Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Blue cheese
Blue-veined cheese
Bresse blue
Cheese
Cheese head screw
Cheese headed screw
Cheese screw
Choice of cheese
Collection of cheese
Cottage cheese
Cream cheese
Danish blue
Danish blue cheese
Danish blue cheese
Diversity of cheese
Fillister head screw
Flat fillister screw
Fresh cheese
Lactic cheese
Roquefort
Slotted cheese headscrew
Soft cheese
Stilton
Variety of cheese

Traduction de «Blue cheese » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


Danish blue cheese (substance)

Deense blauwschimmelkaas


blue-veined cheese [ blue cheese | Bresse blue | Danish blue | Roquefort | Stilton ]

schimmelkaas [ blauwschimmelkaas | Bleu d'Auvergne | Bleu de Bresse | kruidkaas | Roquefort ]


blue-veined cheese

blauw-groen geaderde kaas | blauwschimmelkaas | geaderde kaas




cream cheese | fresh cheese | lactic cheese | soft cheese

kwark | platte kaas | verse kaas


fresh cheese [ cottage cheese | cream cheese ]

verse kaas [ Petit Suisse ]


cheese head screw | cheese headed screw | cheese screw | fillister head screw | flat fillister screw | slotted cheese headscrew

cilinderkopschroef | schroef met cilindrische kop


collection of cheese | diversity of cheese | choice of cheese | variety of cheese

kaassoorten


A rare X-linked inherited type of ocular albinism described in one African kindred (7 males over 3 generations) to date with characteristics of severe visual impairment, translucent pale-blue irides, a reduction in the retinal pigment and moderately

oculair albinisme met laat optredende sensorineurale doofheid
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
How is it possible that the Commission has not so far begun the process and has not taken any legal action in the case of five Czech applications (concerning Březnický ležák [lager], Starobrněnské pivo [beer], Znojemské pivo [beer], Jihočeskou Nivu [blue cheese] and Jihočeskou zlatou Nivu) [blue cheese]), even though the relevant applications were submitted nearly two-and-a-half years ago?

Hoe kan het dat de Commissie nog altijd niet met de behandeling van deze verzoeken is begonnen en geen juridische actie heeft ondernomen ten aanzien van vijf Tsjechische verzoeken (betreffende Březnický ležák [pils], Starobrněnské pivo [bier], Znojemské pivo [bier], Jihočeskou Nivu [blauwe kaas] en Jihočeskou zlatou Nivu) [blauwe kaas]), hoewel de desbetreffende aanvragen bijna tweeënhalf jaar geleden zijn ingediend?


How is it possible that the Commission has not so far begun the process and has not taken any legal action in the case of five Czech applications (concerning Březnický ležák [lager], Starobrněnské pivo [beer], Znojemské pivo [beer], Jihočeskou Nivu [blue cheese] and Jihočeskou zlatou Nivu) [blue cheese]), even though the relevant applications were submitted nearly two-and-a-half years ago?

Hoe kan het dat de Commissie nog altijd niet met de behandeling van deze verzoeken is begonnen en geen juridische actie heeft ondernomen ten aanzien van vijf Tsjechische verzoeken (betreffende Březnický ležák [pils], Starobrněnské pivo [bier], Znojemské pivo [bier], Jihočeskou Nivu [blauwe kaas] en Jihočeskou zlatou Nivu) [blauwe kaas]), hoewel de desbetreffende aanvragen bijna tweeënhalf jaar geleden zijn ingediend?


Production of blue cheeses with 60 % fat content in dry matter started in Český Krumlov a few years later than production of blue cheeses with 50 % fat content.

Het bedrijf is begonnen met de productie van blauwe kaas met een vetgehalte van 50 % in de droge stof; enkele jaren later volgde dan de soort met een vetgehalte van 60 %.


4.6 Link: Blue cheeses have been produced at the Český Krumlov plant using the same production method since 1951.

4.6. Verband: Deze kaas wordt reeds sinds 1951 op steeds dezelfde wijze geproduceerd in het bedrijf in Český Krumlov.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Production of Jihočeská Zlatá Niva blue cheese is regulated by the HACCP system and is subject to the control system laid down in the Guides to Good Hygiene and Manufacturing Practice; records are kept on all tests carried out (laboratory logs, technical records, electronic LAB system records and test records).

De productie van „Jihočeská Zlatá Niva” vindt plaats overeenkomstig het HACCP-systeem en wordt gecontroleerd aan de hand van de regeling die is vastgesteld in de richtsnoeren inzake goede hygiënische productiemethoden. Alle uitgevoerde tests worden gedocumenteerd (in laboratoriumlogboeken, technische dossiers, elektronische LAB-systeemregisters en testregisters).


In view of the biotechnological nature of the product, the blue cheese must be packed directly at the production facility.

Vanwege zijn biotechnologische eigenschappen moet de kaas onmiddellijk in het productiebedrijf worden verpakt.


In 2005, due to the increase in production of this blue cheese, air-conditioned aging cellars equipped with temperature and humidity controls were built.

Vanwege de toenemende productie van dit soort kaas werden in 2005 rijpingskelders gebouwd die zijn uitgerust met lucht-, temperatuur- en vochtigheidsregeling.




D'autres ont cherché : bresse blue     danish blue     danish blue cheese     roquefort     stilton     blue cheese     blue-veined cheese     cheese     cheese head screw     cheese headed screw     cheese screw     choice of cheese     collection of cheese     cottage cheese     cream cheese     diversity of cheese     fillister head screw     flat fillister screw     fresh cheese     lactic cheese     slotted cheese headscrew     soft cheese     variety of cheese     Blue cheese     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Blue cheese' ->

Date index: 2023-04-04
w