Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Animal fats
Assess sensorial parameters of oils and fats
Check of sensorial parameters of oils and fats
Check sensorial parameters of oils and fats
Cut out fats
Edible fat
Fat
Fat corrected milk
Fat correction
Fats
Fatty substance
Fish fat
Food fat
Mechanism of animal fat purification
Process of animal fat purification
Process of animal fat purifications
Reduced fat butter
Reduced-fat butter
Refining-machine operator
Remove fats
Take away fats
Test sensorial parameters of oils and fats
Three quarter-fat butter
Three-quarter butter
Winterise fats

Vertaling van "Fat correction " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE




fats [ fat | fatty substance ]

oliën en vetten [ vet | vetstof ]


mechanism of animal fat purification | process of animal fat purifications | process of animal fat purification | process of animal fat purification

proces voor de zuivering van dierlijk vet


cut out fats | remove fats | take away fats | winterise fats

vetten winterklaar maken


assess sensorial parameters of oils and fats | test sensorial parameters of oils and fats | check of sensorial parameters of oils and fats | check sensorial parameters of oils and fats

sensorische parameters van oliën en vetten controleren


food fat [ edible fat ]

consumptievet [ consumptievetten ]


animal fats [ fish fat ]

dierlijk vet [ dierlijke oliën en vetten | dierlijke vetstof | visvetstof ]


reduced fat butter | reduced-fat butter | three quarter-fat butter | three-quarter butter

3/4 boter | boter met een verlaagd vetgehalte | boter met verlaagd vetgehalte


Refining-machine operator (oils and fats)

procesoperator van raffineermachine van oliën en vetten
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
After fat correction, deliveries in 15 Member States (Bulgaria, Czech Republic, Estonia, Ireland, Greece, Latvia, Lithuania, Hungary, Malta, Romania, Slovenia, Slovakia, Finland, Sweden and United Kingdom) were at least 10% below their national quota.

Na de correctie van het vetgehalte lagen de leveringen in 15 lidstaten (Bulgarije, Tsjechië, Estland, Ierland, Griekenland, Estland, Litouwen, Hongarije, Malta, Roemenië, Slovenië, Finland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk) ten minste 10% onder het nationale quotum.


Although decisions in 2008 (quota increase and changes in the fat correction system) increased the scope for production considerably in 2009/2010, an increase in deliveries was only registered in 10 Member States (Belgium, Bulgaria, Denmark, Germany, Spain, Luxemburg, Malta, the Netherlands, Austria and Finland).

Hoewel de productiemogelijkheden voor 2009/2010 aanzienlijk werden verhoogd door enkele in 2008 genomen besluiten (quotumverhogingen en wijzigingen in het systeem voor de correctie van het vetgehalte), werd slechts in 10 lidstaten een toename van de leveringen geregistreerd (België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Spanje, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk en Finland).


In addition to the issue of quotas, other aspects like super levy, fat correction, etc. are elements which may be looked at.

Naast het vraagstuk van de quota kunnen ook elementen als de superheffing, de correctie van het vetgehalte, enz. in beraad worden genomen.


In order to prevent the unfair use of the fat correction mechanism, a limit for the negative correction of fat should therefore be set up.

Teneinde oneerlijk gebruik van het mechanisme voor de correctie van het vetgehalte te voorkomen, dient een grenswaarde voor de negatieve correctie van het vetgehalte te worden vastgesteld.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The experience has shown that some producers whose reference fat content is very high and not representative for their current dairy herd and milk production can benefit from a significant fat correction.

Uit ervaring is gebleken dat een aantal producenten met een zeer hoog referentievetgehalte dat niet representatief is voor hun melkveestapel en melkproductie, in aanmerking kunnen komen voor een aanzienlijke correctie van het vetgehalte.


2a. Correction of specific migration in foods containing more than 20 % fat by the Fat Reduction Factor (FRF):

2 bis Correctie van de specifieke migratie in levensmiddelen met een vetgehalte van meer dan 20 % met behulp van de vetreductiecoëfficiënt


2a. Correction of specific migration in foods containing more than 20 % fat by the Fat Reduction Factor (FRF):

2 bis Correctie van de specifieke migratie in levensmiddelen met een vetgehalte van meer dan 20 % met behulp van de vetreductiecoëfficiënt


2. Before 15 May each year, purchasers shall forward to the competent authority of the Member State a declaration summarising the statements referred to in paragraph 1, showing at least the total quantity and the average fat content of the milk delivered to them and, where so required by decision of the Member State, for each producer, the reference quantity and the representative fat content, the quantity corrected in accordance with Article 10(1), the sum of the individual reference quantities and the corrected quantities and the average fat content of those producers' production.

2. Vóór 15 mei van elk jaar dienen de kopers bij de bevoegde autoriteit van de lidstaat een aangifte in waarin de in lid 1 bedoelde afrekeningen zijn samengevat; in die aangifte worden ten minste de totale hoeveelheid en het gemiddelde vetgehalte van de aan de koper geleverde melk vermeld en voorts worden daarin, voorzover zulks bij besluit van de lidstaat is voorgeschreven, de volgende gegevens opgenomen: de referentiehoeveelheid, het referentievetgehalte en de overeenkomstig artikel 10, lid 1, gecorrigeerde hoeveelheid van elke producent evenals, voor alle betrokken producenten, de som van hun individuele referentiehoeveelheden, de so ...[+++]


The proposed Regulation aims to harmonise the use of such claims so that products claiming to be for example “high fibre” have a defined minimum amount of fibre per a defined unit (eg 6 g per 100g). Furthermore, some claims may be misleading. For example a product claiming to be “90% fat free” may be stating correct facts but it is still misleading since it implies that it has a low fat content while in reality 10% fat represents a fairly high fat content.

Zo kan de claim dat een product "90% vetvrij" is, wel degelijk op correcte feiten gebaseerd zijn, maar toch is die claim misleidend omdat hij suggereert dat het product een laag vetgehalte heeft, terwijl een vetgehalte van 10% in werkelijkheid vrij hoog is.


- A reminder that the general legislation on foodstuffs labelling (Directive 79/112/EEC) "does not preclude the labelling of chocolate products to indicate that vegetable fats other than cocoa butter have not been added, provided the information is correct, neutral, objective, and does not mislead the consumer".

- Er wordt aan herinnerd dat de algemene wetgeving inzake de etikettering van levensmiddelen (Richtlijn 79/112/EEG) niet belet "dat in de etikettering van chocoladeproducten wordt vermeld dat er geen andere plantaardige vetten dan cacaoboter zijn toegevoegd, mits de informatie juist, neutraal en objectief is en de consument er niet door wordt misleid".




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Fat correction' ->

Date index: 2022-07-18
w