Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advise on grape quality improvement
Advising on grape quality improvement
Blister vine leaf mite
Carbohydrates
Chemical constitution of a grape
Chemical constitution of grapes
Chemical make up of grapes
Corn sugar
D glucose
D-glucose
Dextrose
Erineum leaf mite
Fructose
Fruit sugar
Giving advice on grape quality improvement
Giving advice on improvement of grape quality
Glucose
Grape blister mite
Grape erineum mite
Grape erinose mite
Grape juice
Grape leaf blister mite
Grape sugar
Grapes
Low sugar beer
Sugar
Supervise grape pressing
Supervise processing of grapes
Supervising grape pressing
Supervising pressing of grapes
The chemical constitution of a grape

Vertaling van "Grape sugar " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
corn sugar | dextrose | D-glucose | grape sugar

dextrose | D-glucose | druivensuiker


D glucose | dextrose | D-glucose | glucose | grape sugar

dextrose | druivensuiker | druivesuiker | glucose


advising on grape quality improvement | giving advice on improvement of grape quality | advise on grape quality improvement | giving advice on grape quality improvement

adviseren over kwaliteitsverbetering van druiven | advies geven over kwaliteitsverbetering van druiven | raad geven over kwaliteitsverbetering van druiven


supervise processing of grapes | supervising pressing of grapes | supervise grape pressing | supervising grape pressing

toezien op het persen van druiven


chemical make up of grapes | the chemical constitution of a grape | chemical constitution of a grape | chemical constitution of grapes

chemische samenstelling van druiven


blister vine leaf mite | erineum leaf mite | grape blister mite | grape erineum mite | grape erinose mite | grape leaf blister mite

druiveviltmijt






sugar [ fructose | fruit sugar | Carbohydrates(ECLAS) ]

suiker [ fructose | vruchtensuiker ]


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
sweet wines originating in Greece produced from overripe grapes and from raisined grapes with a residual sugar content, expressed as sugar, equal to or more than 45 g/l and entitled to one of the following protected designations of origin: Σάμος (Samos), Ρόδος (Rhodes), Πατρα (Patras), Ρίο Πατρών (Rio Patron), Κεφαλονία (Kefallonia), Λήμνος (Limnos), Σητεία (Sitia), Σαντορίνη (Santorini), Νεμέα (Nemea), Δαφνές (Daphnes) and sweet wines produced from overripe grapes and from ...[+++]

zoete wijn van overrijpe druiven en zoete wijn van ingedroogde druiven uit Griekenland, waarvan het gehalte aan suikerresiduen, uitgedrukt in suiker, ten minste 45 g per liter bedraagt, en die recht hebben op een van de volgende beschermde benamingen van oorsprong: Σάμος (Samos), Ρόδος (Rhodos), Πατρα (Patras), Ρίο Πατρών (Rio Patron), Κεφαλονία (Kefalonia), Λήμνος (Limnos), Σητεία (Sitia), Σαντορίνη (Santorini), Νεμέα (Nemea), Δαφνές (Daphnes), en zoete wijn van overrijpe druiven en zoete wijn van ingedroogde druiven die recht hebben op een van de volgende beschermde geografische aanduidingen: Σιάτιστας (Siatista), Καστοριάς (Kastoria), Κυ ...[+++]


the sugar content of concentrated grape must, rectified concentrated grape must and concentrated grape juice must be expressed by the content in grams, per litre and per kilogram, of total sugars.

het suikergehalte van geconcentreerde druivenmost, gerectificeerde geconcentreerde druivenmost en geconcentreerd druivensap wordt vermeld, waarbij het gaat om het gehalte aan totale suikers, uitgedrukt in gram per liter en per kilogram.


Grape must in fermentation extracted from raisined grapes shall be the product obtained from the partial fermentation of grape must obtained from raisined grapes, the total sugar content of which before fermentation is at least 272 grams per litre and the natural and actual alcoholic strength of which shall not be less than 8 % vol. However, certain wines, to be determined in accordance with the procedure referred to in Article 113(2), that meet these requirements shall not be considered as grape must in fermentatio ...[+++]

Onder gedeeltelijk gegiste druivenmost van ingedroogde druiven wordt verstaan het product dat wordt verkregen door de gedeeltelijke vergisting van druivenmost van ingedroogde druiven, waarvan het totale gehalte aan suiker vóór de gisting ten minste 272 gram per liter bedraagt en waarvan het natuurlijke en effectieve alcoholvolumegehalte niet minder mag bedragen dan 8 % vol. Bepaalde volgens de in artikel 113, lid 2, bedoelde procedure vast te stellen wijnen die aan deze eisen voldoen, worden echter niet als gedeeltelijk gegiste druive ...[+++]


The OIV has adopted certain specific methods to analyse grape sugar (rectified concentrated grape must).

De OIV heeft bepaalde specifieke methoden vastgesteld voor de analyse van druivensuiker (gerectificeerde geconcentreerde druivenmost).


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Grape must in fermentation extracted from raisined grapes shall be the product obtained from the partial fermentation of grape must obtained from raisined grapes, the total sugar content of which before fermentation is at least 272 grams per litre and the natural and actual alcoholic strength of which shall not be less than 8 % vol. However, certain wines, to be determined in accordance with the procedure referred to in Article 113(2), that meet these requirements shall not be considered as grape must in fermentatio ...[+++]

Onder gedeeltelijk gegiste druivenmost van ingedroogde druiven wordt verstaan het product dat wordt verkregen door de gedeeltelijke vergisting van druivenmost van ingedroogde druiven, waarvan het totale gehalte aan suiker vóór de gisting ten minste 272 gram per liter bedraagt en waarvan het natuurlijke en effectieve alcoholvolumegehalte niet minder mag bedragen dan 8 % vol. Bepaalde volgens de in artikel 113, lid 2, bedoelde procedure vast te stellen wijnen die aan deze eisen voldoen, worden echter niet als gedeeltelijk gegiste druive ...[+++]


(d) the sugar content of concentrate grape must, rectified concentrated grape must and concentrated grape juice must be expressed by the content in grams, per litre and per kilogram, of total sugars.

d) wordt het suikergehalte van de geconcentreerde druivenmost, van de gerectificeerde geconcentreerde druivenmost en van het geconcentreerde druivensap uitgedrukt in het totale suikergehalte in gram per liter of per kilogram.


(d)the sugar content of concentrate grape must, rectified concentrated grape must and concentrated grape juice must be expressed by the content in grams, per litre and per kilogram, of total sugars.

d)wordt het suikergehalte van de geconcentreerde druivenmost, van de gerectificeerde geconcentreerde druivenmost en van het geconcentreerde druivensap uitgedrukt in het totale suikergehalte in gram per liter of per kilogram.


(d) the sugar content of concentrate grape must, rectified concentrated grape must and concentrated grape juice must be expressed by the content in grams, per litre and per kilogram, of total sugars;

d) wordt het suikergehalte van de geconcentreerde druivenmost, van de gerectificeerde geconcentreerde druivenmost en van het geconcentreerde druivensap uitgedrukt in het totale suikergehalte in gram per liter of per kilogram;


semi-white sugar, white sugar, refined white sugar, dextrose, fructose, glucose syrup, liquid sugar, invert liquid sugar, invert sugar syrup, rectified concentrated grape must, concentrated grape must, fresh grape must, burned sugar, honey, carob syrup, or other natural carbohydrate substances having a similar effect to the above products.

halfwitte suiker, witte suiker, geraffineerde witte suiker, dextrose, fructose, glucosestroop, vloeibare suiker, vloeibare invertsuiker, invertsuikerstroop, gerectificeerde geconcentreerde druivemost, geconcentreerde druivemost, verse druivemost, gekaramelliseerde suiker ( karamel ), honing, sint-jansbroodstroop of andere natuurlijke zoetmakende stoffen met een soortgelijke werking als bovengenoemde produkten .


semi-white sugar, white sugar, refined white sugar, dextrose, fructose, glucose syrup, liquid sugar, invert liquid sugar, invert sugar syrup, rectified concentrated grape must, concentrated grape must, fresh grape must, burned sugar, honey, carob syrup, or using other natural carbohydrate substances having a similar effect to the above products.

halfwitte suiker, witte suiker, geraffineerde witte suiker, dextrose, fructose, glucosestroop, vloeibare suiker, vloeibare invertsuiker, invertsuikerstroop, gerectificeerde geconcentreerde druivemost, geconcentreerde druivemost, druivemost, gekaramelliseerde suiker (karamel), honig, sint-jansbroodstroop of andere natuurlijke zoetmakende stoffen met een soortgelijke werking als bovengenoemde produkten.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Grape sugar' ->

Date index: 2024-10-14
w