Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bake
Bake a good
Bake goods
Bake pastries for special events
Bake pastry for special events
Bake special events' pastries
Baked cod
Baking capacity
Baking goods
Baking plate
Baking quality
Baking soda
Baking strength
Baking test
Baking tray
Breadmaking quality
Food baking aid
Kiln-baked product moving
Kiln-baked product transferring
Prepare pastry recipes for particular events
Test baking
Transfer kiln-baked products
Transferring kiln-baked products

Traduction de «Bake » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
kiln-baked product moving | transferring kiln-baked products | kiln-baked product transferring | transfer kiln-baked products

ovengebakken producten overbrengen | ovengebakken producten verplaatsen


bake | baking goods | bake a good | bake goods

bakkerswaren bakken


bake pastries for special events | prepare pastry recipes for particular events | bake pastry for special events | bake special events' pastries

huwelijkstaarten bakken en versieren | huwelijkstaarten maken en decoreren | taarten bakken en versieren voor speciale gelegenheden | verjaardagstaarten bakken en versieren




baking capacity | baking quality | baking strength | breadmaking quality

bakhoedanigheid | bakkwaliteit | bakwaarde








TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Unilever NV’s and Unilever plc’s companies and businesses in the baking, cooking and spreads business (Unilever Baking Cooking and Spreads Business, the Netherlands).

de ondernemingen Unilever NV en Unilever PLC en hun activiteiten op het gebied van bakken, koken en smeerproducten (Unilever Baking Cooking and Spreads Business, Nederland).


— for Unilever Baking Cooking and Spreads Business: manufacture and sale of plant-based nutrition products including butter, margarine and other spreads, melanges, dairy cream alternatives and vegetable oils in Europe and worldwide.

— Unilever Baking Cooking and Spreads Business: vervaardiging en verkoop van plantaardige levensmiddelen, waaronder boter, margarine en andere smeerproducten, mengsels, alternatieve producten op basis van melkroom en plantaardige oliën in Europa en over de hele wereld.


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 52018M8802 - EN - Prior notification of a concentration (Case M.8802 — KKR/Unilever Baking Cooking and Spreads Business) — Candidate case for simplified procedure (Text with EEA relevance. ) // (Text with EEA relevance)

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 52018M8802 - EN - Voorafgaande aanmelding van een concentratie (Zaak M.8802 — KKR/Unilever Baking Cooking and Spreads Business) — Voor de vereenvoudigde procedure in aanmerking komende zaak (Voor de EER relevante tekst. ) // (Voor de EER relevante tekst)


KKR acquires within the meaning of Article 3(1)(b) of the Merger Regulation control of the whole of Unilever Baking Cooking and Spreads Business.

KKR verkrijgt zeggenschap in de zin van artikel 3, lid 1, onder b), van de concentratieverordening over het geheel van Unilever Baking Cooking and Spreads Business.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Prior notification of a concentration (Case M.8802 — KKR/Unilever Baking Cooking and Spreads Business) — Candidate case for simplified procedure (Text with EEA relevance. )

Voorafgaande aanmelding van een concentratie (Zaak M.8802 — KKR/Unilever Baking Cooking and Spreads Business) — Voor de vereenvoudigde procedure in aanmerking komende zaak (Voor de EER relevante tekst. )


The baking of ‘Westfälischer Pumpernickel’ has nothing to do with the traditional way of baking other types of black bread.

Het bakken van „Westfälischer Pumpernickel” heeft niets gemeen met de traditionele manier om andere soorten bruin brood te bakken.


The striking objective peculiarities of ‘Westfälischer Pumpernickel’ are that it consists entirely of rye and for that reason alone differs from most other types of bread and that it is baked for at least 16 hours in a steam-filled oven or in a rack oven in sealed baking tins.

De opvallende, objectieve bijzonderheden van „Westfälischer Pumpernickel” zijn dat het volledig uit rogge bestaat en alleen al om die reden verschilt van de meeste andere broodsoorten en dat het ten minste 16 uur wordt gebakken in een stoomoven of een wagenbakoven in afgesloten bakblikken.


It is a slow-fermentation bread, shaped exclusively by hand and baked slowly in ovens with a refractory floor. It has a crisp, toasted-brown crust, a tender, spongy crumb with large alveoles, which keeps its fresh appearance and pleasant texture for 8-9 hours after it is baked.

Het is een brood dat langzaam rijst, volledig met de hand wordt bereid en langzaam bakt in een oven met een vuurvaste vloer; het heeft een knapperige, gegrilde korst en zacht en sponzig broodkruim met grote gaten, waardoor de indruk van frisheid en de aangename textuur tot 8 à 9 uur nadat het brood is gebakken, bewaard blijven.


The sale of rye bread baked outside the city walls (bakers outside the city walls were not allowed to bake white baked goods) was strictly limited.

De verkoop van roggebrood dat buiten de stadsmuren was gebakken (bakkers buiten de stadsmuren mochten geen wit brood bakken) was aan strenge beperkingen onderworpen.


(a) the designation "Partially baked, pre-packed bakery wares intended for retail sale" shall be replaced by the following: "Partially baked, pre-packed bakery wares intended for retail sale and energy-reduced bread intended for retail sale";

a) de aanduiding "Gedeeltelijk gebakken, voorverpakte bakkerijproducten voor verkoop in de kleinhandel" wordt vervangen door "Gedeeltelijk gebakken, voorverpakte bakkerijproducten, bedoeld voor de kleinhandel, en brood met verminderde verbrandingswaarde, bedoeld voor de kleinhandel";




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Bake' ->

Date index: 2022-05-06
w