Whereas Article 2 (1) of Commission Regulation (EC) No 577/97 of 1 Apr
il 1997 laying down certain detailed rules for the application of Council Regulation (EC) No 2991/94 laying down standards for spreadable fats and of Council Regulation (EEC) No 1898/87 on the protection of designations used in the marketing of milk and milk products (3), as amended by Regulation (EC) No 1278/97 (4), lays down the rules for the indication of the fat content of spreadable fats; whereas Article 2 (3) of that Regulation provides for the establ
ishment of a method verifying complianc ...[+++]e with those rules; considérant que l'article 2 paragraphe 1 du règlement (CE) n° 577/97 de la Commission, du 1er
avril 1997, portant certaines modalités d'application du règlement (CE) n° 2991/94 du Conseil établissant des normes pour les matières grasses tartinables et du règlement (CEE) n° 1898/87 du Conseil concernant la protection de la dénomination du lait et des produits laitiers lors de leur commercialisation (3), modifié par le règlement (CE) n° 1278/97 (4), établit les règles relatives à l'indication de la teneur en matières grasses des matières grasses tartinables; que l'article 2 paragraphe 3 de ce règlement stipule qu'une
...[+++]méthode permettant de vérifier le respect de ces règles doit être arrêtée;