Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Carry out dental hygiene interventions
EHEDG
European Hygienic Engineering & Design Group
European Hygienic Equipment Design Group
Evaluate industrial hygiene
Evaluating industrial hygiene
Examine industrial hygiene
Food hygiene
Food product safety
Food quality safety
Food safety
Grade industrial hygiene
Hygiene
Hygiene education
Industrial hygiene
Industrial sanitation
Intervene in dental hygiene
Occupational health
Occupational hygiene
Perform dental hygiene intervention
Perform dental hygiene interventions
Public hygiene
Safety of food

Vertaling van "Hygiene " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
public hygiene [ Hygiene(ECLAS) ]

openbare gezondheidszorg




intervene in dental hygiene | perform dental hygiene intervention | carry out dental hygiene interventions | perform dental hygiene interventions

interventies inzake tandheelkundige hygiëne uitvoeren


evaluating industrial hygiene | examine industrial hygiene | evaluate industrial hygiene | grade industrial hygiene

industriële hygiëne beoordelen | industriële hygiëne evalueren


health, safety and hygiene regulation | health, safety and hygiene statutes | health, safety and hygiene legislation | health, safety and hygiene legislation rules

wetgeving inzake gezondheid, veiligheid en hygiëne


occupational health [ occupational hygiene | Occupational hygiene(ECLAS) ]

gezondheid op het werk [ arbeidshygiëne ]


European Hygienic Engineering & Design Group | European Hygienic Equipment Design Group | EHEDG [Abbr.]

EHEDG [Abbr.]


industrial hygiene | industrial sanitation | occupational hygiene

arbeidshygiëne




food safety [ food product safety | food quality safety | safety of food | food hygiene(UNBIS) ]

voedselveiligheid [ veiligheid van levensmiddelen | veiligheid van voeding | veiligheid van voedingsmiddelen | veiligheid van voedsel ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
It is a key part of the European Union's 2004 hygiene package on food hygiene legislation.

De verordening is een belangrijk onderdeel van het hygiënepakket van de Europese Unie met betrekking tot de wetgeving inzake levensmiddelenhygiëne.


basic knowledge of hygiene and good hygienic practices, and in particular industrial hygiene, slaughter, cutting and storage hygiene, hygiene of work,

- basiskennis van de hygiëne en de goede hygiënepraktijken, met name de bedrijfshygiëne, de hygiëne bij het slachten, het uitsnijden en de opslag en de arbeidshygiëne;


basic knowledge of hygiene and good hygienic practices, and in particular industrial hygiene, slaughter, cutting and storage hygiene, hygiene of work,

basiskennis van de hygiëne en de goede hygiënepraktijken, met name de bedrijfshygiëne, de hygiëne bij het slachten, het uitsnijden en de opslag en de arbeidshygiëne.


—basic knowledge of hygiene and good hygienic practices, and in particular industrial hygiene, slaughter, cutting and storage hygiene, hygiene of work,

—basiskennis van de hygiëne en de goede hygiënepraktijken, met name de bedrijfshygiëne, de hygiëne bij het slachten, het uitsnijden en de opslag en de arbeidshygiëne.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(a)appropriate facilities are to be available to maintain adequate personal hygiene (including facilities for the hygienic washing and drying of hands, hygienic sanitary arrangements and changing facilities).

a)er moeten passende voorzieningen aanwezig zijn voor een voldoende persoonlijke hygiëne (waaronder voorzieningen voor het hygiënisch wassen en drogen van de handen, hygiënische sanitaire voorzieningen en kleedruimtes).


appropriate facilities are to be available to maintain adequate personal hygiene (including facilities for the hygienic washing and drying of hands, hygienic sanitary arrangements and changing facilities).

er moeten passende voorzieningen aanwezig zijn voor een voldoende persoonlijke hygiëne (waaronder voorzieningen voor het hygiënisch wassen en drogen van de handen, hygiënische sanitaire voorzieningen en kleedruimtes).


basic knowledge of hygiene and good hygienic practices, and in particular industrial hygiene, slaughter, cutting and storage hygiene, hygiene of work,

basiskennis van de hygiëne en de goede hygiënepraktijken, met name de bedrijfshygiëne, de hygiëne bij het slachten, het uitsnijden en de opslag en de arbeidshygiëne;


basic knowledge of hygiene and good hygienic practices, and in particular industrial hygiene, slaughter, cutting and storage hygiene, hygiene of work;

basiskennis van de hygiëne en de goede hygiënische praktijken, met name de bedrijfshygiëne, de hygiëne bij het slachten, het uitsnijden en de opslag en de arbeidshygiëne;


appropriate facilities must be available to maintain adequate personal hygiene (including facilities for the hygienic washing and drying of hands, hygienic sanitary arrangements and changing facilities).

er moeten passende voorzieningen aanwezig zijn voor een voldoende persoonlijke hygiëne (waaronder voorzieningen voor het hygiënisch wassen en drogen van de handen, hygiënische sanitaire regelingen en voorzieningen om zich om te kleden);


( 31 ) The present recasting of existing Community hygiene rules means that the existing hygiene rules can be repealed; this is achieved through European Parliament and Council Directive 2002 /./EC [repealing certain Directives on the hygiene of foodstuffs and on the health conditions for the production and placing on the market of certain products of animal origin intended for human consumption, and amending Directives 89/662/EEC and 91/67/EEC] .

(31) Deze herwerking van de bestaande communautaire hygiënevoorschriften houdt in dat de bestaande hygiënevoorschriften kunnen worden ingetrokken; dat gebeurt bij Richtlijn 2002/./EG van het Europees Parlement en de Raad van .. [houdende intrekking van bepaalde richtlijnen inzake levensmiddelenhygiëne en tot vaststelling van gezondheidsvoorschriften voor de productie en het in de handel brengen van bepaalde voor menselijke consumptie bestemde producten van dierlijke oorsprong, en tot wijziging van de Richtlijnen 89/662/EEG en 91/67/EEG] .


w