Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Appenzell
Cheddar
Edam
Emmenthal
Gouda
Grana Padano
Gruyere
Hard cheese
Hard-type cheese
Long-keeping cheese
Medium-hard cheese
Parmesan
Parmigiano Reggiano
Sbrinz
Semi-hard cheese

Vertaling van "using a hard-cheese " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


medium-hard cheese | semi-hard cheese

fromage à pâte demi-dure | fromage à pâte mi-dure | fromage à pâte semi-dure


hard cheese [ Appenzell | Cheddar | Edam | Emmenthal | Gouda | Grana Padano | Gruyere | long-keeping cheese | Parmesan | Parmigiano Reggiano | Sbrinz ]

fromage à pâte dure [ appenzell | cheddar | édam | emmenthal | fromage de garde | fromage parmigiano reggiano | fromage sbrinz | gouda | grana padano | gruyère ]




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Not only hard cheese but also highly regarded soft cheeses were soon produced in the southern regions of Bavaria.

Dans les régions du Sud de la Bavière, outre la production de fromages à pâte dure, est vite apparue une production très appréciée de fromages à pâte molle.


(c) in the case of hard cheese intended for grating and having a moisture content of 34 per cent or less, the words “Hard Grating Cheese”; and

c) les mots « Fromage dur à râper », pour un fromage à pâte dure destiné au râpage et contenant au plus 34 pour cent d’humidité; et


Comments related to: the need to define a variety of heat treatments equivalent to the one proposed; the requirement for a test in addition to record-keeping to determine whether a given cheese was manufactured from heat-treated milk; the need to permit technologies other than pasteurization and heat treatment; the disruption of the imported raw milk cheese trade if the proposal were to be implemented; serious financial loss if the inventory of raw milk cheeses presently being aged would have to be destroyed; loss of flavour of h ...[+++]

Des observations ont été formulées sur divers aspects de cette question: la nécessité de définir un certain nombre de procédés de traitement thermique équivalents à celui proposé; l'obligation de vérifier par des analyses, en plus de consigner ce renseignement dans un registre, si tel ou tel fromage a été fabriqué à partir de lait ayant subi un traitement thermique; la nécessité d'autoriser d'autres techniques que la pasteurisation et le traitement thermique; les perturbations créées au niveau des importations de fromage de lait cru si la proposition était appliquée; les lourdes pertes financières qui résulteraient de l'éventuelle obligation de détruire les stocks de fromage fabr ...[+++]


Mr. Harwig: In Canada, by far, a very large percentage of the hard cheese variety manufacturers are already using what we are proposing here in terms of the heat treatment.

M. Harwig: Au Canada, la très grande majorité des producteurs de fromages à pâte dure utilisent déjà le procédé de traitement thermique que nous proposons.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Essentially, these provisions now only permit the manufacture of aged hard cheese varieties from raw milk.

En gros, les seules variétés de fromage à base de lait cru permises en vertu de dispositions actuelles sont les fromages affinés à pâte dure.


‘Beaufort’ is a cheese manufactured, using a hard-cheese pressing technique, exclusively from whole cream cow's milk which is taken in its raw state.

Le «Beaufort» est un fromage fabriqué selon une technologie de pâte pressée cuite, exclusivement avec du lait de vache entier, mis en œuvre à l’état cru.


Definition: Queijo de Cabra Transmontano is a ripened semi-hard to extra-hard cheese produced by curdling raw goat's milk with animal rennet and then slowly straining the curds.

Définition Le Queijo de Cabra Transmontano est un fromage affiné semi-dur à extra-dur obtenu par égouttage lent du caillé, après coagulation du lait de chèvre cru sous l'action de présure d'origine animale.


The parties' combined market shares for hard/semi-hard cheeses is between 10-20% in Greece Therefore, the concentration does not give rise to competition concerns and the Commission has decided to clear it.

La part de marché cumulée des parties pour les fromages à pâte dure/semi-dure est de l'ordre de 10 à 20 % en Grèce. La concentration ne suscite donc aucun problème sur le plan de la concurrence et la Commission a décidé de l'autoriser.


(k) the designation 'Sliced hard cheese and sliced processed cheese` concerning E 551 to E 559 shall be amended as follows:

k) la désignation «Fromage à pâte dure en tranches et fromage fondu en tranches» concernant les E 551 à E 559 est modifiée comme suit:


- Cheese, other than hard cheese

- Fromages, autres que ceux à pâtes




Anderen hebben gezocht naar : appenzell     cheddar     emmenthal     grana padano     gruyere     hard cheese     parmesan     parmigiano reggiano     sbrinz     hard-type cheese     long-keeping cheese     medium-hard cheese     semi-hard cheese     using a hard-cheese     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'using a hard-cheese' ->

Date index: 2022-06-21
w