Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
E 461
E461
E464
E465
Ethyl methyl cellulose
Ethylmethylcellulose
Hydroxylpropylmethylcellulose
Hydroxypropyl methyl cellulose
Methyl cellulose
Methylcellulose
Methylethylcellulose

Vertaling van "Hydroxypropyl methyl cellulose " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
hydroxylpropylmethylcellulose | hydroxypropyl methyl cellulose | E464 [Abbr.]

hydroxypropylmethylcellulose | E464 [Abbr.]


ethyl methyl cellulose | ethylmethylcellulose | methylethylcellulose | E465 [Abbr.]

methyllethylcellulose | E465 [Abbr.]


E 461 | methyl cellulose | methylcellulose | E461 [Abbr.]

E 461 | methylcellulose | E461 [Abbr.]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Therefore, there is a technological need for the use of iron oxides and hydroxides (E 172) as a contrast enhancer, hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) as a glazing agent and polysorbates (E 432-436) as emulsifiers in the contrast enhancer preparation in order to improve the contrast and to allow indelible marking of certain fruits.

Daarom is er een technologische behoefte aan het gebruik van ijzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172) als contrastverhoger, van hydroxypropylmethylcellulose (E 464) als glansmiddel en van polysorbaten (E 432-436) als emulgatoren in een preparaat van contrastverhoger om zo het contrast te verbeteren en het onuitwisbaar markeren van bepaalde soorten fruit mogelijk te maken.


An application for authorisation of the use of iron oxides and hydroxides (E 172) as a contrast enhancer, hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) as a glazing agent for indelible marking of certain fruits and polysorbates (E 432-436) as emulsifiers in the contrast enhancer preparation was submitted on 8 April 2011 and has been made available to the Member States.

Op 8 april 2011 is een aanvraag ingediend voor de goedkeuring van het gebruik van ijzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172) als contrastverhoger, van hydroxypropylmethylcellulose (E 464) als glansmiddel voor het onuitwisbaar markeren van bepaalde soorten fruit en van polysorbaten (E 432-436) als emulgatoren voor een preparaat van contrastverhoger en die aanvraag is ter kennis van de lidstaten gebracht.


Commission Regulation (EU) No 510/2013 of 3 June 2013 amending Annexes I, II and III to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council as regards the use of iron oxides and hydroxides (E 172), hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) and polysorbates (E 432-436) for marking of certain fruits Text with EEA relevance

Verordening (EU) nr. 510/2013 van de Commissie van 3 juni 2013 tot wijziging van de bijlagen I, II en III bij Verordening (EG) nr. 1333/2008 van het Europees Parlement en de Raad wat het gebruik van ijzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172), hydroxypropylmethylcellulose (E 464) en polysorbaten (E 432-436) voor het markeren van bepaalde soorten fruit betreft Voor de EER relevante tekst


Iron oxides and hydroxides (E 172) provide sufficient contrast of marked areas to the remaining surface of the fruit, hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) forms a thin protective film on the marked areas and polysorbates (E 432-436) ensure a homogenous dispersion of the food additive preparation on the marked areas of foodstuffs.

IJzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172) zorgen voor voldoende contrast van de gemarkeerde gebieden ten overstaan van het resterende oppervlak van de vrucht, hydroxypropylmethylcellulose (E 464) vormt een dunne beschermende laag op de gemarkeerde gebieden en polysorbaten (E 432-436) zorgen voor een homogene verspreiding van het preparaat van het voedingsadditief op de gemarkeerde gebieden van voedingsmiddelen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Iron oxides and hydroxides (E 172), hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) and polysorbates (E 432-436) are to be used in small quantities and only on the external part of fruit and are not expected to migrate significantly into the internal part.

IJzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172), hydroxypropylmethylcellulose (E 464) en polysorbaten (E 432-436) zullen slechts in kleine hoeveelheden worden gebruikt en enkel op het buitenste gedeelte van de vrucht en er wordt niet verwacht dat zij in significante mate naar het binnenste gedeelte zullen migreren.


a regulation authorising the use of Iron oxides and hydroxides (E 172) and Hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) for marking of citrus fruit, melons and pomegranates and Polysorbates (E 432 - 436) for use in the contrast enhancer preparation (6821/13);

een verordening houdende goedkeuring van het gebruik van ijzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172) en van hydroxypropylmethylcellulose (E 464) voor het markeren van citrusvruchten, meloenen en granaatappels en het gebruik van polysorbaten (E 432 – 436) voor het preparaat van contrastverhoger (6821/13);


Iron oxides and hydroxides (E 172), hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) and polysorbates (E 432-436) are to be used in small quantities and only on the external part of fruit and are not expected to migrate significantly into the internal part.

IJzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172), hydroxypropylmethylcellulose (E 464) en polysorbaten (E 432-436) zullen slechts in kleine hoeveelheden worden gebruikt en enkel op het buitenste gedeelte van de vrucht en er wordt niet verwacht dat zij in significante mate naar het binnenste gedeelte zullen migreren.


Iron oxides and hydroxides (E 172) provide sufficient contrast of marked areas to the remaining surface of the fruit, hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) forms a thin protective film on the marked areas and polysorbates (E 432-436) ensure a homogenous dispersion of the food additive preparation on the marked areas of foodstuffs.

IJzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172) zorgen voor voldoende contrast van de gemarkeerde gebieden ten overstaan van het resterende oppervlak van de vrucht, hydroxypropylmethylcellulose (E 464) vormt een dunne beschermende laag op de gemarkeerde gebieden en polysorbaten (E 432-436) zorgen voor een homogene verspreiding van het preparaat van het voedingsadditief op de gemarkeerde gebieden van voedingsmiddelen.


Therefore, there is a technological need for the use of iron oxides and hydroxides (E 172) as a contrast enhancer, hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) as a glazing agent and polysorbates (E 432-436) as emulsifiers in the contrast enhancer preparation in order to improve the contrast and to allow indelible marking of certain fruits.

Daarom is er een technologische behoefte aan het gebruik van ijzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172) als contrastverhoger, van hydroxypropylmethylcellulose (E 464) als glansmiddel en van polysorbaten (E 432-436) als emulgatoren in een preparaat van contrastverhoger om zo het contrast te verbeteren en het onuitwisbaar markeren van bepaalde soorten fruit mogelijk te maken.


An application for authorisation of the use of iron oxides and hydroxides (E 172) as a contrast enhancer, hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) as a glazing agent for indelible marking of certain fruits and polysorbates (E 432-436) as emulsifiers in the contrast enhancer preparation was submitted on 8 April 2011 and has been made available to the Member States.

Op 8 april 2011 is een aanvraag ingediend voor de goedkeuring van het gebruik van ijzeroxiden en ijzerhydroxiden (E 172) als contrastverhoger, van hydroxypropylmethylcellulose (E 464) als glansmiddel voor het onuitwisbaar markeren van bepaalde soorten fruit en van polysorbaten (E 432-436) als emulgatoren voor een preparaat van contrastverhoger en die aanvraag is ter kennis van de lidstaten gebracht.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Hydroxypropyl methyl cellulose' ->

Date index: 2022-12-05
w