Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analyse new cooking methods
Basle Committee
Basle Committee on Banking Supervision
Basle Supervisor's Committee
COBCCE
Canned cook-in sauce
Committee on Banking Supervision
Committee secretary
Cook vegetable dishes
Cook vegetable products
Cook-in-sauce
Cooke Committee
Cooked foodstuff
Cooking vegetable products
Deep-frozen dish
Diet cook
Food preparation
Health care cook
Investigate new cooking methods
Nursery cook
Pre-cooked foodstuff
Prepared foodstuff
Research new cooking methods
Search for new cooking methods
Special diet cook

Vertaling van "Cooke Committee " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
Basle Committee | Basle Committee on Banking Supervision | Committee on Banking Supervision | Cooke Committee

Comité van Basel voor het toezicht op de banken | Comité van Bazel


Basle Committee | Basle Supervisor's Committee | Committee on Banking Regulations and Supervisory Practices | Cooke Committee

Comité,van Bazel


cook vegetable dishes | cook vegetables, fruits, grains, and pulses | cook vegetable products | cooking vegetable products

garnituren bereiden | vegetarische gerechten bereiden | bijgerechten bereiden | groenten bereiden


nursery cook | special diet cook | diet cook | health care cook

dieetkok | dieetkokkin


investigate new cooking methods | search for new cooking methods | analyse new cooking methods | research new cooking methods

nieuwe kookmethoden onderzoeken


Committee of Butchery and Cooked Meats Organizations of the EEC | COBCCE [Abbr.]

Comité van de oganisaties van slagerpatroons binnen de EEG | COMSCEE [Abbr.]




prepared foodstuff [ cooked foodstuff | deep-frozen dish | food preparation | pre-cooked foodstuff ]

klaargemaakt gerecht [ diepgevroren gerecht | maaltijd | toebereide levensmiddelen | toebereid gerecht | traiteur | voedseltoebereiding ]




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The approach of Alfonso Iaccarino, a well-known Italian chef and member of the expert committee on the recognition of the Mediterranean diet as Intangible Cultural Heritage of Humanity, is to return to natural, simple foods and to tradition, diversity and quality in cooking.

De aanpak van Alfonso Iaccarino, een bekende Italiaanse chef-kok en lid van de commissie van deskundigen voor de erkenning van het mediterraan voedselpakket als immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid, is om terug te keren naar natuurlijk, simpel voedsel en naar tradities, diversiteit en kwaliteit in het koken.


That prize was won in 1809 by Nicolas Appert, a French cook who invented a method consisting in placing foodstuffs sealed in a glass jar in a bain marie, at the temperature of boiling water (for more details on the origin of canning, see the report of the Committee on Fisheries A4-0137/98 on the fish product canning industry).

Deze premie werd in 1908 gewonnen door Nicolas Appert, een Franse kok die een methode bedacht die erin bestond in kristal verpakte levensmiddelen in kokend water te dompelen (voor meer details hierover zie het verslag van de Commissie Visserij A4-0137/98 over de visconservenindustrie).


On 27th January a meeting of Political Dialogue at Ministerial level between the European Union and Albania took place in Brussels, chaired by British Foreign Secretary Robin Cook, President of the EU Council. The Albanian delegation was conducted by Foreign Minister Paskal Milo, and included the State Secretary for Euro-Atlantic Integration, Mr. Maqo Lakrori, and the Chairman of the Permanent Parliamentary Foreign Policy Committee, Mr. Sabri Godo.

Op 27 januari heeft te Brussel een ministeriële bijeenkomst van de politieke dialoog tussen de Europese Unie en Albanië plaatsgevonden onder voorzitterschap van de Britse minister van Buitenlandse Zaken, de heer Robin Cook, voorzitter van de Raad van de EU. De Albanese delegatie werd geleid door minister van Buitenlandse Zaken, de heer Paskal Milo, en bestond verder uit de Staatssecretaris voor Euro-Atlantische integratie, de heer Maqo Lakrori, en de voorzitter van het permanent parlementair comité buitenlands beleid, de heer Sabri Go ...[+++]


Virtually all the scientists heard by the committee of inquiry took the view that the meal fed to British herds was the vector for transmission of the BSE pathogen; on the other hand, it emerges that the lowering of the cooking temperatures below 130 for the manufacture of meat-based meal did not result in the destruction of the pathogen.

De door de Enquêtecommissie gehoorde wetenschappers waren vrijwel unaniem van mening dat de BSE-ziekteverwekker is overgedragen via het diermeel dat aan Britse runderen is vervoerd. Verder is vast komen te staan dat de ziekteverwekker niet kan worden geëlimineerd als de temperatuur bij de fabricage van vlees- en beendermeel wordt verlaagd tot onder de 130Ί.


w