Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Ante-mortem inspection
Ante-mortem veterinary inspection
Conduct ante-mortem veterinary health inspection
Conduct veterinary health check before slaughter
Post-mortem inspection
Pre-slaughter inspection

Traduction de «Ante-mortem inspection » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
ante-mortem inspection | ante-mortem veterinary inspection | pre-slaughter inspection

ante-mortem keuring | keuring voor het slachten | keuring vóór het slachten


conduct ante-mortem veterinary health check of animals intended for consumption | conduct veterinary health check before slaughter | conduct ante-mortem veterinary health inspection | conduct ante-mortem veterinary health inspection of food production animals

veterinaire gezondheidsinspectie ante mortem uitvoeren


International Code of Practice for Ante-Mortem and Post-Mortem Judgment of Slaughter Animals and Meat

Internationale richtlijnen voor de praktijk inzake de keuring van slachtdieren en vlees vòòr en na het slachten


post-mortem inspection

keuring na het slachten | post-mortem keuring
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Where the epidemiological or other data from the holding of provenance of the animals, the food chain information or the findings of ante-mortem inspection or post-mortem visual detection of relevant abnormalities indicate possible risks to public health, animal health or animal welfare, the official veterinarian should have the possibility to decide which palpations and incisions must be carried out during post-mortem inspection in order to decide if the meat is fit for human consumption.

Wanneer de epizoötiologische of andere gegevens van het bedrijf van herkomst van de dieren, de informatie over de voedselketen of de bevindingen van de antemortemkeuring of, na het slachten, het visueel herkennen van relevante afwijkingen wijzen op mogelijke risico’s voor de volksgezondheid, de diergezondheid en het dierenwelzijn, moet de officiële dierenarts kunnen beslissen welke palpaties en insnijdingen moeten plaatsvinden tijdens de postmortemkeuring om te beslissen of het vlees geschikt is voor menselijke consumptie.


When the epidemiological or other data from the holding of provenance of the animals, the food chain information or the findings of ante-mortem inspection and/or post-mortem visual detection of relevant abnormalities indicate possible risks to public health, animal health or animal welfare, the carcases and offal of pigs are to undergo additional post-mortem procedures using incision and palpation.

Wanneer de epidemiologische of andere gegevens van het bedrijf van herkomst van de dieren, de informatie over de voedselketen of de bevindingen van de antemortemkeuring en/of postmortem visuele opsporing van relevante afwijkingen mogelijke risico’s voor de volksgezondheid, de diergezondheid of het dierenwelzijn aan het licht brengen, moeten de karkassen en het slachtafval van varkens aanvullende postmortemkeuringen ondergaan waarbij gebruik wordt gemaakt van incisies en palpaties.


When ante-mortem inspection takes place no more than three days before the arrival of the animals at the slaughterhouse, and animals are delivered to the slaughterhouse live, ante-mortem inspection at the slaughterhouse need only cover:

Wanneer de antemortemkeuring niet meer dan drie dagen voor de aankomst van de dieren in het slachthuis plaatsvindt en de dieren levend in het slachthuis worden afgeleverd, bestaat de antemortemkeuring in het slachthuis uit


Ante-mortem inspection must in particular determine whether, as regards the particular animal inspected, there is any sign:

Op basis van de antemortemkeuring moet in het bijzonder worden geconstateerd of er ten aanzien van het gekeurde dier tekenen zijn die:


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
3. When ante-mortem inspection takes place no more than three days before the arrival of the animals at the slaughterhouse, and animals are delivered to the slaughterhouse live, ante-mortem inspection at the slaughterhouse need only cover:

3. Wanneer de antemortemkeuring niet meer dan drie dagen voor de aankomst van de dieren in het slachthuis plaatsvindt en de dieren levend in het slachthuis worden afgeleverd, bestaat de antemortemkeuring in het slachthuis uit


5. Where ante-mortem inspection has not been carried out at the holding, the official veterinarian shall carry out ante-mortem inspection as described in Chapter 1, heading I. 2.B.

5. Als de dieren op het bedrijf niet aan een antemortemkeuring zijn onderworpen, moet de officiële dierenarts een antemortemkeuring (zie hoofdstuk 1.I.2.B) uitvoeren.


When ante-mortem inspection has taken place at the holding, the ante-mortem inspection at the slaughterhouse may be restricted to detecting injuries sustained during transport and a check of the identification of the animals.

Wanneer dieren reeds op het bedrijf ante mortem zijn gekeurd, mag de antemortemkeuring in het slachthuis worden beperkt tot de opsporing van tijdens het vervoer opgelopen letsels en de controle van de identiteit van de dieren.


4. Where ante-mortem inspection has been carried out at the holding, ante-mortem inspection at the slaughterhouse can be limited to a control on the identification and a screening to ascertain whether animal welfare rules have been complied with and whether signs of any condition which might adversely affect human or animal health are present.

4. Als de dieren reeds op het bedrijf aan een antemortemkeuring zijn onderworpen, mag de antemortemkeuring in het slachthuis tot een identiteitscontrole en screening worden beperkt, waarbij wordt nagegaan of de voorschriften inzake dierenwelzijn zijn nageleefd en er geen symptomen van een aandoening aanwezig zijn die negatieve gevolgen kan hebben voor de gezondheid van mens of dier.


In addition to routine ante-mortem inspection, the official veterinarian is to carry out a clinical inspection of all animals that the food business operator or an official auxiliary may have put aside.

Naast de gebruikelijke antemortemkeuring moet de officiële dierenarts alle dieren die de exploitant van het levensmiddelenbedrijf of een officiële assistent apart heeft gezet, aan een klinisch onderzoek onderwerpen.


hides and skins, hooves and horns, pig bristles and feathers originating from animals that are slaughtered in a slaughterhouse, after undergoing ante-mortem inspection, and were fit, as a result of such inspection, for slaughter for human consumption in accordance with Community legislation;

huiden, hoeven en horens, varkenshaar en veren van dieren die worden geslacht in een slachthuis nadat zij een keuring vóór het slachten hebben ondergaan waarbij zij geschikt zijn verklaard om voor menselijke consumptie te worden geslacht overeenkomstig de communautaire wetgeving;




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Ante-mortem inspection' ->

Date index: 2021-02-07
w