Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Codex Committee on Soups and Broths
Fermenter broth
Fermentor broth

Vertaling van "Broth " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
fermenter broth | fermentor broth

fermentatie-cultuurvloeistof


Codex Committee on Soups and Broths

Codex-comité voor soepen en bouillons


Federation of the Associations of the Broth and Soup Industries of the EEC

Federatie van organisaties op het gebied van de bouillon-en soepenindustrie in de EEG
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Flavouring-oil emulsions used in category 01.8: Dairy analogues, including beverage whiteners; 04.2.5: Jam, jellies and marmalades and similar products; 04.2.5.4: Nut butters and nut spreads; 08.2: Processed meat; 12.5: Soups and broths, 14.1.5.2: Other, only instant coffee and tea and in cereal based ready-to-eat-dishes.

Aromatische olie-emulsies gebruikt in de categorieën 01.8: Zuivelanalogen, inclusief koffiewitmakers; 04.2.5: Jam of confituur, gelei en marmelade en soortgelijke producten; 04.2.5.4: Notenboter en notenpasta; 08.2: Verwerkt vlees; 12.5: Soepen en bouillons; 14.1.5.2: Overige, alleen oploskoffie en -thee en in kant-en-klaargerechten op basis van granen.


Flavouring-oil emulsions used in categories 01.8: Dairy analogues, including beverage whiteners; 04.2.5: Jam, jellies and marmalades and similar products; 04.2.5.4: Nut butters and nut spreads; 08.3: Meat products; 12.5: Soups and broths, 14.1.5.2: Other, only instant coffee and tea and in cereal based ready-to-eat-dishes.

Aromatische olie-emulsies gebruikt in de categorieën 01.8: Zuivelanalogen, inclusief koffiewitmakers; 04.2.5: Jam of confituur, gelei en marmelade en soortgelijke producten; 04.2.5.4: Notenboter en notenpasta; 08.3: Vleesproducten; 12.5: Soepen en bouillons; 14.1.5.2: Overige, alleen oploskoffie en thee en in kant-en-klaargerechten op basis van granen.


Classification of the product under heading 2104 of the Combined Nomenclature was excluded on the grounds that the addition of water into the bowl is not sufficient to prepare a soup or broth but gives the product the characteristics of a noodle dish.

Indeling van het product onder post 2104 van de gecombineerde nomenclatuur werd uitgesloten omdat toevoeging van de hoeveelheid water aan de kom onvoldoende is voor het bereiden van een soep of een bouillon, maar het product het karakter van een noedelgerecht geeft.


separation of the protein broth from the hydroxyapatite (tricalcium phosphate) by centrifugation; and

de eiwithoudende vloeistof door centrifugering van het hydroxyapatiet (tricalciumfosfaat) wordt gescheiden, en


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
It is recommended that such studies are performed with the cell-free fermentation broth or in the case of a solid state fermentation, an appropriate extract.

Aanbevolen wordt om dit onderzoek uit te voeren met de celvrije gistingsbouillon of, in het geval van vastestoffermentatie, met een geschikt extract.


2104 | Soups and broths and preparations therefor; homogenised composite food preparations |

2104 | Preparaten voor soep of voor bouillon; bereide soep en bouillon; samengestelde gehomogeniseerde producten voor menselijke consumptie |


ex 2104 | Soups and broths and preparations therefor | Manufacture from materials of any heading, except prepared or preserved vegetables of headings 2002 to 2005 | |

ex 2104 | Preparaten voor soep of voor bouillon; bereide soep en bouillon | Vervaardiging uit materialen van om het even welke post, met uitzondering van groenten, bereid of verduurzaamd, van de posten 2002 tot en met 2005 | |


It is encouraging to see that the Italian Government is doing very well in that respect, by targeting those who disseminate hatred and tension, those who create and propagate that culture broth.

Het is bemoedigend dat de Italiaanse regering op dit punt goed bezig is en tijdig optreedt tegen degenen die haat zaaien, die spanningen creëren, die die cultuursoep aanmaken en opwarmen.


Soups and broths and preparations therefor

Preparaten voor soep of voor bouillon


Excludes: land and sea snails (01.1.3); lard and other edible animal fats (01.1.5); soups, broths and stocks containing meat (01.1.9).

Omvat niet: land- en zeeslakken (01.1.3); spek en andere dierlijke spijsvetten (01.1.5); soep en bouillon met vlees (01.1.9).




Anderen hebben gezocht naar : fermenter broth     fermentor broth     Broth     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Broth' ->

Date index: 2022-07-24
w