Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
17 beta-estradiol preparation
Ciprofloxacin opthalmic preparation
Creation of different chilled prepared meals
Development of different chilled prepared meals
E469
Enzymatic development
Enzymatic manufacturing
Enzymatic preparation
Enzymatic preparation of betaglucanase
Enzymatic processing
Enzymatically hydrolysed carboxymethylcellulose
Enzyme preparation
Enzymic preparation
Manufacturing of different chilled prepared meals
Preparation of different chilled prepared meals
Prepare performance training session
Prepare session for performance training
Prepare training drill
Prepare training session for performance
Processing of enzymes

Vertaling van "Enzymatic preparation " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
enzymatic preparation | enzyme preparation | enzymic preparation

enzymatische bereiding


enzymatic preparation of betaglucanase

enzymatische bereiding van betaglucanase


enzymatic manufacturing | processing of enzymes | enzymatic development | enzymatic processing

enzymatische verwerking


E469 | enzymatically hydrolysed carboxymethylcellulose | sodium carboxymethyl cellulose, enzymatically hydrolysed

E469 | enzymatisch gehydrolyseerde carboxymethylcellulose | natriumcarboxymethylcellulose, enzymatisch gehydrolyseerd


Congenital lactic acidosis is defined by the presence of a metabolic acidosis due to the accumulation of lactic acid in blood. Congenital defects of any one of the multiple enzymatic steps of pyruvate utilization induce accumulation of pyruvate and l

fatale infantiele lactaatacidose gelijktijdig met methylmalonacidurie


creation of different chilled prepared meals | development of different chilled prepared meals | manufacturing of different chilled prepared meals | preparation of different chilled prepared meals

productie van verschillende koude kant-en-klaargerechten


prepare session for performance training | prepare training drill | prepare performance training session | prepare training session for performance

trainingssessies voor optredens voorbereiden


Iron preparations and other anti-hypochromic-anaemia preparations

ijzerpreparaten en overige preparaten tegen hypochrome anemie


Ciprofloxacin opthalmic preparation

product dat ciprofloxacine in oculaire vorm bevat


17 beta-estradiol preparation

product dat estradiol bevat
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
2. The enzymes and enzymatic preparations used in the authorised oenological practices and processes listed in Annex I A shall meet the requirements of Regulation (EC) No 1332/2008 of the European Parliament and of the Council of 16 December 2008 on food enzymes

2. De enzymen en enzympreparaten die worden gebruikt bij de in bijlage I A opgesomde toegestane oenologische procedés en behandelingen, voldoen aan de voorschriften van Verordening (EG) nr. 1332/2008 van het Europees Parlement en de Raad van 16 december 2008 inzake voedingsenzymen


- an enzymatic preparation of betaglucanase, subject to conditions to be determined;

enzymatische bereiding van betaglucanase, onder nader te bepalen voorwaarden;


Enzymes and enzymatic preparations used in the authorised oenological practices and processes listed in Annex IV shall meet the requirements of Regulation (EC) No 1332/2008 of the European Parliament and of the Council of 16 December 2008 on food enzymes

Bij de in bijlage IV vermelde toegestane oenologische procédés en behandelingen gebruikte enzymen en enzympreparaten voldoen aan de eisen van Verordening (EG) nr. 1332/2008 van het Europees Parlement en de Raad van 16 december 2008 inzake voedingsenzymen


Enzymes and enzymatic preparations used in the authorised oenological practices and processes listed in Annex IV shall meet the requirements of Regulation (EC) No 1332/2008 of the European Parliament and of the Council of 16 December 2008 on food enzymes .

Bij de in bijlage IV vermelde toegestane oenologische procédés en behandelingen gebruikte enzymen en enzympreparaten voldoen aan de eisen van Verordening (EG) nr. 1332/2008 van het Europees Parlement en de Raad van 16 december 2008 inzake voedingsenzymen .


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
4. If the name of the flavouring contains a reference to the vegetable or animal nature or origin of the incorporated substances, the word ‘natural’ or any other word having substantially the same meaning may not be used unless the flavouring component has been isolated by appropriate physical processes, enzymatic or microbiological processes or traditional food-preparation processes solely or almost solely from the food or the flavouring source concerned.

4. Indien de benaming van het aroma een verwijzing bevat naar de dierlijke of plantaardige oorsprong of aard van de gebruikte stoffen, mag de term „natuurlijk” of elke andere uitdrukking die in wezen dezelfde betekenis heeft alleen worden gebruikt wanneer de aromatiserende component werd geïsoleerd door fysische dan wel enzymatische of microbiologische procedés of door traditionele levensmiddelenbereidingswijzen, uitsluitend of vrijwel uitsluitend uitgaande van het betrokken levensmiddel of het betrokken uitgangsmateriaal voor de bereiding van aroma's.


3. Enzymes and enzymatic preparations used in the authorised oenological practices and processes listed in Annex IV shall meet the requirements of ║Regulation (EC) No ./.. of the European Parliament and of the Council of .[ on food enzymes] 1 .

3. Bij de in bijlage IV vermelde toegestane oenologische procédés en behandelingen gebruikte enzymen en enzympreparaten voldoen aan de eisen van ║ Verordening (EG) nr. ./.van het Europees Parlement en de Raad van .[ inzake voedingsenzymen]* .


3. Enzymes and enzymatic preparations used in the authorised oenological practices and processes listed in Annex IV shall meet the requirements of ║Regulation (EC) No ./.. of the European Parliament and of the Council of .[ on food enzymes] 1 .

3. Bij de in bijlage IV vermelde toegestane oenologische procédés en behandelingen gebruikte enzymen en enzympreparaten voldoen aan de eisen van ║ Verordening (EG) nr. ./.van het Europees Parlement en de Raad van .[ inzake voedingsenzymen]* .


Synthetic organic tanning substances; inorganic tanning substances; tanning preparations, whether or not containing natural tanning substances; enzymatic preparations for pre-tanning

Synthetische organische looistoffen; anorganische looistoffen; preparaten voor het looien, ook indien zij natuurlijke looistoffen bevatten; enzympreparaten voor het voorlooien


(13) Flavouring preparations are flavourings other than chemically defined substances obtained from materials of vegetable, animal or mineral origin, by appropriate physical, enzymatic or microbiological processes, either in the raw state of the material or after processing for human consumption.

(13) Aromatiserende preparaten zijn andere aroma's dan chemisch welbepaalde stoffen, die zijn verkregen van uitgangsmaterialen van plantaardige, dierlijke of minerale oorsprong door geschikte fysische dan wel enzymatische of microbiologische procédés, hetzij als zodanig, hetzij voor consumptie door de mens verwerkt.


5. Maximum dose: 3 g of the enzymatic preparation containing 25 % total organic solids (TOS) per hectolitre

5. Maximale gebruiksdosis: per hectoliter 3 g van de enzymatische bereiding met 25 % organische stof in de suspensie (T.O.S.)


w