Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Autumn green
Carry out green machining
Carrying out green machining
Ceylon spinach
Chopped spinach
Cut spinach
Gandy green
Green machining performing
Indian spinach
New Zealand spinach
Perform green machining
Prickly spinach
Prickly-seeded spinach
Prolific spinach
Round spinach
Round spinage
Round-seeded spinach
Spinach green
Summer spinach
Vine spinach
Whole leaf spinach
Whole spinach
Winter spinach

Traduction de «spinach green » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
spinach green | autumn green | gandy green

vert épinard




Ceylon spinach | Indian spinach | vine spinach

baselle blanche | baselle rouge | épinard de malabar


Ceylon spinach | Indian spinach | vine spinach

baselle blanche


summer spinach [ round-seeded spinach | round spinach | round spinage ]

épinard rond [ épinard de Hollande | grand épinard | gros épinard | épinard d'été ]


prickly-seeded spinach [ winter spinach | prickly spinach ]

épinard commun [ épinard piquant | épinard d'hiver ]


New Zealand spinach | prolific spinach

épinard de la Nouvelle-Zélande | épinard de Nouvelle-Zélande | épinard d'été | tétragone | tétragone cornue


whole spinach | whole leaf spinach

épinard à feuille entière | épinard entier | épinard en branche


cut spinach | chopped spinach

épinard coupé | épinard haché


carry out green machining | green machining performing | carrying out green machining | perform green machining

réaliser un usinage avant traitement thermique
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Following an application from Italsur S.r.l., submitted pursuant to Article 13(5) of Regulation (EC) No 1924/2006, the Authority was required to deliver an opinion on a health claim related to the effects of a combination of red spinach, green spinach, red chicory, green chicory, green leaf chard, red leaf chard, red Swiss chard, golden Swiss chard and white Swiss chard and protection of blood lipids from oxidative damage (Question No EFSA-Q-2013-00575) (3).

À la suite d'une demande d'Italsur s.r.l., introduite conformément à l'article 13, paragraphe 5, du règlement (CE) no 1924/2006, l'Autorité a été invitée à rendre un avis sur une allégation de santé concernant les effets d'une combinaison d'épinards rouges, d'épinards verts, de chicorée rouge, de chicorée verte, de blettes à feuilles vertes et à feuilles rouges et de blettes à cardes rouges, jaunes et blanches sur la protection des lipides sanguins contre l'oxydation (question no EFSA-Q-2013-00575) (3).


Following an application from Italsur S.r.l., submitted pursuant to Article 13(5) of Regulation (EC) No 1924/2006, the Authority was required to deliver an opinion on a health claim related to the effects of a combination of red spinach, green spinach, red chicory, green chicory, green leaf chard, red leaf chard, red Swiss chard, golden Swiss chard and white Swiss chard and maintenance of normal blood LDL-cholesterol concentration (Question No EFSA-Q-2013-00579) (5).

À la suite d'une demande d'Italsur s.r.l., introduite conformément à l'article 13, paragraphe 5, du règlement (CE) no 1924/2006, l'Autorité a été invitée à rendre un avis sur une allégation de santé concernant les effets d'une combinaison d'épinards rouges, d'épinards verts, de chicorée rouge, de chicorée verte, de blettes à feuilles vertes et à feuilles rouges et de blettes à cardes rouges, jaunes et blanches sur le maintien d'un taux normal de cholestérol LDL dans le sang (question no EFSA-Q-2013-00579) (5).


On 30 October 2013, the Commission and the Member States received the scientific opinion from the Authority, which concluded that on the basis of the data presented, a cause and effect relationship had not been established between the consumption of a combination of red spinach, green spinach, red chicory, green chicory, green leaf chard, red leaf chard, red Swiss chard, golden Swiss chard and white Swiss chard and the claimed effect.

Le 30 octobre 2013, la Commission et les États membres ont reçu l'avis scientifique de l'Autorité, dans lequel cette dernière conclut, sur la base des données fournies, qu'un lien de cause à effet n'a pas été établi entre la consommation d'une combinaison d'épinards rouges, d'épinards verts, de chicorée rouge, de chicorée verte, de blettes à feuilles vertes et à feuilles rouges et de blettes à cardes rouges, jaunes et blanches, et l'effet allégué.


(2) Canada A is the name for the grade of frozen spinach that possesses a good flavour and odour typical of fresh spinach; that possesses a uniform typical green colour and has good character; that is free from any grit, sand or silt and is practically free from any harmless extraneous leafy matter, seedy heads, root stubs, blemished or wilted leaves and other defects.

(2) Canada A est le nom de la catégorie des épinards congelés possédant une bonne saveur et une bonne odeur typiques des épinards frais, une couleur verte uniforme typique et un bon caractère; ils sont exempts de terre, de sable ou de gravier et à peu près exempts de toutes substances feuillues étrangères inoffensives, fructifications, parties de racines, feuilles tachées ou flétries et autres défauts.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(4) Canada Choice is the name for the grade of canned spinach that possesses normal flavour and odour typical of properly prepared and properly processed fresh spinach; that possesses a fairly uniform typical green colour and has fairly good character; that contains not more than a trace of grit, sand or silt and is fairly free from any harmless extraneous leafy matter, seedy heads, root stubs, blemished or wilted leaves and other defects.

(4) Canada de choix est le nom de la catégorie des épinards en conserve possédant une saveur et une odeur normales typiques d’épinards frais bien préparés et bien conditionnés, une couleur verte typique passablement uniforme et un caractère passablement bon; ils contiennent au plus une trace de terre, de sable ou de limon et sont passablement exempts de toutes substances feuillues étrangères inoffensives, fructifications, parties de racines, feuilles tachées ou flétries et autres défauts.


(3) Canada Fancy is the name for the grade of canned spinach that possesses a normal flavour and odour typical of properly prepared and properly processed fresh spinach; that possesses a practically uniform typical green colour and has good character; that is free from any grit, sand or silt and is practically free from any harmless extraneous leafy matter, seedy heads, root stubs, blemished or wilted leaves and other defects.

(3) Canada de fantaisie est le nom de la catégorie des épinards en conserve possédant une saveur et une odeur normales typiques d’épinards frais bien préparés et bien conditionnés, une couleur verte typique à peu près uniforme et un bon caractère; ils sont exempts de terre, de sable ou de limon et à peu près exempts de toutes substances feuillues étrangères inoffensives, fructifications, parties de racines, feuilles tachées ou flétries et autres défauts.


Dough casing: pale yellow to pale grey or green or with green speckles if made with spinach or herbs.

Pâte: jaune clair à gris clair ou verte ou tachetée de vert si la farce contient des épinards ou des herbes aromatiques


Under ‘Quality criteria’, the following is added to the description of the colour of the dough casing: ‘. or green or with green speckles if made with spinach or herbs’.

Sous «critères de qualité», la description de la couleur de la pâte est complétée par le texte suivant: «. ou verte ou tachetée de vert si la farce contient des épinards ou des herbes aromatiques».


It's not only spinach, but it has been lettuce, tomatoes, green onions, etc.

Et il ne s'agit pas uniquement des épinards, mais il y a eu la laitue, les tomates, les oignons verts, etc.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'spinach green' ->

Date index: 2024-06-13
w