved fish products | semi-preserves of fish

produits de poisson en semi-conserve | semi-conserves de poissons


semi-preserved food industry

industrie de la semi-conserve






preserve documentation during creative process | preserve documents related to the creation and production of the work | preserve creative process documentation | preserve documentation about creative process

conserver la documentation sur le processus créatif


semi-manufactured goods [ semi-finished goods | semi-finished product ]

produit semi-manufacturé [ demi-produit | produit semi-fini ]


semi-finished goods [ semi-manufactures | semi-manufactured goods | semi-manufactured products | semi-finished manufactures | semi-finished products ]

produits semi-finis [ produits semi-ouvrés | articles semi-finis | produits semi-manufacturés | articles semi-manufacturés | demi-produits ]


ensure storage, preservation and distribution of medicinal products | handle the logistics of medicinal products | administer the logistics of medicinal products | manage the logistics of medicinal products

gérer la logistique des produits médicaux


preserved product [ preserved food | tinned food ]

produit en conserve [ conserve ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 sets maximum limits for the use of sorbic acid — sorbates; benzoic acid — benzoates (E 200-213) of 2 000 mg/kg in semi-preserved fish and fisheries products including crustaceans, molluscs, surimi and fish/crustacean paste; cooked crustaceans and molluscs.

L'annexe II du règlement (CE) no 1333/2008 fixe les quantités maximales d'utilisation d'acide sorbique — sorbates, d'acide benzoïque — benzoates (E 200-213) à 2 000 mg/kg de produits de poisson et de la pêche en semi-conserve, y compris crustacés, mollusques, surimi et pâtes de poisson/crustacés et de crustacés et mollusques cuits.


Data 2: Tonnes/year of preserved or semi-preserved products.

Donnée 2: tonnes/an de produits en conserve ou en semi-conserve


in the list of foodstuffs concerning E 315 and E 316, the designation "Semi-preserved and preserved meat products" shall be replaced by the following: "Cured meat products and preserved meat products"

dans la liste des denrées alimentaires concernant E 315 et E 316, la mention "Produits de viande en conserve et semi-conserve" est remplacée par la mention: "Produits de charcuterie et de salaison et produits de viande en conserve".


(b) in the list of foodstuffs concerning E 315 and E 316, the designation ‘Semi-preserved and preserved meat products’ is replaced by the following: ‘Cured meat products and preserved meat products’

(b) dans la liste des denrées alimentaires concernant E 315 et E 316, la mention "Produits de viande en conserve et semi-conserve" est remplacée par: "Produits de charcuterie et de salaison et produits de viande en conserve"


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The Committee agrees with its Rapporteur that the proposal by the Commission to replace in the list of foodstuffs concerning E 315 and E 316 the designation ‘Semi-preserved and preserved meat products’ by ‘Cured meat products and canned meat products’ does not entirely avoid confusion about the terms.

La commission de l'environnement partage l'avis de votre rapporteur selon lequel la proposition de la Commission visant à remplacer, dans la liste des denrées alimentaires concernant E 315 et E 316, la mention "Produits de viande en conserve et semi‑conserve" par "Produits de viande en conserve et produits de charcuterie et de salaison" ne lève pas totalement toute confusion sur les termes.


(b) in the list of foodstuffs concerning E 315 and E 316, the designation ‘Semi-preserved and preserved meat products’ is replaced by the following: ‘Cured meat products and canned meat products’

(b) dans la liste des denrées alimentaires concernant E 315 et E 316, la mention "Produits de viande en conserve et semi-conserve" est remplacée par: "Produits de viande en conserve et produits de charcuterie et de salaison"


(b) in the list of foodstuffs concerning E 315 and E 316, the designation "Semi-preserved and preserved meat products" shall be replaced by the following: "Cured meat products and preserved meat products";

b) dans la liste des denrées alimentaires concernant E 315 et E 316, la mention "Produits de viande en conserve et semi-conserve" est remplacée par la mention: "Produits de charcuterie et de salaison et produits de viande en conserve";


- Indicator 2: tonnes/year of preserved or semi-preserved products

- Indicateur 2: tonnes/an de produits en conserve ou en semi-conserves


In its reply to his written question E-3987/96, the Commission admitted quite candidly that it did not possess the data which would enable it to ascertain the number of establishments preparing preserved or semi-preserved products; the total number of establishments in the Community was approximately 14 000.

Dans sa réponse à notre question écrite (E3987/96), la Commission admet sans fausse honte "qu'elle n'est pas en mesure de connaître le nombre d'établissements préparant des conserves ou des semi-conserves. Le nombre total d'établissements dans la Communauté est d'environ 14 000".


Standards EN 23,1, edition 2 (May 1978) and EN 76, edition 1 (December 1978) shall apply except where the products and capacity ranges laid down therein differ from those listed in this Annex. 1. PRESERVES AND SEMI-PRESERVES IN TINS AND GLASS CONTAINERS : VEGETABLE PRODUCTS (FRUIT, VEGETABLES, TOMATOES, POTATOES, WITH THE EXCEPTION OF ASPARAGUS, SOUPS, FRUIT OR VEGETABLE JUICES AND FRUIT NECTARS) FOR HUMAN CONSUMPTION 1.1.

Les normes EN 23,1, édition 2 (mai 1978) et EN 76, édition 1 (décembre 1978) sont d'application à l'exception des cas où les produits et les gammes de capacités prévus par ces normes diffèrent de celles reprises à la présente annexe. 1. CONSERVES ET SEMI-CONSERVES LOGÉES DANS DES BOÎTES MÉTALLIQUES ET DANS DES EMBALLAGES EN VERRE : PRODUITS VÉGÉTAUX (FRUITS, LÉGUMES, TOMATES, POMMES DE TERRE, À L'EXCEPTION DES ASPERGES, SOUPES, JUS DE FRUITS OU DE LÉGUMES ET NECTARS DE FRUITS) DESTINÉS À L'ALIMENTATION HUMAINE 1.1.


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