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Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Boot and Shoe Workers Union
Cold meats
Corned beef
Cutting of meat
Cutting up meat
Cutting up of meat
European Abattoirs Union
European Cattle and Meat Trade Union
European Livestock and Meat Trades Union
European Livestock and Meat Trading Union
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
IUF North America
Import export specialist in meat and meat products
International Federation of Tobacco Workers
International Union of Food and
Lean meat as percentage of carcass weight
Lean meat percentage
Lean-meat content
Lean-meat content of pig carcass
Meat Cutters and Butcher Workers of North America
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat cutting
Meat extract
Meat paste
Meat product
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Retail Clerks International Association
Retail Clerks International Union
Sausage
Senior export specialist in meat and meat products
Trainee meat and meat products distribution manager
UECBV
UFCW
United Food and Commercial Workers International Union
United Packinghouse Food and Allied Workers
United Packinghouse Workers of America
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Traduction de «union meat » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
United Food and Commercial Workers International Union [ UFCW | Retail Clerks International Union | Retail Clerks International Association | Boot and Shoe Workers Union | Meat Cutters and Butcher Workers of North America | United Packinghouse Food and Allied Workers | United Packinghouse Workers of America ]

Union internationale des travailleurs et travailleuses unis de l'alimentation et du commerce [ TUAC | Retail Clerks International Union | Retail International Association | Boot and Shoe Workers Union | Meat Cutters and Butcher Workers of North America | United Packinghouse Food and Allied Workers | United Packinghouse Workers of America ]


European Cattle and Meat Trade Union | European Livestock and Meat Trades Union | European Livestock and Meat Trading Union | UECBV [Abbr.]

Union européenne du commerce du bétail et de la viande | UECBV [Abbr.]


International Union of Food, Agricultural, Hotel, Restaurant, Catering, Tobacco and Allied Workers' Associations [ IUF North America | International Union of Food and Allied Workers Associations | International Union of Hotel Restaurant and Bar Workers | International Federation of Tobacco Workers | International Secretariats of Bakery, Brewery and Meat Workers | International Union of Food and ]

Union internationale des travailleurs de l'alimentation, de l'agriculture, de l'hôtellerie-restauration, du tabac et des branches connexes [ Union internationale des travailleurs de l'alimentation et des branches connexes | Union internationale des travailleurs d'hôtels, restaurants, cafés | Fédération internationale des travailleurs du tabac | Secrétariats internationaux des travailleurs de la boul ]


customs compliance specialist in meat and meat products | international trade compliance specialist in meat and meat products | import export specialist in meat and meat products | senior export specialist in meat and meat products

spécialiste en import-export de viandes et de produits à base de viande


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


European Abattoirs Union [ European Union of Abattoir Users and the Cattle and Meat Trade ]

Union européenne des exploitants d'abattoirs [ UEEA | Union européenne des exploitants d'abattoirs, du commerce de bétail et de la viande ]


cutting of meat | cutting up meat | cutting up of meat | meat cutting

découpe des viandes


lean meat as percentage of carcass weight | lean meat percentage | lean-meat content | lean-meat content of pig carcass

teneur en viande maigre | teneur en viande maigre des carcasses de porc | viande maigre estimée en pourcentage du poids de la carcasse | TVM [Abbr.]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
This increased flexibility would enable meat to reach the consumer more swiftly after slaughter, thus facilitating trade flows of fresh meat within the Union.

Cette flexibilité accrue permettrait de mettre les viandes à la disposition du consommateur plus rapidement après l'abattage, facilitant ainsi les échanges de viandes fraîches au sein de l'Union.


In order to prevent the spread of African swine fever to other areas of the Union, where a Member State is subject to a prohibition on the dispatch of fresh pigmeat, meat preparations and meat products consisting of, or containing pigmeat from certain parts of its territory, certain requirements should be laid down, in particular as regards certification, for the dispatch of such meat, meat preparations and meat products from other areas of the territory of that Member State not subject to that prohibition and those health certificate ...[+++]

Lorsqu'il est interdit d'expédier, au départ de certaines parties du territoire d'un État membre, de la viande de porc fraîche, des préparations de viandes et des produits carnés consistant en viande de porc ou contenant cette viande, diverses conditions doivent être fixées, en particulier en matière de certification, pour l'expédition au départ d'autres zones dudit territoire — qui ne sont pas soumises à cette interdiction — de ces types de viandes, préparations et produits carnés, l'objectif étant de prévenir la propagation de la peste porcine africaine à d'autres parties de l'Union. Ces certificats devraient en outre faire référence à ...[+++]


In addition, it is appropriate, in order to prevent the spread of African swine fever to other areas of the Union and to third countries, to provide that the dispatch of fresh pigmeat, meat preparations and meat products consisting of, or containing meat of pigs from Member States with the areas listed in the Annex, is subject to certain more stringent conditions.

De surcroît, il convient, pour empêcher la propagation de la peste porcine africaine à d'autres parties de l'Union et à des pays tiers, que l'expédition de viande de porc fraîche et de préparations et produits carnés à base de porc ou contenant du porc provenant des zones répertoriées dans l'annexe de la présente décision soit soumise à certaines conditions plus strictes.


So I wonder whether you are also optimistic about what is set out in the social union, in terms of setting some objectives and getting on with it, whether or not the status of persons with disabilities.and this project would fit a good first step in terms of the social union, putting the meat on the bone of the social union, and actually being a project that, because of the In Unison document, is almost well on its way, and that we as a committee could actually help with some of the outcomes and some of the stuff that we would want to ...[+++]

Je me demande par conséquent si votre attitude vis-à-vis de l'union sociale est également l'optimisme, pour ce qui est de la possibilité de fixer des objectifs et de réaliser des projets concrets, que la situation des personnes handicapées.d'ailleurs, ce projet serait une bonne première initiative à prendre dans la foulée de l'entente sur l'union sociale, puisqu'il permettrait de démontrer concrètement les conséquences positives de l'union sociale, surtout que ce projet est déjà bien entamé, grâce au document À l'unisson, et que le co ...[+++]


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In Part D of the Union list, category 8 covers meat and includes subcategories 8.1: Unprocessed meat and 8.2: Processed meat.

Dans la partie D de la liste de l'Union, la catégorie 08 comprend les viandes et est subdivisée en une catégorie 08.1 «Viandes non transformées» et une catégorie 08.2 «Viandes transformées».


(Return tabled) Question No. 20 Mr. Alex Atamanenko: With regard to the horse slaughter industry in Canada: (a) what was the reason for the temporary halt, initiated by European Union (EU) officials, to horse meat imports from Canada on October 12, 2012; (b) has Canada participated in talks with EU officials regarding the safety of horse meat from Canada since that time, (i) if so, what topics were discussed, (ii) what conclusions were reached; (c) what restrictions effective in 2013 will be imposed upon the Canadian horse meat industry by the EU, (i) what is the anticipate ...[+++]

(Le document est déposé) Question n 20 M. Alex Atamanenko: En ce qui concerne l’industrie de l’abattage des chevaux au Canada: a) quelle était la raison de l’interruption temporaire des importations de viande chevaline du Canada décrétée par les représentants de l’Union européenne (UE) le 12 octobre 2012; b) le Canada a-t-il participé aux pourparlers avec les représentants de l’UE au sujet de la salubrité de la viande chevaline du Canada depuis, (i) dans l’affirmative, quels ont été les sujets abordés, (ii) à quelles conclusions en est-on arrivé; c) quelles seront les restrictions imposées à partir de 2013 par l’UE à l’industrie canadi ...[+++]


A CETA meat program to help Canada's meat-processing industry comply with the European Union's third-country meat directives could be funded through Agriculture Canada's Growing Forward 2 program.

Le programme Cultivons l’avenir 2 d’Agriculture Canada pourrait servir à financer un programme des viandes concernant l’AECG en vue d’aider l’industrie canadienne de la transformation de la viande à se conformer aux directives de l’Union européenne sur les viandes provenant de pays tiers.


That's why we recommended to the House of Commons Standing Committee on Finance, in their pre-budget consultations for 2013, that Canada should create a new five-year, $10-million CETA meat program to help Canada's meat-processing industry comply with the European Union's meat import requirements, which are onerous and prescriptive.

Voilà pourquoi nous avons recommandé au Comité permanent des finances de la Chambre des communes, lors des consultations prébudgétaires pour 2013, de créer au Canada un programme des viandes concernant l’AECG de 10 millions de dollars sur cinq ans en vue d’aider l’industrie canadienne de la transformation de la viande à se conformer aux exigences coûteuses et contraignantes de l’Union européenne en matière d’importation de viande.


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32011R1086R(04) - EN - salmonella - in fresh poultry meat - Official Journal of the European Union L 281 of 28 October 2011

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32011R1086R(04) - EN // Rectificatif au règlement (UE) n - 2073/2005 de la Commission en ce qui concerne les salmonelles dans les viandes fraîches de volaille - «Journal officiel de l'Union européenne» L 281 du 28 octobre 2011


In the case of BSE, some markets, such as that of the European Union (EU), did not even close to meat; an exporter would have been able to export meat to Europe without interruption – if it had been able to meet that market’s other requirements.[12]

Dans le cas de l’ESB, certains marchés, comme celui de l’Union européenne (UE), n’ont même pas fermé leurs frontières aux viandes de boucherie : un exportateur canadien aurait donc pu continuer d’exporter sur le marché européen sans interruption, en autant qu’il ait su satisfaire aux autres exigences de ce marché.[12]


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