Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Blue cheese
Blue-veined cheese
Bresse blue
Carry out cheese production
Carry out on-site and on-farm cheese making
Carrying out cheese making
Cheese
Cheese aging
Cheese making
Cheese making carrying out
Cheese making chalet
Choice of cheese
Collection of cheese
Cottage cheese
Cream cheese
Danish blue
Decision making support
Diversity of cheese
Fresh cheese
Maturing of cheese
Ripening of cheese
Ripening of cheeses
Roquefort
Stilton
Swiss cheesemaking dairy
Variety of cheese

Vertaling van "Cheese making " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


cheese making chalet | swiss cheesemaking dairy

zelfkazerscooperatie




carry out on-site and on-farm cheese making | carrying out cheese making | carry out cheese production | cheese making carrying out

kaas produceren | kaasproductie uitvoeren | zorg dragen voor kaasproductie




maturing of cheese | ripening of cheeses | cheese aging | ripening of cheese

rijpproces van kaas


fresh cheese [ cottage cheese | cream cheese ]

verse kaas [ Petit Suisse ]


collection of cheese | diversity of cheese | choice of cheese | variety of cheese

kaassoorten


blue-veined cheese [ blue cheese | Bresse blue | Danish blue | Roquefort | Stilton ]

schimmelkaas [ blauwschimmelkaas | Bleu d'Auvergne | Bleu de Bresse | kruidkaas | Roquefort ]


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Caseins, which are found in milk and can be used independently in many industries as a binding agent, have a wide variety of uses, from being a major component of cheese, to use as a food additive. Caseinates provide important nutritional properties, contain all of the essential amino acids and are used notably in cheese-making, in protein supplements and in coffee creamer powders.

Caseïnen, die in melk worden aangetroffen en die in veel sectoren onafhankelijk kunnen worden gebruikt als bindmiddel, kunnen voor veel doeleinden worden gebruikt; zo vormen zij een belangrijk bestanddeel van kaas en dienen zij als levensmiddelenadditief. Caseïnaten hebben belangrijke voedingseigenschappen, bevatten alle essentiële aminozuren en worden voornamelijk gebruikt bij de bereiding van kaas, in eiwitsupplementen en in koffiemelkpoeder.


It is used in cheese-making, as a fining agent to clarify wine and as a dietary supplement.

Het wordt gebruikt in de vervaardiging van kaas, als een klaringsmiddel om wijn te klaren en als een dieetsupplement.


Where aid is paid under Article 100, the Commission may make the use of casein and caseinates in the manufacture of cheese subject to prior authorisation which shall be granted only if such use is a necessary condition for the manufacture of the products’.

Wanneer steun wordt betaald op grond van artikel 100, kan de Commissie bepalen dat caseïne en caseïnaten slechts bij de bereiding van kaas mogen worden gebruikt na voorafgaande toestemming, die alleen wordt verleend als dit gebruik een noodzakelijke voorwaarde voor de bereiding van de producten vormt”.


Enzymes have been used in food production for hundreds of years with the most common use being in bakery, cheese-making, starch processing and the production of beer, fruit juices and other drinks.

Enzymen worden al honderden jaren gebruikt bij de productie van levensmiddelen, en de meest gebruikelijke toepassingen zijn te vinden in de bakkerijsector, bij de vervaardiging van kaas, de verwerking van zetmeel en de productie van bier, vluchtensappen en andere dranken.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
4.5 Method of production: Dairy processed milk with a fat content of 5,35 % is filled into the cheese-making machine and commonly used cultures, which ensure good acidification of the cheese over the entire production and aging processes, are added.

4.5. Werkwijze voor het verkrijgen van het product: De verwerkte melk met een vetgehalte van 5,35 % wordt in de kaasmachine gegoten, waarna culturen worden toegevoegd die algemeen worden gebruikt voor een goede verzuring in het hele productie- en rijpingsproces.


In his book Syrařství (Cheese-making), first ed., 1908, he mentions ‘Slovenská parenica’ as a unique cheese and describes its production and interesting shape.

In zijn boek „Syrařství”, waarvan de 1e uitgave in 1908 verscheen, spreekt de auteur over „Slovenská parenica” als een unieke kaas, en beschrijft hij de bereiding en de interessante vorm ervan.


Cheese suggests the consumption of milk and healthy eating, but an imitation cheese is currently making huge advances in the food market.

Het woord "kaas" wekt associaties met melk en gezondheid. Op dit moment verovert een kunstmatige kaas de levensmiddelenmarkt.


Cheese suggests the consumption of milk and healthy eating, but an imitation cheese is currently making huge advances in the food market.

Het woord "kaas" wekt associaties met melk en gezondheid. Op dit moment verovert een kunstmatige kaas de levensmiddelenmarkt.


So when I have constituents in London and cheesemongers complaining to me about the fact that they have had to invest lots of money to make sure, for example, that the facilities they use to sell cheese meet EU standards that have been gold plated by British civil servants, and then they travel across to other Member States and see cheese being sold openly in street markets and melting and they wonder about the application of Community laws in other countries, it is time for us to show that we are strict about application of Community ...[+++]

Wanneer kaasverkopers uit het Londense kiesdistrict bij mij hun beklag komen doen over het feit dat zij een hoop geld hebben moeten investeren om bijvoorbeeld te garanderen dat de faciliteiten die zij gebruiken om kaas te verkopen in overeenstemming zijn met de door de Britse overheidsambtenaren gehuldigde EU-normen, terwijl kaas in andere lidstaten die zij hebben bezocht vrijuit op straatmarkten wordt verkocht en ligt te smelten, en wanneer zij bijgevolg de toepassing van het gemeenschapsrecht in andere landen in twijfel trekken, is het tijd dat wij strikt toezien op de correcte tenuitvoerlegging van het gemeenschapsrecht in de gehele U ...[+++]


- animal nutrition (impact of lucerne in feed rations, effects on cheese-making characteristics);

- diervoeding (effect van luzerne in de voedselporties, effecten op de kaasbereidingsmogelijkheden)




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Cheese making' ->

Date index: 2024-08-30
w