Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Barn hay drying
Curing
Curing room operative
Curing room worker
Dry heat cure
Dry tobacco leaves
Dry-heat humidifier disinfection tube
Dry-heat sterilizer
Field curing
Field hay curing
Field hay drying
Field-curing
Heat tobacco crops
Hot air cure
Mow curing
Mow drying hay
Mow hay drying
Sear tobacco crops
Tobacco drying machine tender
Tobacco drying worker

Vertaling van "Dry heat cure " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


curing | field curing | field hay curing | field hay drying | field-curing | mow drying hay

drogen van hooi op het veld | hooibereiding | hooien op het veld


curing room operative | tobacco drying worker | curing room worker | tobacco drying machine tender

medewerkers tabakdroogschuur | medewerkster tabakdroogschuur | medewerker droogschuur | tabakdroogschuurmedewerker


barn hay drying | mow curing | mow hay drying

kunstmatig drogen in de schuur


Blanket warming cabinet, dry-heat

warmkast voor deken met droge warme lucht




Dry-heat humidifier disinfection tube

slang voor desinfectie van luchtbevochtiger door middel van droge hitte


dry tobacco leaves | heat tobacco crops | dry tobacco leaves | sear tobacco crops

tabaksbladeren drogen
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
It undergoes heat curing and drying in a stage that lasts at least 10 days for dried sausages and 18 days for other products.

Daarna drogen en rijpen de worsten gedurende in totaal minstens 10 dagen voor de droge worsten en 18 dagen voor de andere stukken.


The following steps take place in the defined geographical area: selection of the cuts; preparation of the ‘Saucisson de Lacaune’/‘Saucisse de Lacaune’, including mincing, stuffing and heat curing; and completion of the drying process.

De onderdelen, gaande van de selectie van de stukken, de productie van de „Saucisson de Lacaune”/„Saucisse de Lacaune” (hakken van het vlees, vullen van de darm, drogen van de worsten) tot het einde van het rijpingsproces, worden in het afgebakende geografische gebied uitgevoerd.


The use of Sorbic acid — sorbates, Benzoic acid — benzoates; p-hydroxybenzoates (E 200-219) should continue to be authorised in heat-treated meat products and the use of Natamycin (E 235) should continue to be authorised in heat-treated dried cured sausages.

Het gebruik van sorbinezuur - sorbaten, benzoëzuur - benzoaten; p-hydroxybenzoaten (E 200-219) moet toegestaan blijven in warmtebehandelde vleesproducten en het gebruik van natamycine (E 235) moet toegestaan blijven in warmtebehandelde gedroogde vleeswaren.


The use of Sorbic acid — sorbates, Benzoic acid — benzoates; p-hydroxybenzoates (E 200-219) should continue to be authorised in heat-treated meat products and the use of Natamycin (E 235) should continue to be authorised in heat-treated dried cured sausages.

Het gebruik van sorbinezuur - sorbaten, benzoëzuur - benzoaten; p-hydroxybenzoaten (E 200-219) moet toegestaan blijven in warmtebehandelde vleesproducten en het gebruik van natamycine (E 235) moet toegestaan blijven in warmtebehandelde gedroogde vleeswaren.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(ha) 'Processing' means any action that substantially alters the initial product, including heating, smoking, curing, maturing, drying, marinating, extraction, extrusion or a combination of those processes.

h bis) ‘Verwerking’: elke handeling die het oorspronkelijke product ingrijpend wijzigt, waaronder verhitten, roken, zouten, rijpen, drogen, marineren, extraheren, extruderen of een combinatie van dergelijke behandelingen.


(ha) 'Processing' means any action that substantially alters the initial product, including heating, smoking, curing, maturing, drying, marinating, extraction, extrusion or a combination of those processes.

h bis) "Verwerking": elke handeling die het oorspronkelijke product ingrijpend wijzigt, onder meer door middel van verhitten, roken, zouten, rijpen, drogen, marineren, extraheren, extruderen of een combinatie van dergelijke behandelingen.


‘processing’ means any action that substantially alters the initial product, including heating, smoking, curing, maturing, drying, marinating, extraction, extrusion or a combination of those processes.

„verwerking”: handeling die het oorspronkelijke product ingrijpend wijzigt, onder meer door middel van verhitten, roken, zouten, rijpen, drogen, marineren, extraheren of extruderen, of een combinatie van dergelijke behandelingen.


(m)‘processing’ means any action that substantially alters the initial product, including heating, smoking, curing, maturing, drying, marinating, extraction, extrusion or a combination of those processes.

m)„verwerking”: handeling die het oorspronkelijke product ingrijpend wijzigt, onder meer door middel van verhitten, roken, zouten, rijpen, drogen, marineren, extraheren of extruderen, of een combinatie van dergelijke behandelingen.


"processing" means any action that substantially alters the initial product, including heating, smoking, curing, maturing, drying, marinating, extraction, extrusion or a combination of those processes;

"verwerking": handeling die het oorspronkelijke product ingrijpend wijzigt, onder meer door middel van verhitten, roken, zouten, rijpen, drogen, marineren, extraheren of extruderen, of een combinatie van dergelijke behandelingen;


'processed product' means foodstuffs resulting from the application to unprocessed products of a treatment such as heating, smoking, curing, maturing, pickling, drying, marinating, extraction, extrusion etc. or a combination of these processes and/or products; substances necessary for their manufacture or for giving specific characteristics to the products may be added;

"verwerkte producten" : levensmiddelen die zijn ontstaan door op onverwerkte producten een behandeling toe te passen als verhitten, roken, zouten, rijpen, pekelen, drogen, marineren, extraheren, extruderen, enz. of een combinatie van dergelijke behandelingen en/of producten; aan deze producten kunnen stoffen zijn toegevoegd die nodig zijn voor de vervaardiging ervan of om ze specifieke kenmerken te geven;




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Dry heat cure' ->

Date index: 2024-08-17
w