Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Citric acid and nalidixic acid only product
Citric acid- and nalidixic acid-containing product

Traduction de «Citric acid- and nalidixic acid-containing product » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
Citric acid- and nalidixic acid-containing product

product dat citroenzuur en nalidixinezuur bevat


Citric acid and nalidixic acid only product

product dat enkel citroenzuur en nalidixinezuur bevat
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Food supplements in the form of effervescent tablets usually contain acids (such as citric acid) and hydrocarbonate or carbonate salts.

Voedingssupplementen in de vorm van bruistabletten bevatten gewoonlijk zuren (zoals citroenzuur) en hydrocarbonaat of carbonaatzouten.


Food supplements in the form of effervescent tablets usually contain acids (such as citric acid) and hydrocarbonate or carbonate salts.

Voedingssupplementen in de vorm van bruistabletten bevatten gewoonlijk zuren (zoals citroenzuur) en hydrocarbonaat of carbonaatzouten.


Preparation of protected microbeads containing citric acid, sorbic acid, thymol and vanillin with a minimum of:

Bereiding van beschermde microparels, bevattende citroenzuur, sorbinezuur, thymol en vanilline met minimaal:


– Class 30: ‘Spices; seasonings; mustard, mustard products; mayonnaise, mayonnaise products; vinegar, vinegar products; drinks made using vinegar; remoulades; relishes; aromatic preparations for food and essences for foodstuffs; citric acid, malic acid and tartaric acid used for flavouring for foodstuffs; prepared horse-radish; ketchup and ketchup products, fruit coulis; salad sauces, salad creams’.

– klasse 30: „Kruiden; specerijen; mosterd, bereidingen op basis van mosterd; mayonaise, bereidingen op basis van mayonaise; azijn, bereidingen op basis van azijn; dranken waarin azijn is verwerkt; remouladesaus; relish; aroma’s en aftreksels voor levensmiddelen; citroenzuur, appelzuur, wijnsteenzuur als aroma voor de bereiding van levensmiddelen; bereide mierikswortel; ketchup en bereidingen op basis van ketchup, vruchtencoulis; sladressing, romige slasaus”.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
- products made from hydrogenated vegetable fats or margarine and containing a high concentration of trans fatty acids (in 2003, Denmark passed a law designed to reduce exposure to trans fatty acids).

- producten die zijn vervaardigd met gehydrogeneerde plantaardige vetten of margarine en die een aanzienlijke concentratie trans-vetzuren bevatten (Denemarken heeft in 2003 een wet aangenomen die de blootstelling aan trans-vetzuren beperkt)


Dissolve 865 g of citric acid monohydrate in about 2500 ml of distilled water in a container of about five-litres capacity. Place the container in an ice bath, and add in small amounts, shaking constantly, ammonia solution using a funnel, the stem of which is immersed in the citric acid solution.

Weeg nauwkeurig 865 g zuiver citroenzuurmonohydraat af en los dit met ongeveer 2500 ml water op in een vat van ca. 5 l. Zet het vat in een koelbad en voeg in kleine porties onder voortdurend omzwenken ammonia (d20 = 0,906 g/ml) toe met behulp van een trechter waarvan het uiteinde van de steel in de citroenzuuroplossing steekt.


Third category: products produced from GMOs but not containing GMO material such as vitamin C, citric acid, maize oil etc. For this category there should be no traceability and labelling requirement.

Derde categorie: Producten die afkomstig zijn van GGO's, maar geen GGO-materiaal bevatten, zoals bijvoorbeeld vitamine C, citroenzuur, maïsolie enz. Hier hoeft de eis van traceerbaarheid en etikettering niet te worden gesteld.


- For products defined in part I. 1, 2, 3 and 4, in order to regulate acidic taste, the addition of lemon juice and/or concentrated lemon juice up to 3 g per litre of juice, expressed as anhydrous citric acid, is authorised.

- Aan de in deel I, onder de punten 1, 2, 3 en 4, bedoelde producten mag ter correctie van de zure smaak citroensap en/of geconcentreerd citroensap worden toegevoegd tot een in watervrij citroenzuur uitgedrukte hoeveelheid van ten hoogste 3 gram per liter sap.


Product obtained by reaction of ground mineral phosphate with sulphuric acid and phosphoric acid and containing monocalcium phosphate as an essential ingredient as well as calcium sulphate

Door reactie van gemalen ruw fosfaat met zwavelzuur en fosforzuur verkregen product dat monocalciumfosfaat als hoofdbestanddeel en ook calciumsulfaat bevat


Pending the adoption of Community measures, citric acid may be used in Member States where such practice was authorised at the time of entry into force of this Regulation, on condition that the final citric acid content of the table wine or of the quality wine p.s.r. made from the acidified product does not exceed 1 g/l.

Tot op dit gebied communautaire maatregelen zijn vastgesteld , mag citroenzuur worden gebruikt in de Lid-Staten waar zulks bij de inwerkingtreding van deze verordening was toegestaan , onder voorwaarde dat het uiteindelijke citroenzuurgehalte van de tafelwijn of de v.q.p.r.d . verkregen uit het aangezuurde produkt niet meer bedraagt dan 1 g/l .




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Citric acid- and nalidixic acid-containing product' ->

Date index: 2024-04-09
w