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Closed sheep barn
Goat
Insulated sheep barn
Manage sheep breeding
Managing sheep breeding
Nasal bot fly
Oestrus ovis
Oversee breeding of sheep
Paddoking of sheep
Sheep
Sheep bot fly
Sheep botfly
Sheep farming
Sheep foot roller
Sheep foot tamping roller
Sheep keeping
Sheep management
Sheep nasal botfly
Sheep nose bot
Sheep nose fly
Sheep nostril fly
Sheep paddocking
Sheep raising
Sheep raising on paddocks
Sheep raising under paddock conditions
Sheep's foot roller
Sheep's foot tamper
Sheep's-foot roller
Sheep-foot roller
Sheep-goat attitude
Sheep-goat difference
Sheep-goat effect
Sheep-goat hypothesis
Sheeps foot roller
Sheepsfoot roller
Super-sheep
Supersheep
Veal
Veal hash
Veal meat-loaf
Veal mince-meat
Veal skin
Warm sheep barn

Vertaling van "veal and sheep " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
sheepsfoot roller [ sheep's-foot roller | sheep's foot roller | sheeps foot roller | sheep-foot roller | sheep foot roller | sheep foot tamping roller | sheep's foot tamper ]

rouleau à pieds de mouton [ cylindre à pied de mouton | rouleau dameur à pieds de mouton | rouleau pied de mouton | cylindre pied de mouton | rouleau à pied de mouton | rouleau pieds-de-mouton | pied de mouton compacteur ]


nasal bot fly | Oestrus ovis | sheep botfly | sheep nose bot(fly) | sheep nose fly | sheep nostril fly | sheep(nasal)bot fly

oestre du mouton | Oestrus ovis


sheep | goat | sheep-goat difference | sheep-goat hypothesis | sheep-goat attitude | supersheep | super-sheep | sheep-goat effect

mouton | chèvre


veal hash | veal mince-meat | veal meat-loaf

hachis de veau


paddoking of sheep | sheep paddocking | sheep raising on paddocks | sheep raising under paddock conditions

élevage ovin à l'enclos | élevage ovin au paddock | élevage ovin au parc


sheep farming | sheep keeping | sheep management | sheep raising

exploitation ovine


manage sheep breeding | oversee breeding of sheep | manage sheep breeding | managing sheep breeding

organiser l’élevage d’ovins


insulated sheep barn [ closed sheep barn | warm sheep barn ]

bergerie chaude


sheep bot fly [ sheep nasal botfly | sheep nostril fly ]

oestre du mouton


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(*) 4 sub-groups: Beef Veal, Pigmeat, Sheep Goat, Poultry (**) 4 sub-groups: Cheeses, SMP WMP, Butter ButterOil (***) 9 sub-groups: Mushrooms, Mandarins, Pineappels, Orange Juice, Pineapple Juice, Apple Juice, Tomatoes, Garlic, Grape Juice

(*) 4 sous-groupes: viande bovine, viande porcine, viande ovine et caprine, viande de volaille (**) 4 sous-groupes: fromages, lait écrémé en poudre et lait entier en poudre, beurre et «butter oil» (***) 9 sous-groupes: champignons, mandarines, ananas, jus d'orange, jus d'ananas, jus de pomme, tomates, ail, jus de raisin.


1. In order to calculate the reference amount relating to extensification payments and additional payments in the beef and veal and sheep and goat sectors referred to in Annex VI of Regulation (EC) No 1782/2003, Member States shall take into account, according to objective criteria and in such a way as to ensure equal treatment between farmers and to avoid market and competition distortion, the eligibility conditions and amounts set up by the Member State concerned when granting such payments in the reference period provided that the component of such payments in the ceiling referred to in Annex VIII of that Regulation is not exceeded.

1. Pour calculer le montant de référence concernant les paiements à l'extensification et les paiements supplémentaires dans les secteurs de la viande bovine, ovine et caprine visés à l'annexe VI du règlement (CE) no 1782/2003, l'État membre prend en considération, selon des critères objectifs et de façon à assurer l'égalité de traitement entre les agriculteurs et à éviter des distorsions sur le marché et des distorsions de concurrence, les conditions d'éligibilité et les montants établis par l'État membre concerné lors de l'octroi de ces paiements au cours de la période de référence, pour autant que la composante de ces paiements dans le ...[+++]


Member States may retain up to 10 % of the component of national ceilings referred to in Article 41 corresponding to each sector referred to in Annex VI. In the case of the arable crops, beef and veal and sheep and goat sectors, this retention shall be taken into account for the purpose of application of the maximum percentages fixed, respectively, in Articles 66, 67 and 68.

Les États membres peuvent conserver jusqu'à 10 % de la composante des plafonds nationaux visés à l'article 41 qui correspond à chaque secteur visé à l'annexe VI. En ce qui concerne les secteurs des grandes cultures, de la viande bovine et de la viande ovine et caprine, cette mesure est prise en compte pour l'application des pourcentages maximaux fixés aux articles 66, 67 et 68 respectivement.


I wish to acknowledge the Ontario Farm Animal Council, OFAC, on behalf of its founding member organizations: Chicken Farmers of Ontario, Dairy Farmers of Ontario, Ontario Egg Producers, Ontario Cattlemen's Association, Ontario Institute of Agrologists, Ontario Federation of Agriculture, Ontario Pork Producers’ Marketing Board, Ontario Turkey Producers' Marketing Board, Ontario Federation of Anglers and Hunters, Ontario Fur Managers Federation, Ontario Sheep Marketing Agency and Ontario Veal Association.

Je tiens à reconnaître l'Ontario Farm Animal Council, OFAC, au nom des organisations membres fondatrices, soit Chicken Farmers of Ontario, Dairy Farmers of Ontario, l'Ontario Egg Producers, l'Ontario Cattlemen's Association, l'Ontario Institute of Agrologists, l'Ontario Federation of Agriculture, l'Ontario Pork Producers’ Marketing Board, l'Ontario Turkey Producers' Marketing Board, l'Ontario Federation of Anglers and Hunters, l'Ontario Fur Managers Federation, l'Ontario Sheep Marketing Agency et l'Ontario Veal Association.


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beef, veal, pig, solipeds/equidae, sheep and goatmeat:

viande bovine, viande porcine, solipèdes/équidés, viande ovine et caprine:


— beef, veal, pig, solipeds/equidae, sheep and goatmeat:

viande bovine, viande porcine, solipèdes/équidés, viande ovine et caprine:


Other products included boneless meat from veal, sheep or goats, beef liver, certain pet foods, the elk meat taken by hunters for personal consumption in wild populations, as well as muskox and caribou.

Les autres produits comprenaient la viande de veau, de mouton et de chèvre désossée, le foie de boeuf, certains aliments pour animaux de compagnie, la viande prélevée par les chasseurs à des fins personnelles dans les populations de wapitis sauvages, ainsi que le boeuf musqué et le caribou.


- support schemes for farmers producing durum wheat, protein crops, rice, nuts, energy crops, starch potatoes, milk, seeds, arable crops, sheep meat and goat meat, beef and veal and grain legumes.

- des régimes de soutien pour les agriculteurs produisant du blé dur, des protéagineux, du riz, des fruits à coque, des cultures énergétiques, des pommes de terre féculières, du lait, des semences, des grandes cultures, de la viande ovine et caprine, de la viande bovine et des légumineuses à grains.


In the provinces the slaughter and processing of locally produced livestock in particular, sheep, lamb, veal, bison, deer, and elk are primarily carried out in plants that are provincially licensed and inspected.

Dans les provinces, l'abattage et la transformation d'animaux produits localement, en particulier du mouton, de l'agneau, du veau, du chevreuil et du wapiti, se font principalement dans des établissements qui sont agréés et inspectés par les gouvernements provinciaux.


Although, in terms of production, the sheep and goat sector is the least important of the meat sectors (less than 10% of pigmeat production or around 12% of beef and veal production) the rearing of sheep and goats is very sensitive for certain regions of the Community.

Bien qu'en termes de production, le secteur ovin et caprin soit le moins important des secteurs de la viande (moins de 10 % de la production de viande porcine et environ 12 % de la production de viande bovine), l'élevage d'ovins et de caprins est très sensible pour certaines régions de la Communauté.




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'veal and sheep' ->

Date index: 2023-04-08
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