Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Caviar
Fish
Fish croquette
Fish egg
Fish fillet
Fish meal
Fish migration studying
Fish product
Fish roe
Fisheries
Fishing
Fishing activity
Fishing industry
Fried hard fish roe in batter
Hard fish roe
Piscicultural species
Raw hard fish roe
Research migration of fish
Researching migration of fish
Roe
Roe deer
Salted roes used as fishing bait
Species of fish
Study fish migration
Surimi

Traduction de «Fish roe » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous








salted roes used as fishing bait

gezouten kuit gebruikt als aas


fish [ piscicultural species | species of fish ]

vis [ vissoort ]




fishing industry [ fishing | fishing activity | fisheries(UNBIS) ]

visserijindustrie [ visserij | visserijactiviteit ]


fish product [ caviar | fish croquette | fish egg | fish fillet | fish meal | surimi ]

product op basis van vis [ kaviaar | produkt op basis van vis | surimi | vis-ei | visfilet | viskroketten | vismeel ]


research migration of fish | researching migration of fish | fish migration studying | study fish migration

vismigratie bestuderen
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
A higher use level for pasteurised fish roe is needed due to the heat treatment to guarantee a stable colour during the shelf life of the product.

Vanwege de warmtebehandeling is een hoger gebruiksniveau voor gepasteuriseerde viskuit nodig om een stabiele kleur tijdens de houdbaarheidstermijn van het producten te garanderen.


A sentence ‘No other aluminium lakes may be used’ should be included in all footnotes referring to specific food additives in the categories: 01.7.3: ‘Edible cheese rind’, 01.7.5: ‘Processed cheese’, 04.2.5.2: ‘Jam, jellies and marmalades and sweetened chestnut purée as defined by Directive 2001/113/EC’, 08.2: ‘Meat preparations as defined by Regulation (EC) No 853/2004’, 08.3.1: ‘Non-heat-treated meat products’, 08.3.2 ‘Heat-treated meat products’, 08.3.3 ‘Casings and coatings and decorations for meat’ and 09.3: ‘Fish roe’.

De zin „Andere aluminiumlakken mogen niet worden gebruikt” moet worden opgenomen in alle voetnoten die verwijzen naar bepaalde levensmiddelenadditieven in de categorieën: 01.7.3 „Eetbare kaaskorsten”, 01.7.5 „Smeltkaas”, 04.2.5.2 „Jam of confituur, gelei en marmelade alsmede kastanjepasta, als omschreven in Richtlijn 2001/113/EG”, 08.2 „Vleesbereidingen als omschreven in Verordening (EG) nr. 853/2004”, 08.3.1 „Niet-warmtebehandelde vleesproducten”, 08.3.2 „Warmtebehandelde vleesproducten”, 08.3.3 „Darmen, afdeklagen en versieringen voor vlees” en 09.3 „Viskuit”.


In category 09.3 — ‘Fish roe’, footnote 68 is replaced by the following:

In categorie 09.3 „Viskuit” wordt voetnoot 68 vervangen door:


A higher use level for pasteurised fish roe is needed due to the heat treatment to guarantee a stable colour during the shelf life of the product.

Vanwege de warmtebehandeling is een hoger gebruiksniveau voor gepasteuriseerde viskuit nodig om een stabiele kleur tijdens de houdbaarheidstermijn van het producten te garanderen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The seaweed based fish analogues are primarily intended to be used as garniture or for ornamentation purposes on dishes, as an alternative to fish roe.

De imitatievisproducten op basis van zeewier zijn in de eerste plaats bedoeld ter garnering of versiering van schotels, als alternatief voor viskuit.


Commission Regulation (EU) No 738/2013 of 30 July 2013 amending Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council as regards the use of certain additives in seaweed based fish roe analogues Text with EEA relevance

Verordening (EU) nr. 738/2013 van de Commissie van 30 juli 2013 tot wijziging van bijlage II bij Verordening (EG) nr. 1333/2008 van het Europees Parlement en de Raad wat het gebruik van bepaalde additieven in imitatieviskuit op basis van zeewier betreft Voor de EER relevante tekst


The seaweed based fish analogues are primarily intended to be used as garniture or for ornamentation purposes on dishes, as an alternative to fish roe.

De imitatievisproducten op basis van zeewier zijn in de eerste plaats bedoeld ter garnering of versiering van schotels, als alternatief voor viskuit.


It is therefore appropriate to authorise the use of certain colours, sweeteners, antioxidants and stabilisers in fish roe analogues.

Daarom moet het gebruik van bepaalde kleurstoffen, zoetstoffen, antioxidanten en stabilisatoren in imitatieviskuit worden toegestaan.


Seaweed based fish roe analogues belong to the food category 04.2.4.1 ‘Fruit and vegetable preparations excluding compote’ according to Part D of the Union List of food additives of the Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008.

Imitatieviskuit op basis van zeewier behoort tot levensmiddelencategorie 04.2.4.1 „Groente- en fruitbereidingen, met uitzondering van compote” overeenkomstig deel D van de EU-lijst van levensmiddelenadditieven van bijlage II bij Verordening (EG) nr. 1333/2008.


Seaweed based fish roe analogues have been developed from extracts of seaweed, amounting to about 85 % of the product.

Imitatieviskuit op basis van zeewier bestaat voor ongeveer 85 % van het product uit extracten van zeewier.




D'autres ont cherché : fish roe     raw hard fish roe     caviar     fish croquette     fish egg     fish fillet     fish meal     fish migration studying     fish product     fisheries     fishing     fishing activity     fishing industry     hard fish roe     piscicultural species     research migration of fish     researching migration of fish     roe deer     species of fish     study fish migration     surimi     Fish roe     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Fish roe' ->

Date index: 2022-05-10
w