Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Brie
Camembert
Cantal
Chaource
Coulommiers
Fresh semi-soft cheese
Livarot
Medium-hard cheese
Munster cheese
Neufchâtel
Pont-l'Evêque
Raw milk soft cheese
Reblochon
Saint Marcellin
Semi-firm cheese
Semi-hard cheese
Semi-soft cheese
Soft cheese
Tomme de Savoie

Vertaling van "semi-soft cheese " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
semi-soft cheese [ Cantal | Reblochon | Tomme de Savoie ]

fromage à pâte demi-dure [ cantal | reblochon | tomme de Savoie ]






semi-soft cheese

fromage demi-mou | fromage à pâte demi-molle


fresh semi-soft cheese

fromage frais à pâte demi-molle


soft cheese [ Brie | Camembert | Chaource | Coulommiers | Livarot | Munster cheese | Neufchâtel | Pont-l'Evêque | Saint Marcellin ]

fromage à pâte molle [ brie | camembert | chaource | coulommiers | livarot | munster (fromage) | neufchâtel | pont-l'évêque | saint-marcellin ]


semi-firm cheese [ semi-hard cheese ]

fromage à pâte demi-ferme [ pâte demi-ferme ]


medium-hard cheese | semi-hard cheese

fromage à pâte demi-dure | fromage à pâte mi-dure | fromage à pâte semi-dure


raw milk soft cheese

fromage au lait cru à pâte molle


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(c) “semi-soft cheese”, in the case of cheese having a moisture on fat-free basis content of more than 62 per cent and not more than 67 per cent;

c) « fromage à pâte demi-ferme », s’il s’agit d’un fromage dont la teneur en humidité rapportée à l’extrait dégraissé est de plus de 62 pour cent et d’au plus 67 pour cent;


only for the external treatment of uncut hard, semi-hard and semi-soft cheese

Uniquement traitement externe des fromages à pâte dure, semi-dure et semi-molle non prédécoupés»


— Texture of the body of the cheese: for the full-fat variety, a soft consistency with small, well-distributed eyes. For the half-fat variety, an elastic or semi-hard (increasing with longer ageing) consistency with small eyes.

— structure de la pâte: pour le type au lait entier: pâte souple présentant de petites ouvertures diffuses; pour le type demi-gras: pâte élastique ou semi-ferme (évoluant au fil de l’affinage), avec de petites ouvertures,


Hard, semi-hard and semi-soft cheese

Fromage à pâte dure, semi-dure et semi-molle


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
‘Butterkäse’: for cow's milk cheese which has a semi-soft, fatty consistency and a minimum milk-fat content in the dry matter of 45 %

«Butterkäse»: pour un fromage au lait de vache à pâte demi-molle de consistance grasse ayant une teneur en matières grasses laitières de 45 % au minimum dans la matière sèche




Anderen hebben gezocht naar : camembert     cantal     chaource     coulommiers     livarot     munster cheese     neufchâtel     pont-l'evêque     reblochon     saint marcellin     tomme de savoie     fresh semi-soft cheese     medium-hard cheese     raw milk soft cheese     semi-firm cheese     semi-hard cheese     semi-soft cheese     soft cheese     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'semi-soft cheese' ->

Date index: 2023-06-20
w