Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acetate
Acetic acid
Acid diluted to 50 %
Acrylic acid
Alcohol acid
Aromatic acid
Citric acid
DNA
Deoxyribonucleic acid
Diluted acid
Dye dilution pump
Ester
Extract fatty acid
Extracting fatty acid
Fatty acid
Fatty acid extracting
Formic acid
Free a fatty acid elimination process
Free fatty acid elimination measures
Free fatty acid elimination mechanisms
Free fatty acid elimination processes
Hydrochloric acid
Inorganic acid
Nitric acid
Organic acid
Oxalic acid
Phosphoric acid
Phthalic acid
Removing fatty acid
Salicylic acid
Spent acid storing
Spent acid transferring
Store spent acids
Sulphuric acid
Transfer spent acids
Weak acid

Traduction de «Diluted acid » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous






organic acid [ acetate | acetic acid | acrylic acid | alcohol acid | aromatic acid | citric acid | ester | fatty acid | formic acid | oxalic acid | phthalic acid | salicylic acid ]

organisch zuur [ acetaat | acrylzuur | alcoholzuur | aromatisch zuur | azijnzuur | citroenzuur | ester | ftaalzuur | mierenzuur | oxaalzuur | salicylzuur | vetzuur | zuringzuur ]


inorganic acid [ hydrochloric acid | nitric acid | phosphoric acid | sulphuric acid ]

anorganisch zuur [ fosforzuur | salpeterzuur | zoutzuur | zwavelzuur ]


free a fatty acid elimination process | free fatty acid elimination measures | free fatty acid elimination mechanisms | free fatty acid elimination processes

processen voor de verwijdering van vrije vetzuren


spent acid transferring | transfer spent acids | spent acid storing | store spent acids

gebruikte zuren opslaan


fatty acid extracting | removing fatty acid | extract fatty acid | extracting fatty acid

vetzuren afscheiden | vetzuur extraheren | vetzuren extraheren | vetzuur afscheiden




DNA [ deoxyribonucleic acid ]

DNA [ desoxyribonucleïnezuur ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Freely soluble in water and dilute acids and dilute solutions of alkali hydroxides; practically insoluble in ethanol, acetic acid, acetone, and chloroform

Goed oplosbaar in water en verdunde zuren en verdunde oplossingen van alkalihydroxiden; vrijwel onoplosbaar in ethanol, azijnzuur, aceton en chloroform


Adjust the pH if necessary with the dilute hydrochloric acid (paragraph 2.1.2) or the dilute ammonia (paragraph 2.1.3) and make up to 100 ml with water.

Stel, indien noodzakelijk, de pH in op 3,5 met verdund zoutzuur (punt 2.1.2) of verdunde ammoniak (punt 2.1.3) en vul aan tot 100 ml met water.


Vinegars and diluted acetic acid (diluted with water to 4-30 % by volume)’

Azijn en verdund azijnzuur (met water verdund tot 4-30 % in volume)”


Therefore, it is appropriate to revise the title of food category 12.3 ‘Vinegars’ to specify that it includes diluted acetic acid (diluted with water to 4-30 % by volume) fit for human consumption in order to ensure that there is transparency and legal certainty regarding the use of food additives in that food.

Daarom is het passend de titel van levensmiddelencategorie 12.3 Azijn te herzien om te verduidelijken dat zij ook voor menselijke consumptie geschikt verdund azijnzuur (met water verdund tot 4-30 % in volume) omvat, teneinde voor transparantie en rechtszekerheid te zorgen betreffende het gebruik van levensmiddelenadditieven in die levensmiddelen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
products containing pectin and derived from dried apple pomace or peel of citrus fruits or quinces, or from a mixture of them, by the action of dilute acid followed by partial neutralisation with sodium or potassium salts (liquid pectin).

producten die pectine bevatten en die door middel van een behandeling met verdund zuur, gevolgd door een gedeeltelijke neutralisatie met natrium- of kaliumzouten, worden verkregen uit gedroogde appelpulp, schillen van citrusvruchten of kweeperen of een mengsel daarvan („vloeibare pectine”).


Dilute 880 ml of 90 % m/m formic acid (relative density at 20 ºC: 1,204) to 1 litre with water. Alternatively, dilute 780 ml of 98 to 100 % m/m formic acid (relative density at 20 ºC: 1,220) to 1 litre with water.

Vul 880 ml mierenzuur van 90 gewichtsprocent (relatieve dichtheid bij 20 °C: 1,204) met water aan tot 1 liter of vul 780 ml mierenzuur van 98-100 gewichtsprocent (relatieve dichtheid bij 20 °C: 1,220) met water aan tot 1 liter.


products containing pectin and derived from dried apple pomace or peel of citrus fruits, or from a mixture of both, by the action of dilute acid followed by partial neutralisation with sodium or potassium salts ('liquid pectin');

producten die pectine bevatten en die door middel van een behandeling met verdund zuur, gevolgd door een gedeeltelijke neutralisatie met natrium- of kaliumzouten, worden verkregen uit gedroogde appelpulp, schillen van citrusvruchten of een mengsel daarvan ("vloeibare pectine");


products containing pectin and derived from dried apple pomace or peel of citrus fruits, or from a mixture of both, by the action of dilute acid followed by partial neutralisation with sodium or potassium salts ('liquid pectin');

producten die pectine bevatten en die door middel van een behandeling met verdund zuur, gevolgd door een gedeeltelijke neutralisatie met natrium- of kaliumzouten, worden verkregen uit gedroogde appelpulp, schillen van citrusvruchten of een mengsel daarvan ("vloeibare pectine");


3.2.3. Dilute hydrochloric acid [20 ml concentrated acid (HCl) diluted to 1 000 ml with water]

3.2.3. Verdund zoutzuur [20 ml geconcentreerd zoutzuur (HCl), verdund tot 1000 ml met water]


3.2.3. Dilute hydrochloric acid [20 ml concentrated acid (HCl) diluted to 1 000 ml with water]

3.2.3. Verdund zoutzuur [20 ml geconcentreerd zoutzuur (HCl), verdund tot 1 000 ml met water]




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Diluted acid' ->

Date index: 2021-03-17
w