Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cool whole eggs
Dehydrated eggs
Dried eggs
Dried whole egg
Dried whole egg mix
Dried whole milk
Egg powder
Egg-shell fenestration technique
Egg-shell fenestration technique Shambaugh
Egg-shell technique
Egg-shell technique Shambaugh
Liquid whole egg
Whole egg
Whole egg-powder
Whole grain bread
Whole meal bread
Whole milk powder
Wholebread

Traduction de «whole egg » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous












dehydrated eggs | dried eggs | egg powder | whole egg-powder

oeufs en poudre


egg-shell fenestration technique | egg-shell fenestration technique Shambaugh | egg-shell technique | egg-shell technique Shambaugh

méthode de fenestration egg-shell de Shambaugh | opération de Shambaugh


dried whole milk (1) | whole milk powder (2)

lait entier en poudre


whole grain bread (1) | wholebread (2) | whole meal bread (3)

pain complet
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(a) shall be the product obtained by adding salt, sweetening agent or both to Liquid Whole Egg, Dried Whole Egg, Frozen Whole Egg, Liquid Yolk, Dried Yolk or Frozen Yolk; and

a) est le produit obtenu en ajoutant du sel, des agents édulcorants, ou les deux, aux oeufs entiers liquides, à la poudre d’oeuf entier, aux oeufs entiers congelés, aux jaunes d’oeufs liquides, à la poudre de jaune d’oeuf ou aux jaunes d’oeufs congelés; et


(2) Dried whole egg; Dried yolk; Frozen whole egg; Frozen yolk; Liquid whole egg; Liquid yolk

(2) Jaune d’oeuf congelé; jaune d’oeuf liquide; oeuf entier congelé; oeuf entier liquide; poudre de jaune d’oeuf; poudre d’oeuf entier


No person shall sell macaroni, spaghetti, noodles or similar alimentary pastes, as egg macaroni, egg spaghetti, egg noodles or egg alimentary pastes, respectively, unless they contain, on the dry basis, not less than four per cent, egg-yolk solids derived from whole egg, dried egg, frozen egg or frozen egg-yolk.

Est interdite la vente de macaroni, de spaghetti, de nouilles et toute pâte alimentaire semblable, sous la désignation de macaroni aux oeufs, spaghetti aux oeufs, nouilles aux oeufs, ou pâtes alimentaires aux oeufs, respectivement, à moins que ces aliments ne contiennent, sur la matière desséchée, au moins quatre pour cent de solides du jaune d’oeufs provenant d’oeufs entiers, d’oeufs séchés, d’oeufs congelés ou de jaune d’oeuf congelé.


Eggs without shells dehydrated (or Powdered egg or Spray dried whole egg) (IFN 5-01-214) is the product obtained by spray drying eggs, exclusive of the shell, except in such amounts as may occur unavoidably in good manufacturing practice.

Oeufs décoquillés et déshydratés (ou Poudre d’oeufs ou Oeufs entiers déshydratés par pulvérisation) (NIA 5-01-214) — produit obtenu en déshydratant des oeufs par pulvérisation, à l’exclusion de la coquille, sauf dans les proportions qui sont le résultat inévitable des bonnes pratiques de fabrication.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Eggs without shells dehydrated (or Powdered egg or Spray dried whole egg) (IFN 5-01-214) is the product obtained by spray drying eggs, exclusive of the shell, except in such amounts as may occur unavoidably in good manufacturing practice.

Oeufs décoquillés et déshydratés (ou Poudre d’oeufs ou Oeufs entiers déshydratés par pulvérisation) (NIA 5-01-214) — produit obtenu en déshydratant des oeufs par pulvérisation, à l’exclusion de la coquille, sauf dans les proportions qui sont le résultat inévitable des bonnes pratiques de fabrication.


Heading 0408 covers whole eggs not in shell, and egg yolks of all birds.

La position no 0408 comprend les œufs entiers dépourvus de leur coquille et les jaunes d’œufs de tous les oiseaux.


In addition, imports into the Union of breeding and productive ratites and of day-old chicks, hatching eggs and meat of ratites were no longer authorised from the whole territory of South Africa covered by Regulation (EC) No 798/2008, as from the date of confirmation of the outbreak of HPAI, on 9 April 2011.

En outre, l’importation dans l’Union de ratites de reproduction et de rente et de poussins d’un jour, d’œufs à couver et de viandes de ratites en provenance du territoire sud-africain visé par le règlement (CE) no 798/2008 n’était plus autorisée depuis le 9 avril 2011, date de la confirmation du foyer d’IAHP.


4.2 Description: A special bakery product made according to a historic recipe from fine-ground flour, granulated sugar, whole eggs, water, baking powder, spices (cinnamon, aniseed, cloves, and star anise) and honey or caramel.

4.2 Description: Spécialité de boulangerie exécutée selon une recette ancienne, à partir de farine fluide, de sucre en poudre, d'oeufs entiers, d'eau, de levure, d'épices (cannelle, anis, clous de girofle, anis étoilé) et de miel ou de caramel.


1. To the extent necessary for the proper working of the common organization of the market in eggs, the Council, acting on a proposal from the Commission in accordance with the voting procedure laid down in Article 43 (2) of the Treaty, may in special cases prohibit in whole or in part the use of inward processing traffic in respect of:

1. Dans la mesure nécessaire au bon fonctionnement de l'organisation commune des marchés des oeufs, le Conseil, statuant sur proposition de la Commission selon la procédure de vote prévue à l'article 43 paragraphe 2 du traité, peut, dans des cas particuliers, exclure totalement ou partiellement le recours au régime du perfectionnement actif:


1. To the extent necessary for the proper working of the common organization of the market in eggs and this Regulation, the Council, acting in accordance with the voting procedure laid down in Article 43 (2) of the Treaty on a proposal from the Commission, may, in special cases, prohibit in whole or in part the use of inward processing arrangements in respect of products listed in Article 1 which are intended for the manufacture of products listed in that Article.

1. Dans la mesure nécessaire au bon fonctionnement de l'organisation commune des marchés des oeufs et du présent règlement, le Conseil, statuant sur proposition de la Commission selon la procédure de vote prévue à l'article 43 paragraphe 2 du traité, peut dans des cas particuliers, exclure totalement ou partiellement le recours au régime du perfectionnement actif pour les produits visés à l'article 1er destinés à la fabrication de produits visés au même article.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'whole egg' ->

Date index: 2022-04-29
w