Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assess fermentation levels of tobacco leaves
Assess the fermentation levels of tobacco leaves
Dehydrated milk
Dried milk
EU reference laboratory for milk and milk products
Execute stacking fermentation of tobacco leaves
Fermentation tank
Fermentation vessel
Fermented milk
Fermenter
Fermenting vat
Freeze-dried milk
Judge fermentation levels of tobacco leaves
Milk
Milk powder
Non-fermenter
Perform kiln fermentation of the tobacco leaves
Perform kiln fermentation of tobacco leaves
Perform stacking fermentation of tobacco leaves
Perform the kiln fermentation of tobacco leaves
Perform the stacking fermentation of tobacco leaves
Powdered milk
Test fermentation levels of tobacco leaves
Undertake kiln fermentation of tobacco leaves
Undertake stacking fermentation of tobacco leaves

Traduction de «Fermented milk » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous






Community Reference laboratory for milk and milk products | Community Reference Laboratory for the analysis and testing of milk and milk products | EU reference laboratory for milk and milk products

communautair referentielaboratorium voor analyses en tests inzake melk en zuivel | EU-referentielaboratorium voor melk en zuivelproducten


powdered milk [ dehydrated milk | dried milk | freeze-dried milk | milk powder ]

melkpoeder [ gedroogde melk | gevriesdroogde melk | poedermelk ]


assess the fermentation levels of tobacco leaves | judge fermentation levels of tobacco leaves | assess fermentation levels of tobacco leaves | test fermentation levels of tobacco leaves

gistniveaus van tabaksbladeren beoordelen


fermentation tank | fermentation vessel | fermenter | fermenting vat

gistingskuip | gistkuip


perform kiln fermentation of the tobacco leaves | perform the kiln fermentation of tobacco leaves | perform kiln fermentation of tobacco leaves | undertake kiln fermentation of tobacco leaves

tabaksbladeren fermenteren in de oven | tabaksbladeren laten gisten in de oven


execute stacking fermentation of tobacco leaves | perform the stacking fermentation of tobacco leaves | perform stacking fermentation of tobacco leaves | undertake stacking fermentation of tobacco leaves

tabaksbladeren gestapeld laten gisten


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Others, notably fresh fruit and vegetables, carbonated water, vinegars, and dairy items like cheese, butter, cream and fermented milk, do not need to provide a list of ingredients.

Op andere producten, voornamelijk verse groenten en fruit, koolzuurhoudend water, azijn en zuivelproducten als kaas, boter, room en gezuurde melk, hoeft geen lijst van ingrediënten te worden vermeld.


cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, food enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture.

kaas, boter, gezuurde melk en gezuurde room waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, voedingsenzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de vervaardiging, of zout dat noodzakelijk is voor de bereiding van andere kaas dan verse kaas of smeltkaas.


Others, notably fresh fruit and vegetables, carbonated water, vinegars, and dairy items like cheese, butter, cream and fermented milk, do not need to provide a list of ingredients.

Op andere producten, voornamelijk verse groenten en fruit, koolzuurhoudend water, azijn en zuivelproducten als kaas, boter, room en gezuurde melk, hoeft geen lijst van ingrediënten te worden vermeld.


Flavoured fermented milk products including heat treated products

Gearomatiseerde, gefermenteerde melkproducten, met inbegrip van producten die een warmtebehandeling hebben ondergaan


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(ii) buttermilk, curdled milk, yoghurt, kefir and other fermented or acidified milk and cream falling within CN code 0403, excluding those containing added flavouring or non-lactic materials falling within CN codes 0403 10 51 to 99 and 0403 90 71 to 99;

(ii) karnemelk, gestremde melk, yoghurt, kefir en andere gegiste of aangezuurde melk en room die onder GN-code 0403 vallen, met uitzondering van producten die toegevoegde aromastoffen of melkvreemde stoffen bevatten die onder GN-code 0403 10 51 tot en met 99 en GN-code 0403 90 71 tot en met 99 vallen;


Butter milk, curdled milk and cream, yogurt, kephir and other fermented or acidified milk and cream, concentrated or not, flavoured or containing added fruit, nuts or cocoa

Karnemelk, gestremde melk en room, yoghurt, kefir en andere gegiste of aangezuurde melk en room, ook indien ingedikt, gearomatiseerd of met toegevoegde vruchten of cacao


(d) cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture.

d) kaas, boter, gezuurde melk en gezuurde room waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, enzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de vervaardiging, of zout dat noodzakelijk is voor de bereiding van andere kaas dan verse kaas of smeltkaas.


Butter milk, curdled milk and cream, yogurt, kephir and other fermented or acidified milk and cream, concentrated or not, flavoured or containing added fruit, nuts or cocoa

Karnemelk, gestremde melk en room, yoghurt, kefir en andere gegiste of aangezuurde melk en room, ook indien ingedikt, gearomatiseerd of met toegevoegde vruchten of cacao


cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture;

kaas, boter, gezuurde melk en gezuurde room waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, enzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de vervaardiging, of zout dat noodzakelijk is voor de bereiding van andere kaas dan verse kaas of smeltkaas;


cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture;

kaas, boter, gezuurde melk en gezuurde room waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd dan melkbestanddelen, enzymen en culturen van micro-organismen die noodzakelijk zijn voor de vervaardiging, of zout dat noodzakelijk is voor de bereiding van andere kaas dan verse kaas of smeltkaas;




D'autres ont cherché : non-fermenter     dehydrated milk     dried milk     fermentation tank     fermentation vessel     fermented milk     fermenter     fermenting vat     freeze-dried milk     milk powder     powdered milk     Fermented milk     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Fermented milk' ->

Date index: 2022-01-03
w