Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Canlab Heat-Stir hot plate stirrer
Canlab Heat-Stir stirring hot plate
Canlab hot plate stirrer
Canlab stirring hot plate
Cocktail stirrer
Four liter stirrer
Hot plate stirrer
Magnetic stirrer
Magnetic stirrer plate
Multiple beam paddle mixer
Multiple paddle mixer
One gallon stirrer
Paddle agitator
Paddle mixer
Paddle surf
Paddle surfing
Stirrer
Stirrer blade
Stirrer paddle
Stirring hot plate
Three-speed blender

Vertaling van "stirrer paddle " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


hot plate stirrer [ hot plate/stirrer | stirrer/hot plate | stirring hot plate | Stir-Plate hot plate/stirrer ]

agitateur magnétique chauffant [ plaque chauffante à agitateur magnétique ]


Canlab Heat-Stir hot plate stirrer [ Canlab Heat-Stir hot plate/stirrer | Canlab Heat-Stir stirrer/hot plate | Canlab Heat-Stir stirring hot plate ]

agitateur magnétique chauffant Heat-Stir de Canlab [ plaque chauffante à agitateur magnétique Heat-Stir de Canlab ]


Canlab hot plate stirrer [ Canlab hot plate/stirrer | Canlab stirrer/hot plate | Canlab stirring hot plate ]

agitateur magnétique chauffant Canlab


magnetic stirrer | magnetic stirrer plate

agitateur magnétique | mélangeur magnétique


multiple beam paddle mixer | multiple paddle mixer

agitateur à chicanes | agitateur à palettes multiples


paddle agitator | paddle mixer

agitateur à palette droite


cocktail stirrer | stirrer

cuiller à coquetel | cuillère à coquetel | agitateur


three-speed blender | four liter stirrer | one gallon stirrer

mélangeur à trois vitesses | agitateur quatre litres | agitateur un gallon


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Steaming: the fermented natural cheese is first cut into smallish pieces, which are grated and steamed in hot water (water temperature 70-95 °C); the cheese is stirred using a wooden paddle or mechanical stirrer until it forms a compact elastic mass, known as parenina.

Étuvage: le fromage naturel affiné est d'abord découpé en morceaux plus petits, que l'on râpe et passe à la vapeur dans de l'eau bouillante (la température de l'eau est comprise entre 70 et 95 °C), le fromage est pétri à l'aide d'une spatule en bois ou d'un pétrin mécanique jusqu'à l'obtention d'une masse plastique compacte appelée parenina.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'stirrer paddle' ->

Date index: 2023-11-10
w