Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Organoleptic surveillance testing
Person with a sensory disability
Primary somatic sensory area
Primary somatic sensory cortex
Primary somatosensory area
Primary somatosensory cortex
Primary somesthetic area
Primary somesthetic cortex
SID
SPD
Sensorial analysis
Sensorial channel
Sensorial evaluation
Sensory analysis
Sensory analysis
Sensory assessment
Sensory channel
Sensory disabled
Sensory disabled person
Sensory evaluation
Sensory evaluation
Sensory handicapped
Sensory handicapped person
Sensory integration disorder
Sensory integration dysfunction
Sensory marketing
Sensory processing disorder
Sensory testing

Vertaling van "sensorial analysis " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
sensory analysis | sensorial analysis | sensory assessment | sensory evaluation | sensorial evaluation

analyse sensorielle | évaluation sensorielle


sensory analysis [ sensory evaluation | sensory testing ]

analyse sensorielle


sensory evaluation (1) | sensory analysis (2) | organoleptic surveillance testing (3)

examen sensoriel (1) | examen organoleptique (2)






person with a sensory disability [ sensory disabled person | sensory disabled | sensory handicapped | sensory handicapped person ]

personne ayant une déficience sensorielle [ handicapé sensoriel | déficient sensoriel ]


sensory processing disorder | SPD | sensory integration disorder | SID | sensory integration dysfunction | SID

trouble de l'intégration sensorielle | dysfonctionnement de l'intégration sensorielle


primary somatosensory cortex [ S1,SI | primary somatic sensory cortex | primary somesthetic cortex | primary somatosensory area | primary somatic sensory area | primary somesthetic area ]

cortex somatosensoriel primaire [ S1,SI | cortex somesthésique primaire | aire somatosensorielle primaire | aire somesthésique primaire ]




sensory marketing

mercatique par stimulation sensorielle
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The work of the panel leader calls for basic training in the tools of sensory analysis, sensory skill, meticulousness in the preparation, organisation and performance of the tests and skill and patience to plan and execute the tests in a scientific manner.

Le travail du chef de jury requiert une formation de base aux outils de l'analyse sensorielle, des compétences dans le domaine de l'analyse sensorielle, de la méticulosité dans la préparation, l’organisation et la réalisation des essais, ainsi que de l’habileté et de la patience pour planifier et exécuter les essais de manière scientifique.


(F) Whereas the labour force dismissed in the category "NACE Revision 2 Division 71 ("Architectural and engineering activities; technical testing and analysis") is diverse as 57,40% of the dismissed workers belong to the category of professionals, 10,83% of workers belong to the category of technicians and associate professionals and 9,57% belong to the category of sensory officials and managers;

(F) considérant que la main d'œuvre licenciée dans la catégorie de la division 71 de la NACE Rév. 2 ("Activités d'architecture et d'ingénierie; services de contrôle et analyses techniques") est diversifiée étant donné que 57,40 % des travailleurs licenciés appartiennent à la catégorie des professions intellectuelles et scientifiques, 10,83 % des travailleurs exerçaient des professions intermédiaires et 9,57 % étaient des cadres supérieurs et dirigeants d'entreprises;


ISO 8589 Sensory analysis — General guidance for the design of test rooms

ISO 8589 Analyse sensorielle — Directives générales pour la conception de locaux destinés à l’analyse


ISO 8586-1 Sensory analysis — General guidance for selection, training and monitoring of assessors — Part 1

ISO 8586-1 Analyse sensorielle — Guide général pour la sélection, l’entraînement et le contrôle des sujets — Partie 1


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
ISO/DIS 22935 | IDF 99 International Standard for Milk and Milk Products — Sensory analysis — Parts 1-3

ISO/DIS 22935 | FIL 99 Norme internationale Lait et produits laitiers Analyse sensorielle — Parties 1-3


(13) Whereas the definitions of the categories of virgin olive oil in the Annex to Regulation No 136/66/EEC refer to an organoleptic assessment based on a particular method; whereas methods of sensory analysis have improved recently, although they retain an inherent risk of some subjectivity; whereas the definitions in question should be amended to refer, where necessary, to more effective analysis methods;

(13) considérant que, à l'annexe du règlement 136/66/CEE, la définition des catégories d'huile vierge fait référence à une notation organoleptique dont la valeur dépend d'une méthode particulière; que les méthodes d'analyse sensorielle ont été améliorées récemment tout en conservant, par nature, le risque d'une certaine subjectivité; qu'il convient de modifier la définition en question pour pouvoir faire référence, en tant que de besoin, aux méthodes d'analyse les plus performantes;


- Another network of similar size will focus on methodology in sensory analysis aimed at understanding consumer choice and behaviour in matters relating to food.

- Un autre réseau de taille semblable se concentrera sur la méthodologie de l'analyse sensorielle dans le but de mieux comprendre les choix et comportements des consommateurs en matière alimentaire.


w