Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Allocation Method Order
Beef and veal
Bob
Bob veal
Bob-calf
Bobby
Bobby calf
Bobby veal
COM in beef and veal
Common organisation of the market in beef and veal
Leg of veal
Medallion of veal
Veal
Veal
Veal hash
Veal leg
Veal meat-loaf
Veal medallion
Veal mince-meat
Veal skin

Vertaling van "veal " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
veal hash | veal mince-meat | veal meat-loaf

hachis de veau


leg of veal [ veal leg ]

cuisseau de veau [ cuissot de veau ]








COM in beef and veal | common organisation of the market in beef and veal

OCM viande bovine | organisation commune des marchés dans le secteur de la viande bovine


bob | bobby veal | bob veal | bobby calf | bobby | bob-calf

viande de veau immature | viande de veau « crevard »


Order establishing the method for allocating the import access quantity for beef and veal [ Allocation Method Order (Beef and Veal) ]

Arrêté établissant la méthode d'allocation de quotas de boeuf et de veau [ Arrêté sur la méthode d'allocation de quotas (boeuf et veau) ]


medallion of veal [ veal medallion ]

médaillon de veau


Advisory Committee on the Common Organisation of the Agricultural Markets in Beef and Veal

Comité consultatif professionnel concernant l'organisation commune de marchés agricoles - viande bovine
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
8. A grader who grades a veal carcass shall mark the veal carcass with a grade stamp, in red ink, on the primal cuts on both sides of the veal carcass.

8. Le classificateur qui classe une carcasse de veau appose une estampille de classification, à l’encre rouge, sur les coupes primaires de chaque côté de la carcasse.


(4) The method of allocating the specified portions of non-utilized import allocations of beef and veal for a calendar year that are referred to in paragraph (3)(b) is, after October 31 in the calendar year, to grant an applicant the quantity of beef and veal that they apply for on a first come first served basis.

(4) La méthode d’allocation de toute fraction inutilisée visée à l’alinéa (3)b) pour une année civile donnée consiste en l’octroi à chaque requérant, après le 31 octobre de cette année, de la quantité demandée, selon le principe du premier arrivé, premier servi.


The Minister of Foreign Affairs, pursuant to paragraph 6.2(2)(a)Footnote of the Export and Import Permits Act, hereby repeals the Allocation Method Order — Beef and Veal, made on April 19, 1995Footnote and makes the annexed Order establishing the method for allocating the import access quantity for beef and veal, in substitution therefor.

En vertu de l’alinéa 6.2(2)a)Note de bas de page de la Loi sur les licences d’exportation et d’importation, le ministre des Affaires étrangères abroge l’Arrêté sur la méthode d’allocation de quotas (boeuf et veau), pris le 19 avril 1995Note de bas de page , et prend en remplacement l’Arrêté établissant la méthode d’allocation de quotas de boeuf et de veau, ci-après.


B.14.018 (1) Subject to subsection (2), if a carcass of beef or veal, or a portion of a carcass of beef or veal that weighs 7 kg or more, is advertised for sale, the advertisement shall indicate

B.14.018 (1) Sous réserve du paragraphe (2), l’annonce pour la vente d’une carcasse de boeuf ou de veau ou d’une partie de celle-ci pesant au moins 7 kg doit indiquer :


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(7) No grader shall grade a veal carcass unless an employee of the establishment or cutting establishment, as the case may be, has, at least 10 minutes before grading and to the satisfaction of the grader, made a fresh cut on the lean of the brisket in order to enable the grader to determine the colour reading of the veal carcass.

(7) Le classificateur ne peut classer une carcasse de veau que si un employé de l’établissement ou de l’établissement de découpe, selon le cas, au moins 10 minutes avant le classement de la carcasse, a pratiqué une incision dans le maigre de la pointe de poitrine, que le classificateur juge satisfaisante, afin de permettre à celui-ci de déterminer la valeur colorimétrique de la carcasse.


It is necessary to incorporate in this Regulation the special export provisions of Commission Regulation (EC) No 1643/2006 of 7 November 2006 laying down detailed rules for the application of granting of assistance for the export of beef and veal products which may benefit from a special import treatment in a third country (7), and Commission Regulation (EC) No 2051/96 of 25 October 1996 laying down certain detailed rules for granting of assistance for the export of beef and veal which may benefit from a special import treatment in Canada and amending Regulation (EC) No 1445/95 (8).

Il est nécessaire d’insérer dans le présent règlement les dispositions relatives aux régimes spéciaux à l’exportation prévues par le règlement (CE) no 1643/2006 de la Commission du 7 novembre 2006 portant modalités d’application du régime d’assistance à l’exportation de produits du secteur de la viande bovine bénéficiant d’un traitement spécial à l’importation dans un pays tiers (7) et par le règlement (CE) no 2051/96 de la Commission du 25 octobre 1996 arrêtant certaines modalités d’application relatives à une assistance à l’exportation de viande bovine susceptible de bénéficier d’un traitement spécial à l’importation au Canada et modif ...[+++]


Article 1 of Regulation (EC) No 2247/2003 provides for the possibility of issuing import licences for beef and veal products originating in Botswana, Kenya, Madagascar, Swaziland, Zimbabwe and Namibia.

L'article 1er du règlement (CE) no 2247/2003 prévoit la possibilité de délivrer des certificats d'importation pour les produits du secteur de la viande bovine originaires du Botswana, du Kenya, de Madagascar, de Swaziland, du Zimbabwe et de Namibie.


Having regard to Commission Regulation (EC) No 2247/2003 of 19 December 2003 laying down detailed rules for the application in the beef and veal sector of Council Regulation (EC) No 2286/2002 on the arrangements applicable to agricultural products and certain goods resulting from the processing of agricultural products originating in the African, Caribbean and Pacific States (ACP States) (3), and in particular Article 5 thereof,

vu le règlement (CE) no 2247/2003 de la Commission du 19 décembre 2003 portant modalités d'application dans le secteur de la viande bovine, du règlement (CE) no 2286/2002 du Conseil fixant le régime applicable aux produits agricoles et aux marchandises résultant de leur transformation, originaires des États d'Afrique, des Caraïbes et du Pacifique (ACP) (3), et notamment son article 5,


Having regard to Council Regulation (EC) No 1254/1999 of 17 May 1999 on the common organisation of the market in beef and veal (1),

vu le règlement (CE) no 1254/1999 du Conseil du 17 mai 1999 portant organisation commune des marchés dans le secteur de la viande bovine (1),


Commission Regulations (EEC) No 32/82 (2), (EEC) No 1964/82 (3), (EEC) No 2388/84 (4), (EEC) No 2973/79 (5) and (EC) No 2051/96 (6) lay down the conditions for granting special export refunds on certain cuts of beef and veal and certain preserved beef and veal products, and the conditions for granting of assistance concerning certain destinations.

Les conditions d'octroi de restitutions particulières à l'exportation pour certaines viandes bovines et pour certaines conserves et les conditions d'assistance à l'exportation vers certaines destinations ont été arrêtées par les règlements de la Commission (CEE) no 32/82 (2), no 1964/82 (3), no 2388/84 (4), no 2973/79 (5) et le règlement (CE) no 2051/96 (6).




Anderen hebben gezocht naar : com in beef and veal     veal     beef and veal     bob veal     bob-calf     bobby calf     bobby veal     leg of veal     medallion of veal     veal hash     veal leg     veal meat-loaf     veal medallion     veal mince-meat     veal skin     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'veal' ->

Date index: 2023-05-14
w