Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aleurites moluccana
Candle-nut
Candleberry tree
Candlenut tree
Common walnut
Country walnut
European walnut
GKS
GKS standard
Graphical Kernel System
Graphical Kernel System standard
Graphics Kernel System
Green walnut kernel
Green walnut meat
Indian walnut
Little walnut
Lumbang
Otahuite walnut
Persian walnut
River walnut
Shelled walnut
Sweetcorn kernels
Texas black walnut
Varnish tree
Walnut bacterial blight
Walnut bacterial disease
Walnut blight
Walnut kernel
Walnut tree bacterial disease

Vertaling van "walnut kernel " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE






green walnut meat | green walnut kernel

cerneau de noix | cerneau


walnut blight | walnut bacterial blight | walnut bacterial disease | walnut tree bacterial disease

bactériose du noyer


common walnut | European walnut | Persian walnut

noyer commun | noyer de France | noyer d'Europe et d'Asie


candle-nut [ candlenut tree | candleberry tree | varnish tree | Indian walnut | country walnut | Otahuite walnut | lumbang | Aleurites moluccana ]

bancoulier [ bancoulier des Moluques | Aleurites moluccana ]


little walnut [ river walnut | Texas black walnut ]

noyer des rochers


GKS | Graphical Kernel System | Graphical Kernel System standard | GKS standard | Graphics Kernel System

GKS | système graphique Kernel | système de noyau graphique | norme graphique GKS


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(a) Nocino is a liqueur the flavour of which is given mainly by maceration and/or distillation of whole green walnut kernels (Jugians regia L.) with a minimum sugar content equivalent to 100 grams per litre of invert sugar

(a) Le Nocino est la liqueur dont l'aromatisation est obtenue principalement par la distillation et/ou macération des fruits de noix entiers (Jugians regia L.), ayant une teneur minimale en sucre, exprimée en sucre inverti, de 100 grammes par litre.


08029085 | Other nuts than almonds, hazelnuts or filberts, walnuts, chestnuts, pistachios, macadamia nuts, pecans and pine nut kernels |

08029085 | Fruits à coques, autres que les amandes, les noisettes, les noix communes, les châtaignes et marrons, les pistaches, les noix macadamia, les noix de Pécan et les graines de pignons doux |


0802.90.99 | Other nuts than almonds, hazelnuts or filberts, walnuts, chestnuts, pistachios, macadamia nuts, pecans and pine nut kernels, fresh or dried |

0802.90.99 | Fruits à coques, autres que les amandes, les noisettes, les noix communes, les châtaignes et marrons, les pistaches, les noix macadamia, les noix de Pécan et les graines de pignons doux, frais ou secs |


The English text of the definition of ‘nocino’ contains an error, in that the product is obtained by means of the maceration and/or distillation of whole walnuts, and not just the kernels. In addition, there is a misprint in the scientific name for the walnut.

La version anglaise de la définition du "nocino" comporte une inexactitude dans la mesure où le produit est obtenu par macération et/ou distillation de la noix entière et pas seulement des cerneaux. En outre, il y a une erreur de frappe dans le terme scientifique de la noix.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
a liqueur the flavour of which is given mainly by maceration and/or distillation of whole green walnut kernels (Jugians regia L.).

la liqueur dont l'aromatisation est obtenue principalement par la distillation et/ou macération des fruits de noix entiers (Juglans regia L.):


04.03 * Nuts ( peanuts , chestnuts , almonds , hazelnuts , walnuts , pine kernels and other ) : * * * * *

04.03 * Fruits à coques ( arachides , châtaignes , amandes , noisettes , noix communes , pignons et autres ) : * * * * *


The1COM(88)597final sector also includes pistachios, pine kernels, chestnuts and other types of nut, although production of these is not significant (a) Community production Community production of almonds, hazelnuts and walnuts totals over 660 000 tonnes, compared with a total world production of 2 000 000 tonnes. Production breaks down into 60% almonds, 23% hazelnuts and 17% walnuts.

Toutefois il s'étend aussi aux pistaches, pignons, châtaignes et quelques autres fruits à coque, mais ces dernières catégories ne revêtent d'importance sur le plan de la production. a. La production communautaire La production des amandes, des noisettes et des noix communes s'élève dans la Communauté à plus de 660.000 tonnes pour une production mondiale de 2.000.000 tonnes dont 60 % pour les amandes, 23 % pour les noisettes et 17 % pour les noix.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'walnut kernel' ->

Date index: 2022-04-01
w