Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
CaHPO4.2H2O
Calcium hydrogen orthophosphate
Di potassium hydrogen orthophosphate
Dibasic sodium orthophosphate
Dicalcium orthophosphate
Disodium hydrogen orthophosphate
E340 ii
E340ii
Na2HPO4

Vertaling van "Di potassium hydrogen orthophosphate " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
di potassium hydrogen orthophosphate | E340 ii | E340ii

dikaliumwaterstoforthofosfaat | E340 ii | E340ii


dibasic sodium orthophosphate | disodium hydrogen orthophosphate | Na2HPO4

dinatriumorthofosfaat | Na2HPO4


CaHPO4.2H2O | calcium hydrogen orthophosphate | dicalcium orthophosphate

CaHPO4.2H2O | dicalciumorthofosfaat | secundair calciumfosfaat
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The purpose is to obtain tartaric stability of the wine with regard to potassium hydrogen tartrate and calcium tartrate (and other calcium salts) by extraction of ions in supersaturation in the wine under the action of an electrical field and using membranes that are either anion-permeable or cation-permeable.

Deze behandeling is bedoeld om de wijnsteen in wijn te stabiliseren ten opzichte van kaliumhydrogeentartraat en calciumtartraat (en andere calciumzouten) door extractie van ionen die in oververzadiging aanwezig zijn in de wijn, onder invloed van een elektrisch veld met behulp van membranen die alleen anionen doorlaten, enerzijds, en membranen die alleen kationen doorlaten, anderzijds.


the equipment is to be run using a command and control mechanism that will take account of the particular instability of each wine so as to eliminate only the supersaturation of potassium hydrogen tartrate and calcium salts,

het gebruikte materiaal moet worden bestuurd door een controle- en stuursysteem dat rekening houdt met de specifieke instabiliteit van elke wijn, opdat alleen de oververzadiging aan kaliumhydrogeentartraat en calciumzouten wordt verwijderd.


Dissolve 3,40 ± 0,01 grams of potassium dihydrogen orthophosphate (KH2 PO4 ) in approximately 400 ml of water.

Los 3,40 (± 0,01) g kaliumdihydrogeenorthofosfaat (KH2 PO4 ) op in ongeveer 400 ml water.


Dissolve 3,40 ± 0,01 grams of potassium dihydrogen orthophosphate (KH2 PO4 ) in approximately 400 ml of water.

Los 3,40 (± 0,01) g kaliumdihydrogeenorthofosfaat (KH2 PO4 ) op in ongeveer 400 ml water.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Then dissolve 3,55 ± 0,01 grams of disodium hydrogen orthophosphate (Na2 HPO4 ) in approximately 400 ml of water.

Los vervolgens 3,55 (± 0,01) g dinatriumhydrogeenorthofosfaat (Na2 HPO4 ) op in ongeveer 400 ml water.


Then dissolve 3,55 ± 0,01 grams of disodium hydrogen orthophosphate (Na2 HPO4 ) in approximately 400 ml of water.

Los vervolgens 3,55 (± 0,01) g dinatriumhydrogeenorthofosfaat (Na2 HPO4 ) op in ongeveer 400 ml water.


Dissolve 10,21 ± 0,01 grams of potassium hydrogen phthalate (KHC8 O4 H4 ) in water, transfer without loss into a 1 000-ml graduated flask, make up to the mark and mix.

Los 10,21 (± 0,01) g kaliumhydrogeenftalaat (KHC8 O4 H4 ) op in water, breng het kwantitatief over in een maatkolf van 1 000 ml, vul aan tot de maatstreep en meng.


- the equipment is to be run using a command and control mechanism that will take account of the particular instability of each wine so as to eliminate only the supersaturation of potassium hydrogen tartrate and calcium salts.

- het gebruikte materiaal moet worden bestuurd door een controle- en stuursysteem dat rekening houdt met de specifieke instabiliteit van elke wijn, opdat alleen de oververzadiging aan kaliumhydrogeentartraat en calciumzouten wordt verwijderd.


The purpose is to obtain tartaric stability of the wine with regard to potassium hydrogen tartrate and calcium tartrate (and other calcium salts) by extraction of ions in supersaturation in the wine under the action of an electrical field and using membranes that are either anion-permeable or cation-permeable.

Deze behandeling is bedoeld om de wijnsteen in wijn te stabiliseren ten opzichte van kaliumhydrogeentartraat en calciumtartraat (en andere calciumzouten) door extractie van ionen die in oververzadiging aanwezig zijn in de wijn, onder invloed van een elektrisch veld met behulp van membranen die alleen anionen doorlaten, enerzijds, en membranen die alleen kationen doorlaten, anderzijds


Calcium tartrate is added to wine as a technological adjuvant to assist the precipitation of tartar and help the tartaric stabilisation of the wine by reducing the final potassium hydrogen tartrate and calcium tartrate concentrations.

Calciumtartraat wordt als hulpstof aan wijn toegevoegd om de neerslag van wijnsteen te bevorderen en om de wijnsteen in wijn te stabiliseren door de eindconcentratie aan kaliumhydrogeentartraat en calciumtartraat in de wijn te verminderen.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Di potassium hydrogen orthophosphate' ->

Date index: 2021-03-27
w